HÅNDVERK TJENESTER TOMAS ARMAITS

4.8 (12 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • GAUSDALSVEGEN 645, 2625 Fåberg
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

HÅNDVERK TJENESTER TOMAS ARMAITS

Kvalitet til siste spiker 20 års erfaring.

Håndverk Tjenester Tomas Armaitis er en trygg og solid leverandør av håndverkertjenester til privatpersoner og bedrifter.
Ved bruk av dyktige norske og utenlandske håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på oppdragslokalisasjonen, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med god etterdokumentasjon.

Vi har allerede i lang tid levert tjenester og engasjert seg i diverse bygningsarbeider og eiendomsutvikling i Oppland. Selskapet eies og drives av dyktige medarbeidere som finner stor glede i å levere gode løsninger til hyggelige kunder. Vi er et bredt sammensatt team, som utnytter både innenlandsk og utenlandsk arbeidskraft og arbeidere i vårt arbeid.

Ta gjerne kontakt om du ønsker å vite mer om oss!
REFERANSE, BYGGEARBEIDER 2017
Tomas Armaitis var byggeleder for tilbygg og oppgradering av vår enebolig i Hagehaugv 28, Lillehammer, sommer 2017.

Arbeidene besto i riving av eksisterende terrasse og balkong, graving for fundamentering for tilbygg. Fundament i betong for boligdel og søylefundamenter for terrasse, inkludert dreneringsrør og grunnmurspapp.

Det ble bygget nye oppholdsrom i 1. og 2. etg, i forenlig stil (trekonstruksjoner) med eksisterende bolig fra 1963, og stor, overdekket terrasse i 1. etg. Stor takterrasse i 2. etg. Nytt yttertak i 2. etg ble ført inn i og sammenføyd med hovedtaket på huset.

Utvendig panel som på eksisterende hus, takrenner og nedløp tilkoblet drenering. Innvendig panel og parkettgulv, en del nye yttervinduer/dører.

Generelt er vi godt fornøyd med arbeidet som er utført. Armaitis virker faglig dyktig og er løsningsorientert når det dukker opp uforutsette problemer på byggeplassen.

Lillehammer, februar 2018
Stein Schinstad. tlf. 94810863
Hagehaugv 28
2613 Lillehammer

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften