Siste evalueringer (9)

Ny logo!

Vi er kjempefornøyd med jobben BE KIND gjorde med både logo og hjemmeside. Vi fikk en helhetlig profil og en hjemmeside som er både fin og brukervennlig. Arbeidet med logo og hjemmeside gikk smertefritt og vi er fantastisk fornøyd med resultatet. Takk BE KIND!

Ingrid, Oslo, 30. sep. 2015

Trenger ny hjemmeside

Be Kind var for oss førstevalget fordi vi fikk tilbud med en gang, de var lette å snakke med, lett tilgjengelige, flinke til å følge opp, og faglig dyktige. Disse er også flinke på å følge opp i starten, når du overtar ansvaret for å oppdatere din egen side. Be kind laget min nettside veldig raskt, og du kan se den her: www. Lydbolgen.no. Vil absolutt anbefale disse, Vh Øystein Aamodt, daglig leder Lydbølgen Studio.

Øystein, Kristiansand s, 10. feb. 2015

Nettbutikk med e-handel

Er svært godt fornøyd med Be Kind Design som laget nettsiden vår. Alt fungerer 100%. BKD har veldig høy kompetanse, gir kjappe tilbakemeldinger og de lytter til hva man ønsker som kunde. Selv etter overlevering av nettløsning så kontaktes man for å høre hvordan ting går. Kvalitet, punktlighet, god kommunikasjon - kjennetegner BKD. Takk så mye for hjelpen BKD!

Aage, Bergen, 6. des. 2014

Trenger enkel hjemmeside

Trengte hjelp til å utarbeide en hjemmeside for et arrangement. Designet ble kjempefint og jobben ble utført til avtalt pris. Underveis var de svært hjelpsomme og hyggelige. Det var lett å komme i kontakt med Be Kind for endringer og input på innhold og design. Kan absolutt anbefale dette firmaet til andre.

Are, Oslo, 5. nov. 2014

Ønsker bedriftlogo og firmaprofilering til nystartet foretak

Veldig fornøyd med samarbeidet med Be kind Design. Veldig profesjonelle folk som er dyktige i jobben sin. Kan absolutt anbefales!

André, Oslo, 7. sep. 2014

Trenger en profesjonell hjemmeside

Jeg er svært fornøyd med Be Kind Design. De leverte er utrolig bra produkt, var alltid tilgjengelige, samt meget profesjonelle. Jeg kan sterkt anbefale firmaet. Mvh Linda Holte.

Linda, Oslo, 18. aug. 2014

Lage hjemmeside

Valgte Be Kind webdesign for å framstille ny webside til min virksomhet. Jobben ble utført raskt og effektivt, med godt resultat til avtalt pris. Jeg er meget godt fornøyd med utførelsen av jobben kan trygt anbefale Be Kind Webdesign.

Erik, Oslo, 26. juni 2014

Ny proff/ eksklusiv hjemmeside

Be Kind webdesign har levert mer enn forventet. De har lagd både logo og hjemmeside for oss - og dette på rekordtid. Dette er to proffe og hyggelige mennesker, som har laget en ekstremt stilren, trendy og fin side. TIlbakemeldingene om hvor fin siden vår er har haglet. Vil på det varmeste anbefale Be Kind til hvilket som helst oppdrag som har med Webside / IT / Logo / Promotering Her får du samarbeide med det "proffe laget" uten å betale for mye.

Karoline, Slemmestad, 25. juni 2014

Web side

"Be kind webdesign" er meget profesjonell bedrift". De tok seg god tid til å fange opp våre behov ifh designet på side samt funksjonalitet. De strakk seg i tillegg langt for å svare på spørsmål og imøtekomme våre ønsker om endringer underveis i prosessen. De jobbet raskt og effektivt. Bedriften får toppkarakter fra oss. Pia.

Pia, Nesoddtangen, 19. juni 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

BE Kind Design

5.0 9 evalueringer Tiller

Malin Rise Design

4.0 1 evalueringer Tiller

Skilt & Print AS

  Tiller