LIKVIDITAS REGNSKAP AS

5.0 (20 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Oppedalsvegen 205, 6700 Måløy
 • Åpent i dag til klokken 16
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
 • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
 • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

LIKVIDITAS REGNSKAP AS

Likviditas Regnskap AS er et lokalt autorisert regnskapsførerselskap
lokalisert i Måløy. Vi har brei erfaring fra en rekke
forskjellige virksomheter.Vi jobber med et moderne web basert økonomisystem som heter Tripletex. Kunden kan gjøre deler av jobben selv, og vi kan utføre en del av funksjonene etter avtale. Vi er svært fleksible i forhold til bedriftens utfordringer. Med Tripletex vil du kunne være ajour til enhver tid, og systemet er tilgjengelig på alle plattformer fra smartpthone og nettbrett. Alt blir lagret i en sky på nettet, og bedriftens data er tilgjengelig hvor man er i verden.

Vi er autorisert regnskapsfører underlagt finanstilsynet, og er medlem av Regnskap Norge. I tillegg har vi et bredt nettverk at kompetanse knyttet til fusjoner, fisjoner og omstrukturering av bedrifter. Med en avtale med Likviditas Regnskap har du tilgang til høy lokal kompetanse. Vi legger stor vekt på høy kvalitet i vårt arbeid og raskt tilbakemelding og oppfølging av våre kunder.

Våre tjenester:

Økonomisjef/regnksapssjef til leie
Har du ikke behov for en heltidsansatt til å styring av økonomien i ditt selskap, men har behov for denne ressursen i en mindre stillingsprosent, vil outsourcing kunne være noe for deg. Vi har lang erfaring og setter oss raskt inn i bedriftens behov og kan være med i alt fra implementering og styring av bedriftens økonomisystem til oppfølging, rapportering og finansiering. Vi har erfaring fra en rekke økonomisystemer og vil være raskt i produksjon.
Regnskapsbyrå
Vi jobber også som et tradisjonelt regnskapsbyrå med alt fra bilagsføring, remittering, lønn, intern regnskap, offentlig rapportering, årsoppgjør og selvangivelse.
Ta kontakt i dag så kan vi sammen se hvordan vi kan bistå ditt selskap!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 16
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften