UAB BUDINVEST

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

UAB BUDINVEST

BudInvest er et firma med opprinnelse fra Litauen som har jobbet i Norge siden 2008. Vi er kjent for vårt gode arbeid og har derfor de siste årene vært i voldsom vekst. Vi har i skrivende stund rundt 40 ansatte i Norge til enhver tid. Noen er leid ut til firmaer mens andre går på private jobber. Majoriteten av de ansatte er spesialister innenfor forskjellige fagfelt. I og med at vi har vært i Norge i så lang tid kjenner vi godt til norske byggmåter, regler og byggeskikk.


Firmaet er registrert der det skal være registrert og alt av papirer er i orden. Det har hele tiden vært viktig for firmaet å ha slike ting i orden. Vi har vært til sjekk utaliige ganger de siste årene og hver eneste gang får vi skryt over hvor god orden det er i firmaet og at alt blir gjort etter boka.


Vi tilbyr alt av håndverkertjenester. Maling, renovering, nybygg, terrasser, belegningsstein, riving, muring, flisearbeid, snekkerarbeid og alt annet du kunne trenge hjelp til. Vi har gjennomført alle slags jobber men sier kun ja til en jobb hvis vi har de rette folkene tilgjengelig. Vi sier nei fremfor å ta jobber vi ikke har folk til å gjennomføre det på en bra måte.


I firmaet er det også til enhver tid en byggeleder som har ansvaret for de forskjellige jobbene, samt prising av prosjekter og kontakten med kundene når det skulle være noe spørsmål. Han tar seg også av beregninger av bygg og konstruksjoner slik at alt blir gjort som det skal.


For de som tror språket kan bli en utfordring har vi norsk "kundeservice"/oversetter som gjør at det ikke blir noen misforståelser på noe som helst vis.


Firmaet leier også ut sine arbeidere til firmaer og noen av de største kundene våre som har gjort det er:


Byggfirma Horn og Jacobsen AS
Byggmester Tore Berge AS
Aamodt Eiendom AS
Malerfirma AS
Madland Byggeservice AS
World Event AS
Kjøkkensenteret Mandal AS


Det er også mulig å kjøpe materialer gjennom firmaet til svært gode priser. De forretningene vi har gode avtaler med og samarbeider med er følgende:


Vige Interiør
Neumann Bygg
Mestersalg AS "Byggeriet"
Modena


Vi har utallige kunder av oss som har vært og er kjempefornøyde med arbeidet vårt og vi har norske kunder som gir gode referanser gang på gang. Vi kan også sende bilder av jobber vi har gjort hvis det er av interesse!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften