ACCOUNTPARTNER AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Hørland Gård, Totenvegen 1118, 2848 Skreia
  • Åpner i dag klokken 08

ACCOUNTPARTNER AS

Accountpartner leverer regnskapsrapportering på en fremtidsrettet, automatisert, enkel og rimelig måte.

Vi ønsker at du skal føle deg godt ivaretatt som kunde hos oss.

Ved å overlate regnskapet til Accountpartner, vil du få regnskapet ditt tilgjengelig og papirløst fra hvor som helst via pc, nettbrett og smarttelefon.

I vårt arbeid benytter vi Tripletex som er ett komplett nettbasert økonomisystem. Dette gir kundene våre enkel tilgang til regnskapet slik at de er løpende oppdatert. Vi tilrettelegger også slik at kunden kan gjøre deler av jobben selv, om ønskelig.

Vi har solid kompetanse innen økonomi og regnskap, og vi kjenner teknologien som forenkler ditt samarbeid med oss.

Vi avstemmer, kvalitetssikrer regnskapet og utarbeider nødvendig rapportering til deg som kunde og pliktig rapportering til offentlige myndigheter.

Vi bistår deg ved faglige problemstillinger, utarbeider økonomiske kalkyler mv og er en genuint interessert diskusjonspartner i krevende situasjoner.

Vi bistår på følgende områder:

Regnskapsførsel
Merverdiavgiftsoppgjør
Perioderapportering
Forretningsførsel
Lønnstjenester
Reiseregninger og utlegg
Fakturering
Årsregnskap
Ligningsoppgaver
Rådgivning
Stiftelse av selskap

Vi har en bred kundeportefølje i Oslo og omegn. Vi har opparbeidet solid kompetanse innenfor timebaserte virksomheter, ingeniørselskaper, IT-konsulentselskaper, i tillegg til mange andre bransjer.

Accountpartner ledes av Ingunn Malterud Bjertnæs, autorisert regnskapsfører og utdannet statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen BI. Hun har bred erfaring innen regnskapsfaget, som oppdragsansvarlig autorisert regnskapsfører i ekstern regnskapsførervirksomhet, regnskapssjef for Deloitte i Norge, manager i revisjon og rådgivning hos Deloitte Audit & Advisory.

Accountpartner baserer virksomheten på gode kunderelasjoner, nettbaserte løsninger, faglig kvalitet og punktlighet.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

  • Åpner i dag klokken 08

Kontakt bedriften