Siste evalueringer (88)

Maling

Rask og pent gjort hele malejobben. Glad for at Byggassistenten Syl Thaci ordnet kontakt med Norgulv Service Gomes som slipte gulvene i leiligheten. Kjempefornøyd med alt! !

Reidun Johansen, 28. jan. 2020

Maling av tak i 96 km2 enebolig.

Jobben bestod i maling av 96m² med tak og vegger. Byggassistenten Syl Thaci kom raskt på befaring og viste veldig godt øye for kvalitet og ga oss tillit til at han kunne garantere godt arbeid. Den tilliten viste de seg verdig, med utrolig god kommunikasjon, tilpasning og vilje til å utføre jobben. De kunne utføre arbeidet på kort varsel, noe som var viktig for oss. Kvaliteten på jobben var upåklagelig, vi vil veldig varmt anbefale Byggassistenten Syl Thaci til andre, og kommer helt sikkert til å benytte de igjen! Tusen takk!

Emma Och Aksel, 4. okt. 2019

Helsparkling av vegger og maling av vegger og tak av 70m2 leilighet

Veldig fornøyd med Byggassistenten Syl Thcai. Godt utført helsparkling, maling av tak, vegger, lister og dører samt sliping av gulv. God kommunikasjon underveis og hyggelige folk :).

Marte Venstad, 30. sep. 2019

Maling av ca. 60 kvm vegg,100 kvm tak,samt 13 kvm gulvlegging

Vi endret jobbeskrivelsen underveis, syl bidro med råd og var fleksibel underveis. Endte med maling av vegger og sliping av gulv. Gutta han brukte til malerarbeider gjorde en bra jobb, og de som slipte gulvet var også flinke, men der kunne kommunikasjonen gjerne vært bedre, ble litt misforståelser. Etter ferdig arbeid var det litt småting som måtte rettes opp generelt, syl var på tilbudssiden og gjorde det han kunne for å fikse. Alt i alt fornøyd med jobben.

Lars Melander, 27. sep. 2019

Maling av tom 64 kvm toroms leilighet

Syl Thaci fikk i oppdrag å male tak, vegger og gerikter i en 60 kvm leilighet. Han var rask, nøyaktig og svært imøtekommende, og prisen var helt grei. Han ble ferdig før avtalt, og det var ikke så mye som en flekk på gulvet. Det oppsto et lite problem da det viste seg at Eggehvit Fra Becker var hvitere enn den samme fra Jotun. Men Syl var straks på pletten og fikk malt alle dørkarmer og badetaket på nytt! Alle kan gjøre feil, men det som skiller de seriøse fra de useriøse, er evnen og viljen til å ordne opp. Jeg kan varmt anbefale Syl Thaci.

Lisbeth Lyngaas, 14. sep. 2019

Maling / noe snekring

Bra kommunikasjon, fleksibilitet og kvalitet.

Margrethe Otnem, 6. aug. 2019

Maling av innvendig tak

Malte tak og vegger med høy kvalitet, til avtalt tid og til en god pris. Syl stilte opp på befaring på kort varsel og var veldig behjelpelig og holdt oss orientert underveis.

John Christian Hveding, 6. aug. 2019

Sparkling og rehabilitering av gipsvegg

Kom på kort varsel, veldig hyggelig fyr, effektiv. Kunne vært noe bedre til å kommunisere underveis: valgte å kutte en bit av gipsveggen som ble satt opp for å få plass til lysbryter, i stedet for å spørre først hvordan denne utfordringen skulle løses, men da jeg påmerket at det ikke kunne være slik, ordnet han det ved å sparkle igjen. Bittelitt slurvete finish, men jeg er veldig pirkete. Alt i alt veldig fornøyd.

Siri Øyen Larsen, 3. aug. 2019

Male leilighet ca 45m2,kun vegger (-bad)

Syl Thaci møtte opp til avtalt tid og gjennomførte arbeidet som avtalt. Holdt oss informert underveis og utførte en utrolig god jobb. Tok også på seg ekstra arbeid underveis og det var aldri et problem. Arbeidet ble satt i gang med en gang og sto på helt til arbeidet var utført, veldig fornøyde. Anbefaler han på det sterkeste og kommer virkelig til å bruke de igjen dersom behovet oppstår.

Marthe Sydseter, 22. juli 2019

Maling av vegger og tak i 32 kvm stue og 4 kvm gang

God kommunikasjon, pålitelig, effektiv og god kvalitet i arbeidet. Anbefales.

Ellen Wangsness, 9. juli 2019

Flekksparkle og male stue

Hyggelig, dyktig og god kommunikasjon underveis.

Christopher Knutsen, 5. juni 2019

Helsparkling av vegger og utskjæring av dørkarmer

Syl er en helt topp fyr å jobbe med. Kjempehyggelig å snakke med, og leverer topp kvalitet til bra pris. Syl er superpositiv, og lett å kommunisere med. Han helsparklet leiligheten, malte, og gjorde noe enkelt snekkerarbeid på kjøkkenet. Han rev deler av vegg, og organiserte elektriker som flyttet ledninger. Alt ble gjennomført effektivt, og det ble kjempefint! Jeg kan trygt anbefale hvem som helst å jobbe med Syl! :).

Trond, 15. april 2019

Pusse opp leilighet ca 80m2

Godt utført arbeide, fleksibel, også når jeg kom med mye som ikke var planlagt. God kommunikasjon, og alltid ryddig på arbeids plassen. Ikke overprising av ekstra arbeide, rettet raskt opp ting som ble påpekt. Holdt avtalt tidskjema, selv med mye ekstra. Anbefaler helt klart Byggassistenten.

Haakon Christian Olengha-aaby, 11. mars 2019

Sliping + maling av karmlister og dørstokker

Godt håndverk, og en pålitelig type som det er lett å kommunisere med. Gunstig pris i tillegg. Måtte innom to turer etter endt arbeid for å fikse litt småplukk, men det gjorde han med et smil og var alltid serviceinnstilt. Anbefales til småjobber.

Christopher Sjødin, 7. des. 2018

Pusse opp stue (vegg og tak)

Grei pris, greit utført.

Petter Ruud, 7. nov. 2018

Helsparkling og maling

Pålitelige,raske og flinke! Postivt innstilte, god kommunikasjon og ryddige. Anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Lene Kristine Løvlien, 19. okt. 2018

Maling av tomannbolig

Disse pusset opp stuen vår. De møtte som avtalt, og var hyggelige og redelige. De jobbet svært fort, og ble veldig fort ferdige, noe resultatet dessverre også bar preg av. Kom tilbake og rettet feil i flere omganger, men fortsatt er det en del ujevne overganger, sprekker og ujevnheter. Vi syntes ikke resultatet var bra nok, og endte opp med å gå videre med et annet firma i de rommene som skulle pusses opp videre.

Therese Espeland, 11. okt. 2018

Maling leilighet 37kvm

Vasket effektivt og bra.

Ida Mellbye Løvås, 20. sep. 2018

Maling av 50m² kontor

Jeg anbefaler denne bedriften på det varmeste! Syl kom på kort varsel, gjorde jobben og var veldig trivelig og imøtekommende. Kommer til å benytte han igjen!

Alexander Nicolay Bech, 18. sep. 2018

Helsparkling ev. gipsplater over strietapet

Jeg vil anbefale denne bedriften til alle. Tok raskt kontakt og kom på befaring, veldig hjelpsom og veiledende angående hva som burde eller ikke burde utføres av arbeid, fleksibel og rask oppstart og meget godt resultat til en rimelig pris. Da mindre feil ble påpekt, kom han straks og rettet opp. Helt utrolig service-innstilt. Kunne ikke vært mer fornøyd!

Hanna Welde Tranås, 28. juli 2018

Maling av 50m2 tak

Syl møtte opp på kort tids varsel, han var effektiv og utførte jobben som avtalt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Syl er veldig hyggelig og yter god service (jeg ba han løsne en ledning på en vegg, han tok seg tid til å både løsne og fjerne den og ta den med). Jeg kommer til å velge Syl igjen neste gang jeg trenger hjelp til noe!

Linn Lunow, 26. juli 2018

Maling av 72 kvm leilighet

Byggassistenten gjorde en flott jobb da de malte en 72 kvm leilighet i 6 forskjellige farger. Over forventning og raskere enn planlagt. Behjelpelig med alle utfordringer og ekstrajobber som dukket opp.

Sigve Eikrem Finnøy, 23. juli 2018

Helsparkling av strietapet (100kvm),og maling av veggene + tak

De helsparklet strietapet i 5 rom + flekksparkling og maling av takene. Syl er veldig hyggelig, tilgjengelig og service-innstilt. Maling av tak og sparkling av vegger ble for det meste bra. Men finishen ble ikke god. Vi måtte melde ifra om godt synlige feil og søl, f. Eks. Fastmalte skapdører og malingsflekker på gulv. Umaskert listverk gav oss mye ekstraarbeid. Et rom måtte males om igjen. Syl kom tilbake, men listverket og flekker ble værende.

Eirik Semb, 13. juni 2018

Maling av 60 kvm leilighet.

Vi fikk malt tak, vegger, dører, vinduer, karmer og lister i vår 60 kvm store leilighet og er meget fornøyd med arbeidet som er utført. Kan trygt anbefale dette firmaet til andre. Prisen var ikke urimelig i forhold til hva andre firmaer forlangte.

Øyvind Moen, 29. mai 2018

Maling av stuetak,ca 40 kvm

Veldig fornøyd med jobben til Syl og hans kollegaer. Den besto i å male tak og vegger i stue/hall samt garderobeskap. De var hyggelige, ga god service, var nøyaktige og pålitelige. Bruker dem gjerne igjen ved en senere anledning.

John Viksund, 8. mai 2018

Maling og noe sparkling (vinduer) av 71 kvm 3 roms leilighet skråtak

Valgt grunnet gode anbefalinger fra Mitt Anbud og megler. Leverte i tillegg et konkurransedyktig tilbud. Syl er meget hyggelig og vi hadde en god kommunikasjon hele prosessen. Malte vegger og skråtak i vår 71 kvm loftsleilighet. Estimerte 5 dager men gjorde jobben på 3 noe som passet oss bra. Ikke 100% første befaring men Syl kom tilbake morgenen etter og gjorde det perfekt. Anbefales.

Kenneth Pedersen, 26. april 2018

Maling av leilighet ,vegger og gulv 76 kvadrat

Vi kunde inte vart mer nöjda! Syl tog stor hänsyn till budget och tid och levererade precis det han lovade oss. Dem informerade oss fortlöpande och gjorde smarta lösningar efter dialog med oss. På 8 dagar målade dem en 76 kvadratmeter lägenhet med olika färger,målade alla golv och målade bad och satte upp nya möbler, det är fantastiskt bra jobbat! Vi kommer bara att använda Syl och hans bedrift framöver. Rekommenderas på det absolut starkaste :).

Hina Lie Qazi-aarud, 3. feb. 2018

Helsparkling og grunning av vegger

Rask respons, meget hyggelig og lett å gjøre avtaler med. Jeg var skeptisk til hvor bra det kunne bli da veggene og taket i leiligheten var svært stygge/skeve/porøse, men dette ble bra! Syl er fleksibel og svarer raskt på e-post og telefon. Han gjennomførte i tillegg en opprettingsjobb etter at vi hadde skrapt opp den ene veggen etter overtagelse. Syl stilte opp på dagen, sparklet og malte uten å ta ekstra betalt. Sjelden god service!

Thomas Kaaløy, 16. des. 2017

Helsparkle stue og gang

Syl er veldig serviceinnstilt og effektiv. De gjorde en veldig god jobb og var løsningsorienterte hele veien. Jeg la til visse arbeider underveis uten at dette var problematisk. Prismessig lå de litt under samtlige andre bedrifter som innga bud. Alt i alt er jeg strålende fornøyd. De har gjort et veldig godt sparklearbeid, et veldig godt malerarbeid og veldig godt snekkerarbeid. Jeg hadde ringt de igjen uten å mukke.

Helene Bogen, 7. des. 2017

Maling/ sparkling av vegg og tak med stukkatur og rosett

Veldig fornøyd med kommunikasjon, pris og kvalitet på arbeidet. Syl er profesjonell og til å stole på. Anbefaler han på det sterkeste.

Charlotte Nystad, 13. nov. 2017

Oppussing av vegger og tak (klargjøring for maling)

Bra arbeid.

Daniel Frigstad Strandmyr, 5. nov. 2017

Sparkling av vegger i leilighet

Kjapp respons, fleksibel oppstart, presist oppmøte og ferdig på kortere tid enn avtalt. Veldig bra, med andre ord :).

Ingrid Mørk, 31. okt. 2017

Sparkling og maling

Fast, efficient and decently priced. No problems encountered and would definitely use this company again.

Rhett A Brown, 16. sep. 2017

Malearbeid og lett snekring

Jobben ble godt utført innen avtalte frister. Kunne ønsket meg noe mer kommunikasjon angående valg som ble tatt, men alt i alt godt fornøyd. Mye for pengene.

Ragnhild Heimstad, 16. sep. 2017

Sparkling/maling

Flink og rask.

Vegard Vevatne, 14. sep. 2017

Legge gulv og male uke 31

Jobben ble gjort effektivt og på kort varsel, med bra resultat. God kommunikasjon, imøtekommende og kom med gode innspill på hvordan det skulle gjøres.

Katja Sverdlilje, 30. aug. 2017

Maling av 30 kvadratmeter vegg

Svært fornøyd!

Linn Julie Skagestad, 3. aug. 2017

Helsparkling av vegger og tak

Fikk helsparklet og malt en tvstue, raskt, effektivt og med ett flott resultat. Veldig fornøyd med Syl og gutta, hyggelig folk man kan stole på, som gjør ting til avtalt tid og pris. Kommer definitivt til å bruke de igjen senere til andre prosjekter:).

Karin Eiri, 25. juli 2017

Maling av tak

Veldig fornøyd med resultatet på maling av tak i leiligheten min. Punktlig, imøtekommende, fin pris og lett å samarbeide med. Kan absolutt anbefale Byggassistenten Syl Thaci!

Thea Berge, 24. juli 2017

Helsparkling av leilighet på 65 kvm

Vel utført arbeid. Halvveis ut i jobben spurte jeg om det var mulig å få malt vegger og tak, samt legge gulv og gulvlister i hele leiligheten. Dette lot seg gjøre uten noen større problemer, selv om leiligheten var møblert. Syl har vært punktlig hele veien og arbeidet ble utført effektivt, og til avtalt pris. Når jobben nærmet seg ferdig var det noen små ting som måtte rettes, dette ble gjort umiddelbart.

Morten Bomann Jonsen, 25. mars 2017

Oppussing av loftsstue

Kan ikke gjøre annet enn å anbefale Syl og hans team på det varmeste. Vi brukte dem til å helsparkle, male, bygge bod, legge gul og liste en loftsstue, samt slipe og male en trapp. De kunne starte kun få dager etter befaring og fullførte jobben raskt og effektivt. Sluttresultatet ble meget bra og vi kommer til å bruke Byggasistenten Syl Thaci igjen ved senere anledninger.

Dan Flauring, 20. des. 2016

Skarkling og maling

Syl og hans folk gjorde en meget godt jobb med gipsing,sparkling og maling av min leilighet. Rørlegger og elektrikker Syl bruker var også meget kompitent. Syl var fleksibel under hele oppdaraget, da jeg stadig ga han flere oppgaver i min leilighet. Han ordnet alltid opp om det var noe jeg ikke synes var godt nok. Syl gjennomførte jobben med god kvalitet og innenfor tiden. Og ikke minst Syl og hans folk er veldig trivlige, ANBEFALES! Takk Syl.

Odd Martin Haugan, 6. des. 2016

Maling og gulvsliping - leilighet 50 kvm

God og hyggelig service. Arbeidet ble utført innenfor avtalt tid. Noe "småplukk" ved malearbeidet jeg ikke var fornød med ble fikset med det samme da dette ble bemerket. Anbefales!

Kathrine Stene, 3. nov. 2016

Oppussing av leilighet på skøyen

Helsparkling og maling av vegger og tak. Oppsetting av vegg. Syl og gutta er raske, positive IG hyggelige. Resultatet er midt på treet. Veggene er noe skjoldete og det er brukt relativt grove ruller. Syl kom tilbake malte omgjengelig de verste veggene.

Jo Kjetil Krabbe, 20. okt. 2016

Helsparkling og maling av stue/kjøkken

Jeg er superfornøyd med jobben Syl og hans kollegaer gjorde! De kom på en mandag og var ferdig på torsdag samme uke med helsparking og maling av stuen min. Kommunikasjonen før, under og etter var enkel og hyggelig. Punktlig, hyggelige og effektive karer. Anbefaler de gjerne!

Lene Ljødal, 16. okt. 2016

Sparkle og maling av kjøkken

Godt fornøyd med jobben.

Nils Øvsthus Kristiansen, 19. juni 2016

Flytte kjøkken

Syl og gjenge helsparklet leiligheten, slipte gulvet og flyttet kjøkken. Han kom til avtalt tid, gjennomførte jobben mer effektivt enn først antatt og til avtalt pris. Han kom tilbake i senere og sparklet på nytt der jeg ikke her var fornøyd. Anbefales.

Marie Navestad Gundersen, 11. juni 2016

Male kjøkkenfronter og fliser

Syl og hans team gjorde en utmerket jobb med å male kjøkken og kjøkkenfronter hos oss. Jobben ble gjort til avtalt tid (faktisk tidligere etter ny avtale) og avtalt pris. Har ingen ting å utsette på arbeidet, og bruker han gjerne igjen.

Renate Johnsen, 31. mai 2016

Soverom oppussing.

Raskt utført. Grei kvalitet.

Kjell Mortensen, 11. mai 2016

Male stue/kjøkken og gang. både karmer,vinduer og vegger.

Veldig fornøyd med byggassistenten Syl Thaci som både fulgte opp, fullførte på en rask, god og hyggelig måte. I tillegg ble jeg gitt en veldig konkurransedyktig pris. Anbefaler gjerne til andre og er det noe som skal gjøres bruker jeg gjerne dem igjen!

Einar Hveem, 28. april 2016

Helsparkling av stuetak

Alt gjort som avtalt til en god pris. Han helsparklet taket og malte stua mi på 2 dager. Veldig fornøyd med arbeid og måten det ble utført på. Anbefaler gjerne å bruke han til andre.

Kenneth Meidell, 27. april 2016

Male tak og vegger i stuen/gjør ferdig vegg som ble flyttet

Vi er meget fornøyd med jobben som Syl og hans medarbeidere har fremført for oss. Veldig hyggelig, punktlig og nøye. Takk!

Calvin Stiggers, 24. april 2016

Oppussing vegger og gulv i stue

En blid og tillitsvekkende kar som også virkelig leverte! Løsningsorientert og behjelpelig, punktlig og veldig effektiv. Prisen og ikke minst resultatet var også helt upåklagelig. Håper å kunne bruke ham igjen!

Ole-henrik Larssen, 17. april 2016

Tapetesering og maling av soverom

Vi hadde en avtale, men fikk etterhvert påslag på pris da han hadde misforstått oppdraget. . . Malejobben er ikke 100% perfekt, men helt greit. Skulle tapetsere veggene med "veggfornyer", men ble anbefalt å helsparkle. Veldig fornøyd med sparklingen.

Anita Falck, 6. april 2016

Helsparkle og male vegger i kjøkken,stue + gang.

Veldig fornøyd totalt sett. Jeg ryddet leiligheten, han fikk nøkklene, jeg reiste bort, og kom hjem til en ferdig oppusset leilighet. Ryddet, støvsuget og vasket. Veldig bra faglig utført. Hyggelig og troverdig! Anbefales!

Even Nordahl, 5. april 2016

Lett oppussing av leilighet

Syl pusset opp en 50m2 stor leilighet. Vegger, lister, dører og tak ble malt. Baderom fikk nye gulvfliser og ny glassvegg ved dusjen. Alt fint utført til avtalt pris og tid. Hyggelig kar!

Henk Nevland, 23. mars 2016

Male leilighet

Jeg er fornøyd etter malearbeid i stue/kjøkken. Anbefaler Syl! Hadde noen små misforståelser,men dette ble rettet opp med en gang det ble nevnt. Synes Syl er positiv,arbeidsom og bra å samarbeide med. Er ryddig. Han skrev kontrakt like etter befaringen.

, 11. jan. 2016

Maling av dør- og vinduskarmer i liten leilighet

Fikk en god pris (billigere enn andre) og de begynte med en gang og fullførte raskt. Fornøyd med resultatet, men en del småpirk som litt av tapetene ved vinduskarmene har kommet av pga teipet de satt på, eller små malingsflekker ved benkeplater og dør.

Sarah Riahi, 7. jan. 2016

Fin murpuss på vegg

Byggassistenten leverte et godt resultat og kan anbefales.

Ingar Pettersen, 15. des. 2015

Legge fliser på baderom

Veldig bra jobb.

Fredrik Føyen, 10. des. 2015

Flislegging på kjøkken avlange mosaikkfliser

Syl Thaci kom med det beste pristilbudet av de to vi hadde på befaring. Han kunne komme to dager etter for å utføre jobben. De kom to personer til avtalt tid og var ferdige på ca tre timer. Det ble noen riper i vår nye platetopp, men ellers bra jobb.

Guro Flor Lien, 16. nov. 2015

Oppussing av kjøkken

Sparklet,malte vegger/tak i gang/kjøkken,satte opp ny kjøkkeninnredn. Veldig hyggelige arbeidsfolk som var greie å kommunisere med underveis. Sjefen Syl stilte opp. De gjorde jobben slik vi ønsket. Også veldig fornøyd med rørlegger/elektrikerjobben. Anbefales!

Tom-erik Skaarnes Tonheim, 30. okt. 2015

Sprakle og male sprekker i veggene innendørs

Jobben ble raskt og effektivt utført av dyktige fagfolk. Vi er svært fornøyde!

Rikke Ombustvedt Sletner, 21. okt. 2015

Rive gammelt kjøkken og montere nytt

Byggassistenten Syl Thaci er løsningsorientert og service-innstilt, vi hadde et godt samarbeid og jeg er veldig fornøyd.

Mathilde Førisdal, 15. okt. 2015

Male tak

Raske, imøtekommende og bra utført jobb. Svært hyggelige å samarbeide med. Fikk også byttet tre innedører uten noe problem. Kan anbefales.

Torunn Klemp, 10. okt. 2015

Maling av 1 stk. spisebord samt 6 stk. stoler.

Svært fornøyd med utført jobb. De var raske med avtale om befaring og igangsatte arbeidet to dager senere. Ferdig til avtalt tid. Syl er en hyggelig og imøtekommende kar. Anbefaler han mer enn gjerne videre:).

Kristel Sværen, 9. okt. 2015

Rengjøring og male

Utførte en flott jobb, stod på, og holdt hva de lovet, både av tidsfrist og pris! En veldig hyggelig gjeng var de også! Tusen takk og faleminderit fra Mona Fredrikke og Morten Fjeldheim.

Morten Fjeldheim, 8. okt. 2015

Male utvendige murfasader

Svært godt fornøyd med jobben. Syl var imøtekommende, enkel og ryddig å kommunisere med, og arbeidet ble utført svært raskt og effektivt. Kvaliteten på arbeidet var god, og absolutt godt innenfor mine forventninger. Anbefaler absolutt Syl til andre.

Terje Løken, 17. sep. 2015

Pusse,helsparkle nylagte gipsvegger

Veldig fornøyd med utført arbeid med helsparkling av gipsplater i 3 soverom. Raske , effektive og veldig hyggelige. Anbefales.

Tor Thorsen, 7. sep. 2015

Maling av stue

Kan kun anbefale Syl til andre,hyggelige og dyktige folk.

Tove Bie, 22. juni 2015

Male vegger og tak,samt legge lister i gulv og tak

Hyggelig og punktlig. Gjorde en god jobb og kom tilbake og gjorde etterarbeid på en liten sprekk som oppsto etter jobben egentlig var ferdig. Anbefales.

Stefan Jacobsen, 2. juni 2015

Utvendig maling av enebolig

Vi kan varmt anbefale dette firmaet. Hyggelige og flinke folk som det var lett å samarbeide med. Til tross for utfordrende vær, gjennomførte de utvendig maling og muring på en utmerket måte.

Tone Rosen, 1. juni 2015

Olje terrasse,male gjerde og mur.

Jeg trengte hjelp til å olje en terrasse, male et gjerde og skrape, grunne og male en stor mur. Jeg fikk en fornuftig fastpris, avtalt på forhånd, og arbeidet ble utført raskt og grundig, til avtalt pris. Jeg er meget fornøyd!

Arnhild Lauveng, 29. mai 2015

Flislegging/rehabilitering av terasse 7m2

Befaring mandag og på onsdag var arbeidet allerede igang! Syl arbeider kjappt og nøyaktig, ferdig før utsatt tid. Rekommenderes absolutt.

Erik Axel Østrem, 13. mai 2015

Utvendig maling/ beising av halvpart av tomannsbolig ila,oslo

Vi er veldig fornøyd med Syl og kollegaene hans. De malte huset to strøk på 10 dager, til en fornuftig og avtalt pris. Veldig ryddig og ordentlig utført, og hyggelige folk. Porten ble også malt som en liten bonus, supert! Vi vil gi vår beste anbefaling!

Ivar Og Monica Eidem, 20. april 2015

Ønsker å tette igjen en ekstra dør på et lite bad og flislegge gulv i en liten gang.

Ble gjort en del feil, men de fleste fikk han rettet opp i. Prisen var ok. Hyggelige folk å ha i hus.

Espen, 14. april 2015

Male stuetak og vegger

Møtte Syl for befaring på fredag, søndag var leiligheten ferdig malt iht til avtale. Da Syl mente at kjøkkenet også trengte et strøk, malte han det også uten tillegg i prisen. Syl og hans medarbeidere anbefales på det varmeste.

Gro Øyen, 15. mars 2015

Skvettpuss av mur

Fornøyd. Ble en tillegsjobb med litt flis som ble utført godt. Noe fuging kunne vært bedre. Ellers en hyggelig kar som er let og kommunisere med.

Jan Ludvig Solberg, 31. aug. 2014

Montering av ikea-kjøkken

Totaloppussing av kjøkkenet. Hele opplevelsen var fantastisk, ryddig og profesjonell. Presis oppmøte for befaring, fikk skriftlig tilbud med fastpris, gjennomførte innen avtalt tid, og ryddet etter seg! God kommunikasjon og prosjektledelse. Anbefales!

Fatima Yusuf, 13. aug. 2014

Utvendig trapp,fjerne fliser og legge nye

Bra utført arbeid, til en fornuftig pris. Oppdraget ble raskt utført, og de var raske til å rette opp ting som jeg ønsket annerledes. Sjefen er også tilstede og jobber!

Jan Arne Bergseth, 11. aug. 2014

Fjerne tapet fra en vegg,legge tapet en annen vegg

Meget hyggelig arbeidskar, gjennomførte oppdraget raskt og effektivt, godt resultat. Malte tak stue + gang, malte vegger stue + gang, tapetserte en vegg med mønster (ble helt perfekt) og taket på badet. Veldig bra! Alt på en dag.

Pernille Karlstad, 15. juli 2014

Mure igjen to hull etter saksebukk på verkstedet.

Kom til avtalt tid. Gjorde jobben etter avtale og ryddet etter seg. Prisen var fornuftig. Bruker Syl neste gang jeg skal ha noe utført. Veldig fornøyd.

Steinar Iversen, 11. juni 2014

Flislegging ute terrasse/trapp

Været var en utfordring. Syl er hyggelig og ha i huset.

Ase Ytreland, 3. juni 2013

Flislegge bad

Hyggelige og raske - utførte en meget god jobb! Anbefales!

Ida Berglund, 3. april 2013

Støping av gulv ca 8 kvm

Tok kontakt og holdt avtaler. Gjorde jobben innenfor avtalt tid. Kan godt anbefales til lignende oppdrag.

Vidar Pettersen, 27. jan. 2013

Flislegging over kjøkkenbenk

Jobben ble raskt og godt utført til en veldig bra pris. De kom dagen etter jeg la ut annonsen så det er veldig bra. Noe sølete, mange flekker på gulvet som ikke går bort etter jobben var ferdig.

Stefano Bardellotto, 15. des. 2012

Legge gipstak i kjellergang

Først inntrykk var positivt, men etter halvferdig jobb var det uklarheter om forståelsen av jobben. Utførende insisterte på fastpris, som førte til hastverksarbeid med avretting av bjelkelag og skjoldete resultat. Kom tilbake for å male og avrette/sparkle.

Per Henrik Dietrichson, 14. des. 2012

Tapetsere rom 15 kvm

Grei og rask jobb.

Lars Michael Lorntzsen, 14. okt. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart