Siste evalueringer (82)

Maling av 20 kvm rom inne

Veldig godt fornøyd med jobben. Presis oppmøte, rask gjennomføring, pent resultat, full opprydding og proff håndtering hele veien. Anbefales!

Lauritz Aass, 17. mars 2019

Male innendørs,soverom og gang

Vi er kjempe fornøyde med jobben DSD Renovering gjorde hos oss. Det var riving av tapet, sparkling og maling av et soverom, og maling av gang pluss list og inngangsdør. Resultatet ble vi veldig fornøyd med, og de overholdt tidsfristen og kommunikasjonen var god hele veien. Veldig hyggelige folk! Vi bruker de gjerne igjen.

Renate-celina Løvendal-skjolde, 20. nov. 2018

Helsparkling (og maling) av 60-70kvm vegg

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Vi helsparklet 3 rom + maling av vegger og tak. Arbeidet var av topp kvalitet, ble gjort til avtalt pris og de kommuniserte kjapt og godt på engelsk underveis. Kan anbefales på det sterkeste.

Huy Quang Borgan Tran, 6. nov. 2018

Renovation of an apartment in majostuen

We are very satisfied with the work done by DSD RENOVERING AS. They are also easy to communicate with. They were punctual and completed the task more or less within the expected time frame. They were flexible with some changes that we needed while the work was in progress. The charges are reasonable too. I strongly recommend DSD RENOVERING AS! ! !

Wahumpurage Amaranath Sena Kumara, 25. okt. 2018

Maling av leilighet ca. 60 m2

Jeg er veldig fornøyd med DSD Renovering AS. De fjernet veggpapir, rev et gammelt kjøkken, malte og la nytt gulv i en leilighet jeg har kjøpt. Arbeidet var av topp kvalitet, og de kommuniserte kjapt og godt på engelsk underveis. DSD ga "det lille ekstra" i service hele tiden, blant annet var de svært tålmodige da jeg ombestemte meg på malingfarge underveis! Kan anbefales på det sterkeste.

Anne S. Simensen, 22. okt. 2018

Oppussing av leilighet i oslo / renovation of an apartment in oslo

Det som skulle ta 10-14 dager, endte opp med å ta 1 mnd. Det ble et mareritt for oss, med brutte tidsfrister, dårlig kommunikasjon, misforståelser, ødeleggelser og et veldig dårlig resultat. De hadde blant annet puttet toalettpapir i veggene. 1 uke etter at jobben var ferdig, begynte maling og sparkling å sprekke opp. Vi fikk reduksjon i prisen, men det gikk til å betale husleie et annet sted og vi må gjøre mye av jobben på nytt igjen. Styr unna!

Sigurd Christoffer Rolseth, 14. okt. 2018

Helsparkle og pusse gang og trappeoppgang

Veldig godt fornøyd. God kommunikasjon underveis. De ble til og med ferdig før avtalt tid. Ingenting å utsette. God kvalitet på arbeidet. Kan anbefales på det varmeste!

Helene Johansson, 2. okt. 2018

Male og vaske hus utvendig. ca. 180 kvm

Vi er veldig fornøyd med godt utført jobb. Maleren var veldig nøye og opptatt av å gjøre en god jobb. Ikke noe søl og det ble ryddet pent opp etterpå. Jeg kan trygt anbefale DSD Renovering til andre.

Jonas Røineslien, 3. sep. 2018

Legging av nytt golv i 67 m2 leilighet.

Veldig fornøyd med karane i DSD Renovering AS. Godt utført arbeid for ein bra pris. Dei var veldig effektive og brukte kort tid på jobben. Veldig fleksible og behjelpelige når listene eg hadde bestilt vart forsinka! Når listene kom inn igjen på lager henta dei listene for meg og fullførte jobben.

Erling Karstensen, 13. aug. 2018

Utvendig maling av et toetasjers hus

De var raskt ute med å komme på befaring. Ga meg pristilbud der og da og fikk dette skriftlig i løpet av dagen. Veldig konkurransedyktige på pris! ! Gjorde en meget god jobb, ryddige og ordentlige folk. Kan trygt anbefale dette firmaet til andre.

Anita Huslende, 30. juli 2018

Maling av ny enebolig m/ garasje (ett strøk)

Ryddig prosess, firmaet kom på befaring kort tid etter anbudet og ga en god pris på stedet. Fikk velge maling selv og jobben ble gjennomført til avtalt tid. Nøye og bra utført arbeid uten søl. Ryddet opp etter endt arbeidsdag.

Petter Lien, 25. juli 2018

Sparkling og maling - enebolig ca. 140 kvm

Relativt stor jobb bestående av sparkling og maling av samtlige vegger og tak i en etasje på ca. 150 kvm. Er veldig fornøyd med jobben. Rask befaring, god kommunikasjon og konkurransedyktig pris. Satte to veldig hyggelige karer på jobben som holdt tidsskjema. Solid utført jobb! Anbefales!

Lars Erik Røshagen Næss, 7. juli 2018

Maling av ny enbolig + garasje

Veldig godt fornøyd med maler, kvalitet på arbeidet og sluttresultat. Kan trygt anbefales.

Gunnar Dyb, 27. juni 2018

Male utsiden av halvpart av 2-mannsbolig

DSD Renovering malte huset vårt utvendig. De var raske og nøyaktige og gjorde jobben på kortere tid enn planlagt. De gjorde en bra jobb. Vi er veldig fornøyd med resultatet og kan anbefale DSD Renovering.

Anne-kathrine Odden, 12. juni 2018

Maling av hytte yttervegger,inkl. vask/forbehandling

God kommunikasjon og godt utført arbeid innen avtalt tid. Kan absolutt anbefales!

Henriette Berg, 31. mai 2018

Male enebolig på bøler

Vi har malt huset utvendig. De kom raskt på befaring og vi fikk et godt tilbud hvor både arbeid og maling var inkludert i prisen. Arbeidet gikk veldig raskt, ferdig på litt over en uke. Ikke noe søl, ingen problemer underveis, de ryddet opp etter alt arbeidet og vi er veldig fornøyd med resultatet. Fikk også beskjed at vi kunne ta kontakt om vi så noen mangler i etterkant, så skulle de komme å fikse det. Vi bruker gjerne DSD Renovering igjen.

Hege Servold Melgård, 18. mai 2018

Oppussing av 2 etg

Hadde god kontakt med kontaktperson hele veien, kom som avtalt på befaringer, fikk rimelig og grei fastpris på jobb, gjorde jobben innenfor tidsramme, dyktige folk, med tanke på hvor vanskelig jobb det var, forhold til skjevt hus. Meget godt fornøyd. Flinke til å rydde opp etter seg. All kontakt på engelsk, men ingen problemer i så henseende. Kan trygt anbefale denne bedriften for videre oppdrag Cecilie Ottersen.

Cecilie Ottersen, 1. mai 2018

Oppussing av entre. vegger,gulv,lister.

Gratis, proff befaring, og det rimeligste tilbudet av alle vi vurderte. Jobben ble utført raskt og nøyaktig, og de vi var i kontakt med var veldig hyggelige (men ikke så gode i engelsk). Da vi påpekte et par feil ble disse raskt rettet opp. Vi er svært fornøyd med både service og utført arbeid, og vil bruke dem igjen neste gang.

Hanne Jensen, 4. april 2018

Maling og tapetsering av gang og vaskerom

Jobben inkluderte maling og tapetsering av to rom, samt flislegging av del av en vegg. Vi er kjempefornøyd med arbeidet DSD gjorde. Det var en veldig hyggelig person som gjennomførte oppdraget og han kommuniserte veldig godt. Han var nøye med å sjekke med oss der det var uklarheter og komme med forslag til løsninger. Resultatet ble flott og vi er veldig fornøyd. Anbefaler absolutt dette firmaet til andre.

Ingrid Roxrud, 16. mars 2018

Oppussing 2. etg i gammelt hus

Jeg hadde full oppussing av 2. Etg i huset mitt. Rivearbeid, retting av gulv, snekkerarbeid, gipsplater med sparkling, de flyttet en vegg og la nytt gulv. Arbeidet ble gjort på en god måte av hyggelige folk. Jeg ble hele tiden spurt om det var noe som måtte forbedres og var det noe så fikset de det med en gang. Jeg kan anbefale DSD til renoveringsoppdrag, de utførte en profesjonell jobb til avtalt pris.

Hilde Lundstrøm, 19. feb. 2018

Oppussing av stue og kjøkken i drammen

DSD fikk oppdraget med å rive en vegg, sparkle og male vegger, legge gulv og lister. Hyggelige arbeidsfolk som gjorde jobben effektivt og nøyaktig. Stue/ kjøkken og gang (ca 60 kvm) ble som ny, veldig bra jobb! Kommunikasjon på norsk og engelsk. Anbefales! !

Tea Skogsrud, 20. nov. 2017

Maling av en tomannsbolig

Veldig fornøyd med maling av en hel tomannsbolig. Presise, hyggelig og rask gjennomført jobb. Anbefales.

Cathrine Hoff, 1. juli 2017

Maling av 240m2 enebolig

Arbeidet ble gjennomført på grundig måte av en hyggelig maler som snakket godt engelsk. Jobben ble utført på avtalt tid, og med en konkurransedyktig pris. Maleren var effektivt og nøyaktig, og jeg kan trygt anbefale DSD for maleroppdrag.

Halvard Brennum, 28. juni 2017

Helsparkle og male 60m2

DSD gjorde flere ting for oss: sparkling, maling, muring, montering av dør i en lettvegg, legging av parkett, med mer. Alt ble gjort raskt til en god pris. Da det var detaljer vi ikke var fornøyd med ble det utbedret straks. Kan anbefales!

Tobias G. Waaler, 18. juni 2017

Maling av enebolig

Arbeidet ble gjennomført på en god måte av hyggelige malere. Jeg ble hele tiden spurt om det var noe som måtte forbedres og var det noe så fikset de det med en gang. Jeg kan anbefale DSD til maleoppdrag, de utfører en profesjonell jobb til avtalt pris og tid.

Lars Bjerke, 17. juni 2017

Maling av enebolig

Seriøst firma. Kommer på gratis befaring, gir forslag til alternativer/forbedringer. Rask og effektivt utført jobb. Meget konkurransedyktig på pris. Kan absolutt anbefales.

Espen Lyngen, 15. juni 2017

Legging av parkett i en to roms leilighet

Gjorde en bra jobb, til avtalt pris og det gikk fort. Dagliglederen var veldig tilgjengelig gjennom hele prosessen. Anbefales for denne type oppdrag.

Sarah, 24. april 2017

Maling av hus og vask

Effektiv og nøyaktig jobb. Kan anbefales.

Steffen Karstoft, 22. april 2017

Maling av enebolig i hønefoss sentrum

Meget bra pris og utført jobb. Lett og tett kontakt med sjefen på engelsk, som følger raskt opp eventuelle mangler eller feil. Anbefales.

Brede Norlund, 20. april 2017

Male leilighet på 39 kvadrat

Hus og Hage.

Bente Iren Kløvvik, 21. mars 2017

Maling av ca 30m2 tak

Raskt og godt utført arbeid. Er svært fornøyd.

Jo Rune Ugulen, 19. feb. 2017

Maling av 73kvm leilighet

Er godt fornøyd med jobben som ble utført. Kom til avtalt tid og leverte et flott resultat. Anbefales!

Anders Edvin Haakensen Wehmer, 27. des. 2016

Sparkling ,maling innvendig av 160m2 ny bygg. sandefjord

Dinko og hans arbeidere har sparklet og malt gips med lister løsning innvendig (160m2). Resultatet er upåklagelig! Gitt gode forslag og løsninger på utfordringer underveis. De har også flislagt to bad og gang. Badene har veldig mange utfordringer. Som er løst på mesterlig vis. Fant på meget gode listefrie løsninger. De gjorde en fabelaktig jobb, kjempegod service og strålende resultater! Kan varmt anbefale, kommer til og bruke dem mer.

Magnus Andersen, 21. des. 2016

Male og flislegge vegg på kjøkken

Dinkov og hans menn gjorde en strålende jobb! Det ble helt perfekt. De var proffe, kom med tips og utførte jobben raskt, men veldig nøye. Vi brukte de igjen to uker senere til å male soverommet og gangen. Kommer til å bruke de igjen!

Julie Kathrine Andresen-tanem, 6. des. 2016

Sparkling av strietapet ca 30 kvadratmeter veggflate

Veldig fornøyde med firmaet! De møtte til avtalt tid og gjennomførte jobben svært grundig og effektivt. Kan absolutt anbefale til liknende arbeid.

Cecilie, 28. nov. 2016

Maling av innvending tak ca. 65m2

Gjorde jobben raskere enn avtalt og til avtalt pris. Pent resultat og lett å samarbeide med. Kommunikasjon gikk på engelsk.

Hans-mikal Johnsen, 27. nov. 2016

Legge takess,mdf plater vegg og legge gulv 33 kvm og rive en listen del av murvegg.

Svært fornøyd med firmaet! Kom til avtalt tid på befaring, oppstartsdag og gjennomførte jobben som avtalt og til en god pris. Anbefaler dette firmaet. Mvh Kenneth.

Kenneth Fuglehaug Aasheim, 14. nov. 2016

Hjelp til å male hus

Fikk utmerket hjelp av dsd renhold til å male huset mitt. Jobben ble utført raskt og i henhold til forventninger. Oppmøte til avtalt tid. Veldig god service. Kan trygt anbefale disse gutta Mvh Sigbjørn.

Egil, 7. nov. 2016

Maling inne - tak,vegger,gulv,trapp vinduslister/kar.

Vi er kjempefornøyde med malerjobben som ble gjort hos oss. DSD Maling kom til avtalt tid, jobbet effektivt, kvaliteten på arbeidet var bra og betalingen for arbeidet var som avtalt.

Bjarne Johannessen, 2. nov. 2016

Maling av tak og karmer/listverk - enebolig

Meget godt fornøyd med både pris og utførelse. Punktlig, nøye og ferdigstilt til avtalt tid. Anbefales uforbeholdent til lignende type oppdrag. All kommunikasjon foregår på engelsk - helt uproblematisk.

Håvard Bøygard, 18. okt. 2016

Sparkling + maling av gipsplater 120kvm

Vi brukte DSD v/Dinko til sparkling og maling av gipstak og gipsvegger. De kom på inspeksjon i forkant, ga fast pris og kom til avtalt tid. Dinko var til stede første og siste arbeidsdag og hadde løpende kontakt med oss underveis. Arbeiderne som var hos oss var nøyaktige, og det bør da nevnes at vi valgte å ha det listfritt. Vi er svært fornøyde med jobben som er gjort. Et stort pluss er også at de ryddet og vasket etter seg når de var ferdig.

Anette Hegg, 30. sep. 2016

Maling av gavlvegg bolig.

Veldig godt fornøyd med rask og ryddig utførelse av maleoppdrag. Anbefales.

Åse Eiterstraum, 8. sep. 2016

Maling av ca 52 m2 tak

Fullførte jobben på kort varsel og til en godpris. Dinko er en trivelig mann og han holder kontakten under arbeidet. Han tok også kontakt for å sjekke om vi var fornøyd etterpå. Litt kommunikasjonsutfordring, men bare gå nøye igjennom hva som skal bli gjort.

Jostein Opsahl, 24. aug. 2016

Painting on short notice

Tilfredstillende på alle områder. Veldig behagelig at de etterspør tilbakemeldinger før de avslutter jobben endelig. Vipper opp til fem stjerner.

Ulrik Sandvig, 9. aug. 2016

Sparkling og maling av 65kvm leilighet

Anbefaler DSD videre og bruker de gjerne igjen. Veldig imøtekommende og innstilt på å gjøre en god jobb. Jobben ble utvidet til å pusse opp en hel leilighet. Feil ble rettet uten spørsmål og vi fikk god oppfølging av Dinko. Fleksible og hyggelige folk.

Christian Wibe, 13. juli 2016

Maling av 200 kvm ny enebolig og dobbelgarasje

Vi benyttet DSD for å male vår nye enebolig og garasje. Prosessen var svært ryddig fra start til slutt. God oppfølging fra Dinko, både før, underveis og etter jobben var fullført. Malerne var hyggelige folk, som møtte opp til avtalt tid og var svært grundige. Alltid ryddig og fint mens de jobbet og når de dro. Alt i alt en veldig god opplevelse!

Catrine Js, 3. mai 2016

Utvendig maling av hus

Dinko og arbeiderne hans utførte arbeidet meget bra til en konkurransedyktig pris. De sluttførte til og med arbeidene en uke før avtalt siste ferdigstillelsesdato. Basert på utført oppdrag kan jeg anbefale DSD Renhold til alle som trenger maletjenester.

Andreas Rønvik Møien, 15. april 2016

Sparkle nyoppført hus

Vi er fornøyde med resultatet, vegger og tak ser veldig bra ut. Prisen på arbeidet var rimelig, men de bommet grovt på estimert forbruk av sparkel og maling - samt tidsforbruk. Brukte to uker mer enn avtalt. Kan allikevel anbefale de :).

Silje Christine Wangensteen-knaplund, 11. april 2016

Mindre malejobb

Gjorde en fin jobb til den avtalte, svært rimelige, prisen.

Martin Lentz, 11. april 2016

Fjerne veggfornyer og male soverom

Profesjonelle og hyggelige karer. De jobbet effektivt og leverte et flott resultat til en god pris.

, 27. mars 2016

Male innvendig

Kom når de skulle, var ferdig til avtalt tid, og gjorde jobben til avtalt pris selv om et par uforutsette ting dukket opp underveis. Fint med håndverkere man kan stole på!

Finn Gjerull Rygh, 13. mars 2016

Maling/ flikking dører,dør+ vinduskarmer,lister

Veldig godt fornøyd m innendørs malerjobb! Dinko ga et ryddig og seriøst inntrykk på før/etterbefaring, god komm. Underveis. Gunstig pris! To hyggelige malere kom til avtalt tid, jobbet grundig og effektivt; ryddige. Kan trygt anbefales!

Bente Idsøe, 9. mars 2016

Male kjøkkenet evt også stue

Vi har brukt DSD til flytting før og er som alltid veldig fornøyd. Godt håndverk, god oppfølging og innenfor tidsrammene. Vi blir å bruke de igjen.

Kaja Amundsen Tenfjord, 5. mars 2016

Male,slipe parkett,fjerne murvegg og snu to dører

Utførte en god jobb til en god pris. Kom når de skulle og flinke til å følge opp underveis. Svarer raskt på henvendelser. Anbefales.

Dan Joakim Ask Nessa, 1. mars 2016

Male innendørs vegger og tak- gammelt fint panel

Ryddig og seriøst. Følte meg trygg på at jeg kunne si ifra om småting som måtte males om igjen. Hyggelige malere. Noe slurv og søl på gulv som ble ordnet da vi sa ifra. Jobben viste seg å være større enn antatt. Veldig god pris!

Tonje Nielsen, 11. jan. 2016

Maling av ganger i borettslag

Effektive malere. Resultatet ble veldig bra. Har vært serviceinnstilte hele veien.

Susanne Andreassen, 21. des. 2015

Maling av tak+ vegger før jul 2015

Hos oss malte de tak og lister. De gjorde jobben innen avtalt tid. Veldig ryddige, hyggelige og flinke. En veldig professjonell jobb til en rimelig pris. Vi er super fornøyd!

Kathrine Louise Hansen, 19. des. 2015

Oppussing av innendørs tretrapper samt maling av høy vegg i trappeløp

Dinko og hans arbeidarar er hyggelege og ordentlege folk, som eg hadde full tillit til. Arbeidet blei godt utført til ein bra pris. Eg vil absolutt anbefale DSD!

Berit Haga Vikanes, 12. des. 2015

Isolasjonsvegg til nabo og montering av skyvedører til soveromsgarderobe

Dette firmaet kan anbefales. De gjennomførte grundig befaring med tilbakemelding om jobb og pris. Det ble maling av trapp i steden for isolasjonsplater. Skyvedørene er på plass. De gjorde jobben bra og effektivt og til avtalt pris.

Liv M Botten, 19. nov. 2015

Male innvendig hus

DSD helsparklet vegger, malte tak, vegger, dører og kjøkken innredning. Ca 140 KVM ble renovert til en meget fornuftig pris. Kvaliteten på arbeidet var godt. Selskapet kom jevnlig med statusoppdateringer og tok tilbakemeldinger på utført arbeid godt.

Charlotte Beckmann, 16. nov. 2015

Skrape og male hus i drammen

Skrapte og malte enebolig i Drammen. Bra gjennomført jobb, hyggelige folk, og god pris.

Frode Bjørnstad, 10. okt. 2015

Male 10m høy vegg i skrånende terreng

Dinko er serviceinnstilt og snakker bra engelsk. Malerne er ikke så proffe, vi måtte sjekke arbeidet nøye daglig. Dinko sørget for at meldte feil ble rettet, og tross ekstraarbeidet klarte de å overholdte fristen på 1 uke. Alt i alt er vi fornøyde.

Martin Brierley, 6. okt. 2015

Male gjerde

Vi fikk en godt tilbud på jobben og avtalte at de skulle gjøre jobben når det ble tørt. De tok selv kontakt. Jobben ble utført av hyggelige ansatte som leverte som avtalt. De tok selv initiativ underveis for å sjekke at jeg var fornøyd med arbeidet.

Øyvind Berstad, 20. sep. 2015

Skrape og male hus

Resultatet ble greit, men de hadde ikke erfaring med denne typen oppdrag og måtte følges opp i detalj. Manglet utstyr og kompetanse. Strekte seg langt for å gjøre oss fornøyde, selv om tidsbruk var langt over det estimerte.

Benoit Daireaux, 13. sep. 2015

Oppussing i leilighet - maling og snekring

Utrolig godt fornøyd med denne bedriften! Skulle sparkle og male en leilighet, samt sette opp en lettvegg og annet snekkerarbeid. Super kundeservice og pris, både hva gjaldt innkjøp av materialer, forslag til løsninger, samt selve utførelsen. Anbefales :).

Helene, 19. aug. 2015

Beising på hytte ringnesmarka/norefjell

2 malere bodde hos oss på hytta ei uke for å beise innvendig og utvendig panel. Bra arbeid og de jobbet mange flere timer enn avtalt, til samme pris. Kan anbefales!

Ragnhildb Ragnhildb, 9. aug. 2015

Maling av oppganger i sameie

Hyggelige og flinke arbeidere. Jobben ble igangsatt og gjennomført til avtalt tid og resultatet som ønsket. Meget konkurransedyktig pris.

Thomas Simonsen, 16. juli 2015

Male tak og vegger i 65 m2 leilighet

Godt og raskt utført arbeid.

Sindre Volden, 14. juli 2015

Hjelp til innendørs maling - 3 større rom

Hyggelige folk, god service.

Linda Heen, 12. juli 2015

Sparkle og male 50 m2 tak

Hyggelige folk som er lette å kommunisere med, og veldig presise. Har ikke det mest avanserte utstyret, men utfører god jobb for det. Gir seg ikke før kunden er fornøyd.

Marianne Solstad, 9. juli 2015

Beise hus

Leder Dinko er veldig serviceinnstillt og er veldig opptatt av at ting skulle gjøres ordentlig. En hyggelig og tillitsvekkende kar. Jobben ble gjennomført til avtalt tid og var av god kvalitet. Anbefales!

Jan Willy Sandbraaten, 7. juli 2015

Vasking og maling av hus

Hyggelige gutter og i all hovedsak bra arbeid!

, 25. juni 2015

Flyttevask enebolig ca 170 kvm

DSD ga et positivt inntrykk, konkurransedyktig pris, og gjennomførte vaskejobben til avtalt tid. Kvaliteten på vaskingen var god, også kjøper av huset var tilfreds med gjennomført renhold ved overtakelsen.

Tore Johan Kleven, 1. juni 2015

Tapetsere stuevegg

De kom på kort varsel, til avtalt tid, jobbet raskt og effektivt. Resultatet ble bra!

Eline Furuseth, 27. mai 2015

Innendørs malingsjobb i liten leilighet

Flinke folk og rimelig pris.

, 1. okt. 2014

Male 105kvm 1,5etg hus

Vi avtalte at de skulle male huset i løpet av en ti dagers periode, siden det var mye regn, og de klarte dette på 7 dager. De er effektive, og har kunnskap om å male hus i norge, også er de hyggelige mennesker. Gode i engelsk.

Lars Nordtvedt, 4. aug. 2014

Maling av hus & garasje

DSD Renhold (Tidligere "jobb for alle") har fullført jobben med å male garasje og hus. De sluttet som de startet - fullførte jobben akkurat slik jeg kunne ønske det. Det var pressise, holdt pristilbudet og var nøyaktige i det de gjorde. Kan anbefales!

Per Anders Authen, 17. mai 2014

Flyttevask av leilighet 70kvm

Flyttevask februar 2014 Utførte flyttevasken vår raskt og nøyaktig. Når vi hadde kommentarer om støv blev det umiddelbart ordet. Veldig rimelig pris. Fornøyd.

Jw Chai, 9. mai 2014

Male tømmertak

De malte mitt paneltak veldig bra. De er nøye, kommer når di skal og di er billige annbefales.

Trine Johnsen, 27. mars 2014

Male skråtak i loftsleilighet

God kommunikasjon og godt gjennomført arbeid.

Ole Petter Pedersen, 27. mars 2014

Flytting oslo -vestby 28/2.

Jobb For Alle utførte oppdraget på vegne av oss, det ble ikke noen bra reklame. Tilbakemelding fra kunden: "Begrenset formidlingsevne og bitteliten bil". Var avtalt 30 m3.

Lasse Solberg, 19. mars 2014

Flytting i oslo

Hyggelige menn som møtte til avtalt tid. Jobbet raskt og effektivt. Plasserte ting ryddig og bra i bod samt leilighet. Veldig fornøyd med dem og vil velge dem igjen. Anbefales!

, 6. feb. 2014
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2018

i enhetsregistret
Roller
Daglig leder
Dinko Stoychev Dinkov
Styrets leder
Dinko Stoychev Dinkov
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2018-02-06
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 17-04-2019 22:22:04
Se hele regnskapet til DSD RENOVERING AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart