MOELV BIL AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

MOELV BIL AS

Under finanskrisen i 2009 var vi fire stykker som startet opp med bruktbil og verksted på Moelv med et mål som slagordet våres så godt sier, å bli din forhandler i Mjøsregion.
For at vår ambisjon skulle bli til virkelighet investerte vi for å bli et komplett godkjent bilsenter som kunne tilby tjenester av høy kvalitet innen mekanisk verksted, karosseriarbeid og lakkering. Dette førte til at vi møtte på behovet for å utvide, og slik ble i 2013 salgsavdelingen på Gjøvik til!?


Vi var på god vei, og sammen hadde vi kommet gjennom utfordringene med et skritt nærmere målet. Alle vet at camping er en svært populær ferieform, og siden vi ville ha noe for alle, begynte vi å komme inn på temaet caravan og bobiler.?


I 2015 ekspanderte vi da med å bli autorisert forhandler av det innovative merket KNAUS, dette åpnet mange dører for oss og vi fikk muligheten til å kunne vurdere flere bilmerker. For oss var det viktig å kunne tilby alt du trenger for en perfekt ferie, og siden det populære bilmerket SsangYong fra Sør-Korea og caravan er som hånd i hanske er vi i dag stolte av å kalle oss et autorisert merkeverksted og forhandler for SsangYong person og varebiler.??


Derfor ønsker vi deg hjertelig velkommen til en hyggelig, trygg, bil og caravan handel hos din forhandler i Mjøsregionen.??
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften