Siste evalueringer (9)

Jobb for gravemaskin/minigraver

Roy er en pålitelig, hardtarbeidende og ryddig mann. Jeg fikk et svært godt inntrykk av Roy som person og håndverker. Møtte opp tidlig hver dag, var alltid blid, og tok seg tid til å prate med barna i området. Kom med gode forslag på hvordan jobben kunne optimaliseres, og utførte arbeidet slik vi ble enige om. Jeg kan trygt anbefale Roy Mosengen til fremtidige jobber! !

Trond, Hønefoss, 12. mai 2017

Grunnarbeid til tilbygg på hytte

Jobben ble gjort raskt, og innenfor tids- og prisestimat. Han foreslo gode løsninger på en litt unøyaktig bestilling. Når bygget er ferdig bruker jeg gjerne Roy Mosengen igjen, dersom jeg må gjøre ytterligere tilpasninger av arealet rundt hytta.

Gunnar, Flå, 10. okt. 2016

Graving og fjerning/fylling av masse

Grei og forholde seg til.

Cathrine, Vikersund, 23. sep. 2016

Drenere gårdsplass

Vi ønsket oss en større og tørr gårdsplass, det har vi nå fått. Godt utført arbeid. Hyggelig mot oss og naboer. Arbeidet ble utført så raskt som mulig. Møtte på litt problemer med geomatikk,dette hjalp Roy oss med slik at dette raskt ble ordnet. Anbefales!

Tine, Hønefoss, 10. juli 2016

Anleggsarbeid

Roy Mosengen anbefales både når det gjelder pris og kvalitet og ikke minst en pålitelig mann som utførte arbeidet raskt og til avtalt tid. Han utførte bl. A. Oppretting av vei og bygde en flott natursteinmur samt noe planering etter fyllmasse.

Torunn, Hønefoss, 8. juni 2016

Trenger å fjerne jordmasser fra eiendommen

Bra jobb! Jobben utført rask og med god pris. :-).

Aristotle, Hønefoss, 13. mai 2016

Brøyting av vei og gårdsplasser

Snøen ble borte og det ble strødd bra!

, Hønefoss, 10. april 2016

Odden marina båthavn - mudring fra land med mellomstor gravemaskin

Odden Marina Båtforening, Slemmestad hadde behov for å grave vekk løse masser langs kaia. Entreprenør responderte på annonsen og gjennomførte befaring sammen med havnesjef. Oppdraget ble gitt og ble utført i løpet av en dag uten opphold. Godt fornøyd !

Trond, Slemmestad, 29. okt. 2015

Sette opp asak mini støttemur

Hei, hele prosjektet har gått som en drøm, fra befaring til ferdigstillelse. Meget kompetente og positive fagfolk. Takk for jobben som ble gjort. Vi gir firmaet vår aller beste anbefaling ++++++ Takk!

Ronny, Hønefoss, 4. mai 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER