FIND.NO AS

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Kirkeveien 255, 2020 Skedsmokorset
 • Åpner Mandag kl. 09
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

FIND.NO AS

Find Advertising er et godt etablert markedsføring- og kommunikasjonsbyrå med fokus på kreative profileringsløsninger til norske foretak og organisasjoner. Vårt team består av dyktige nøkkelpersoner med bred kompetanse innenfor visuell markedsVåre kunder er alt fra små aktører som har behøv for en strategisk branding-partner til store konserner som verdsetter kvalitetsprodukter, en trygg leveranse og gode priser.?


Find Advertising er et av Norges fremste og mest profesjonelle foretak innen formidling av visuell kommunikasjon. Vår visjon ligger i å være bindeleddet mellom norske aktørers kommunikasjon og det havet av muligheter som florerer på markedet. Vi tror på en målrettet og klar visuell kommunikasjon i form av rett budskap til riktig kundegruppe med de rette virkemidler vi har til rådighet.

La det dyktige Find-teamet hjelpe din bedrift å nå målene deres og øke konverteringen fra potensielle kunder til betalende kunder, med smart og treffsikker markedsføring som verktøy.
Etter lang fartstid i bransjen har vi meget sterke relasjoner til partnere innenfor de fleste segmenter som har med branding å gjøre og kan dermed også tilby de aller beste prisene på markedet - dette kombinert med at alt vi leverer er av markedets beste kvalitet, gjør at mange bedrifter velger Find som sin faste kommunikasjonspartner!


Vi leverer blant annet:

GAVEARTIKLER / PROMO:
- Kopper
- Kulepenn
- USB minnepenn
- Caps
- Klær osv
SKILTER

- Neonskilter
- Diodeskilt (LED)
- Ubelyste skilter
- Lyskasser
- Pyloner, stolpeskilt
- Spesialskilt
- Byggingsskilt
- Referanseskilt
- Innendørsskilt


GRAFIKK:

- Webdesign?
- E-Commerce
- Instore Media
- Flagg
- Vindusdekor
- Vindusfilm
- Dekaler
- Dekor
- Trykk i storformat
- Trafikkreklame
- Kampanjemateriale
- Vimpler & bannere
- Event materiale
- GatebukkerTa kontakt med oss via kontaktskjema, mail eller telefon for en hyggelig prat om ditt neste branding-prosjekt!
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 09
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften