Siste evalueringer (9)

Fliselegging ca 180m2

Dessverre litt sein evaluering ;) Helt utrolig samarbeidvillig, løsningsoriontert, og ikke minst hurtig og meget nøyaktig fliselegging. Absolutt en "innertier", terningen lander på 6. Holdt alle avtaler og priser. Veldig bra ;) ;) ;).

Paal, Nesttun, 2. feb. 2016

Flislegging av et 10 m² bad.

Trengte en dyktig fagmann til å flislegge mitt bad. Jobben bestod av å lage fall på gulvet, og deretter flislegge. Det kom heller ingen uforutsette regninger. Jobben ble gjort til avtalt pris, og prisen var også blant de laveste jeg fikk tilbud om. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og har ingen problem med å anbefale Aleksander Elvsaas.

Frode, Godvik, 3. sep. 2015

Fjerning av munkepuss på vegg

Jobben vart utført meget tilfredsstillende. Aleksander var kunnskapsrik og kunne gi gode forslag om løsninger, . Anbefaler gjerne firmaet til andre.

Endre, Søreidgrend, 27. mars 2015

Renovering bad

Vi er svært fornøyd med jobben utført av Elvsaas Flis og Mur, og han er den første vi ringer dersom vi skal ha gjort lignende jobber. Han pusset opp et bad for oss høsten 2014, og det ble svært bra. Han er en dyktig og grundig fagmann som gjør det han skal når han skal.

Roger, Bønes, 26. mars 2015

Avretting av gulv ca7m2

Meget fornøyd.

Lindy, Bergen, 24. mars 2015

Støping av gulv

Presis levert og dyktig lagt gulv! Kom med råd og veiledning underveis. . Anbefales.

Otto, Fyllingsdalen, 8. mars 2015

Rehabilitering av bad

Jeg brukte Elvsaas Flis og Mur til rehabilitering av badet mitt. Det ble gjennomført en grundig befaring, og jeg fikk straks et skriftlig tilbud som formaliserte alt vi var blitt enige om. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. I tillegg var murer svært tilgjengelig for spørsmål og avklaringer underveis. Kvaliteten på arbeidet var meget bra, virkelig pent flisearbeid! Dette er derfor et firma jeg trygt kan gi mine beste anbefalinger.

Andre, Bønes, 14. des. 2014

Legge fliser over to kjøkkenbenken.

La fliser over kjøkkenbenken min. Hyggelig og pålitelig kar. Møtte presis og gjorde et veldig pent arbeid. Anbefaler han gjerne til andre.

Linn, Bergen, 22. nov. 2014

Membran og flis på 4,5m2 bad

Elvsaas flis og mur (Aleksander) anbefales på det sterkeste. Han støpte gulvet vårt på nytt og la på membran, flis og pusset den ene veggen slik at det ble et betonglignende utseende. Store fliser, strandstein i dusjen, mosaikk, puss av vegg og lister var ingen problem. Prisen var overkommelig og jobben ble unnagjort etter bare noen dager. Og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Restultatet ble over all forventning.

Kristian, Bergen, 27. okt. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Truls & Petter Rørleggerservice AS

4.6 249 evalueringerBetalt Paradis

NORSK VARMEPUMPE SENTER AS

4.9 36 evalueringerBetalt Tertnes

Elvsaas Flis og Mur

5.0 9 evalueringer Rådal