Siste evalueringer (12)

Hull i taket

Hyggelig møte og fint håndverk. Fleksibel og pålitelig. Rimelig i pris.

Lotta Rydell, 30. april 2019

Bygge inn en vaskemaskin

De kom som avtalt og hadde gode løsninger. Blide og hyggelige karer☺.

Arnt Steinar Olasveen, 12. feb. 2019

Innredning av garasje (bra 46,8 og bya 49,6)

Dette er en håndverker man virkelig kan stole på. Alt ble gjennomført som avtalt, t. O. M. Vask av det innredete oppholdsrommet etter utført arbeid. Tomas' arbeidslag kan anbefales på det varmeste!

Tor Osnes, 11. feb. 2019

Opprusting/ombygging av terrasse/carport

Fikk bygd opp igjen en carport/terrasse. Veldig fornøyd med kvalitet og utførelse. Flink til å se byggeløsninger som blir både fine og praktiske. Anbefales. Magne Lundefaret.

Magne Lundefaret, 3. nov. 2018

Oppussing/ombygging av inngangsparti

Gjorde alt i alt en bra jobb til en bra pris, innenfor avtalt tidsrom. Arbeidet besto av å sette opp en støttemur, legge belegningsstein, samt nytt gulv/rekkverk tilknyttet inngangspartiet. Tomas var stort sett flinkere til å svare/kommunisere enn hva man ofte kan oppleve med håndverkere. Samtidig ble nok kundeservicen og profesjonaliteten glemt en liten periode da det oppsto noen problemer rundt strømtilførselen, noe som skapte litt frustrasjon for begge parter. Det ordnet seg likevel til slutt.

Håvard Hagaseth, 1. nov. 2018

Terrasse

«Håndverk tjenester» har bygd terrasse, overbygg med glasstak, trapp, levegg og blomsterkasse. Arbeidet er utført med stor nøyaktighet. Utfordringer underveis ble aldri problemer, Tomas hadde alltid gode forslag til løsninger. Vi er godt fornøyd med arbeidet som ble utført, og kan anbefale firmaet. Per Arne og Eldbjørg Arstad.

Eldbjørg Sandbakken Arstad, 16. okt. 2018

Legge kant- beleggningsstein

Vi er godt fornøyd med arbeidet som er utført av firmaet Håndverk Tjenester Tomas Armaits. Det har vært god dialog og kommunikasjon underveis i prosjektet. Firmaet er løsningsorientert og har kommet med kreative løsningsforslag underveis. Firmaet anbefales.

Ernst Fristad Nilsen, 16. okt. 2018

Veranda i 2.etg

Dette firmaet har bygd veranda for meg i 2. Etg på en vertikaldelt tomannsbolig. Arbeidet har vært upåklagelig. De er nøyaktige,effektive og løsningsorienterte. . Pålitelige og hyggelige folk. Anbefales absolutt! ! Jeg ringer de gjerne igjen!

Karl Vegard Andersen, 16. juni 2018

Rive gammel murt peis

Tomas og hans ansatte rev en gammel peis og fikk slettet pipa helt ved å mure opp på nytt, sparkle og ordne. Resultatet ble helt fantastisk. Vi fikk det akkurat slik vi ønsket, til prisen som var avtalt på forhånd og innenfor et meget akseptabelt tidsrom. Og best av alt, null støv i resten av stua. Faglig dyktig, rask og ikke så dyr. Tomas anbefales på det sterkeste til andre, og jeg vil bruke han i fremtiden til andre prosjekter.

Ole Martin Sjetne, 11. juni 2018

Bygge på terrasse/veranda

Bygde ny veranda/terrasse hos meg. Gjorde jobben unna på tre dager, og leverte et kjempefint produkt. Grundige og nøyaktige i arbeidet sitt, og leverte alt sammen til en god pris. Opplever hele prosessen som veldig ordentlig og ryddig.

Øyvind Rudi, 7. juni 2018

Legging av belegningssteiner

Utførte arbeid med å legge belegningsstein. Veldig effektive og flinke folk som gjorde en god jobb til en overkommelig pris. Er veldig fornøyd med gjennomføringen, ekstra pluss for at de vasket hele arealet etter utførelsen selv om det ikke var del av avtalen. Kan anbefales.

Mizanur Rahaman, 2. juni 2018

Snømåking av hustak

Godt utført jobb !

Gaute Sveen, 29. jan. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart