Siste evalueringer (25)

Opparbeide hage og innkjørsel

Flinke, allsidige og løsningsorienterte. Ble en større jobb enn planlagt inkludert mye graving, legge brostein, bygge mur, bygge terrasse med pergola, legging av plen og planting av busker. De fikk all jobben gjort med et godt resultat. Veldig hyggelige og ordentlig folk. Anbefales.

Anders, Blommenholm, 2. mai 2020

Gjøre om kjeller til godkjent leilighet + drenering. total renovering.

Jeg endte med å bruke Hulk Bygg til å utføre arbeidet på huset. De var ryddige. Enkel kommunikasjon. Kom med gode løsninger og utførte arbeidet med høy kvalitet. Anbefales.

Tomasz, Stavanger, 18. mars 2019

Oppsett lettvegg

Det var forsinkelser ut fra opprinnelig estimat, på en leveranse hvor underleverandør ble benyttet. Dette kan være plagsomt for alle parter. Kommunikasjon om endringer ble kommunisert underveis, og ble akseptert. Det avgjørende er sluttproduktet, som vi er svært fornøyd med.

Ellen, Oslo, 7. feb. 2019

Belegningsstein ca. 85 m2 inkl. kantstein

La 100 m2 med belegningsstein og kantstein med flere plass spesifikke utfordringer. Disse ble løst på en profesjonell måte og nøyaktig kommunisert underveis. Vi var generelt veldig fornøyd med resultatet og gjennomføringen. De var tydelig i første møte at de ikke nødvendigvis alltid var de billigste, men at de gjorde god jobb og holdt seg til avtalt pris uten senere diskusjoner om tillegg, hvilke stemte veldig bra. Anbefales.

Erik, Oslo, 28. nov. 2018

Ny hage - inkl. utgraving,steinlegging,terassebygg,plantering osv

Väldigt opptatt av at kunden skall vara førnøjd med utført arbeid. God dialog underveis, och flexibilitet till endringer.

Christina, Oslo, 26. sep. 2018

Belegningsstein ønskes lagt

Veldig bra utført jobb, hyggelige folk. Enkle å forholde seg til og alle tilpasninger hadde god dialog.

Morten, Høvik, 11. juli 2018

Totalrenovering bad

Veldig godt fornøyd med gjennomføringen! Har fått sjukt mye skryt av badet i etterkant (det som går igjen "det er som om dere har et spa hjemme! ") og har ikke hatt noen problemer etter at de var ferdige her. De gav en god pris, et fullstendig tilbud og holdt oss godt oppdatert underveis i prosessen. Det kom ingen uforutsette utgifter underveis.

Camilla, Heggedal, 12. juni 2018

Total renovering av kjeller på 25m2 - stue/ungdomsrom og bad/vaskerom

Vi valgte Hulk bygg da vi skulle renovere kjeller. Arbeidet bestod i pigging av gulv for å øke takhøyde fra 2,0 m til 2,4 m samt fullstendig oppbygging av bad, vaskerom og kjellerstue med alt nytt av rør og elektrisk og fullstendig nye overflater. Hulk bygg bidro til å finne gode løsninger og utarbeidet 3-d tegninger i forkant av arbeidet. Vi opplevde at Hulk bygg var kvalitetsorientert og bidro til å forbedre prosjektet med gode forslag.

Sigrid, Oslo, 3. april 2018

Totalrenovering bad 6 kvm

Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet. Prosjektet tok litt lengre tid en vi hadde håpet da det ble forsinkelser i vareleveranser. Godt fornøyd med prosjektleder som vi hadde god dialog med hele veien. Dyktige og profesjonelle fagfolk ble brukt.

Maren, Røyneberg, 1. mars 2017

Helrenovering av bad - 5,2 kvdm.

Jobben er nå utført. De var engasjerte i anbudsprosessen og leverte et bra og relativt oversiktlig tilbud. Kommunikasjonen foregikk på engelsk, noe som stort sett fungerte bra. En av arbeiderne kunne lite engelsk og dermed problematisk og kommunisere med. Prosjektet ble noe utsatt, men når de først startet opp ble jobben utført etter avtale. Flise leggingen og sluttresultat ble veldig bra. Arbeidet ble utført i henhold til avtalt pris.

Bernt, Sola, 10. aug. 2016

Legge stein,lage støttemur og lage platting

Noen språkproblemer underveis, men vi kom alltid til enighet. Veldig fornøyd med sluttresultatet.

Jon, Hafrsfjord, 1. aug. 2016

Legging av ca 12 m2 skiferfliser,inngangstrapp og kjellertrapp.

Legging av skifer i trapper ble bra gjennomført. Veldig fornøyd med resultatet. Litt språklige utfordringer, men ikke mer enn at de ble avklart. Anbefaler HULK bygg, og bruker gjerne firmaet igjen.

Rolf, Hafrsfjord, 25. mai 2016

Ny plen + belegningsstein

Veldig bra utført jobb, som holdt både tid og budsjett. Hyggelige folk var det også. Anbefales!

Trond, Hafrsfjord, 2. feb. 2016

Legge belegningsstein,prestaskjerstunet 11 og 9

Bare gode ord å si. Jobben ble gjort innen skissert tidsramme, nødvendige avklaringer underveis ble gjort effektivt, og de viste stor fleksibilitet. Anbefaler på det sterkeste!

Henrik, Tananger, 19. sep. 2015

Bygge støttemur ca. 32 m

Hulk Bygg og hageservice fikk oppdraget. Tilbudet var oversiktlig, men ikke aller rimeligst vi fikk tilbud fra. Sluttresultatet er blitt veldig bra. Sammen med sine håndverkere Maceij Puzio ledet jobben veldig bra og utført jobben innen avtalt tid.

Clarence, Stavanger, 13. aug. 2015

Legge stein og kantmur

Meget bra utført jobb! . Profesjonelle og meget service innstillt gjeng. Bruker de gjerne igjen! Meget god kvalitet til en hyggelig pris!

Kenneth, Sola, 22. juni 2015

Oppbyggign av vegger,membran og fliser på bad.

Jeg har brukt Hulk Bygg og Hageservice til å renovere badet mitt. De har gjordet et veldig bra grunnarbeid i mitt skjeve gamle hus. Sluttresultatet er veldig bra spesielt filsingen. Jeg er veldig fornøyd og har allerede anbefalt de videre til flere.

Camilla, Hafrsfjord, 22. juni 2015

Opparbeidelse plen

Meget fornøyd med jobben som er utført. Til avtalt tid og avtalt pris. Anbefales!

Ken, Hafrsfjord, 15. juni 2015

Lager

Som jobbe.

Armando, Stavanger, 7. juni 2015

Reparasjon leca murvegg

Vi ble imponert over Hulk Bygg. Fantastisk service, rask respons og godt utført arbeid. Alt var i henhold til avtale og forventninger og vel så det. Vi bestilte nye oppdrag fra dem straks de var ferdige med det første. Jeg kan trygt anbefale å bruke disse.

Jan, Hafrsfjord, 3. mai 2015

Legge heller/stein uteområde

Veldig fornøyd med jobben de gjorde. De var raskt i gang, og raskt ferdig. Vi hadde god dialog underveis, og resultatet ble kjempebra! Kommer til og bruke Maciej igjen, da jeg har flere områder som skal ordnes ute.

Marita, Sandnes, 19. april 2015

Et mindre flyttelass tananger-eiganes

Meget bra service, flinke folk. Et bord ble desverre ødelagt, men uhell kan skje. Greie å forholde seg til.

Trond, Tananger, 7. nov. 2014

Skifte ut takrenner

Fantastisk jobb.

Robert, Stavanger, 16. okt. 2014

Trimme bøkehekk

God oppfølging i forkant. God jobb. God pris. Bruker de gjerne igjen.

Øystein, Sandnes, 13. okt. 2014

Graving av en smal grøft langs husveggen

Anbefaler disse arbeidsmennene på det sterkeste! Hos meg gjorde de arbeidet samme dagen som de var og inspiserte, og arbeidet er nøye og bra gjennomført.

Ingrid, Stavanger, 1. okt. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sofienberg Rør AS

4.7 149 evalueringer Billingstad

Sofienberg Bygg AS

4.9 44 evalueringer Billingstad

Hulk Bygg Puzio

5.0 25 evalueringer Billingstad