SERVICES4HIRE AS

4.8 (6 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

SERVICES4HIRE AS

Services4Hire AS - er som navnet tilsier en allsidig tjenestetilbyder, vi tilbyr tjenester både i både bedrifts(B2B)og privatmarkedet. Vi er en gruppe mennesker med lang og allsidig erfaring fra forskjellige bransjer med hovedvekt på Transport og logistikk, tilsammen har vi 60 års erfaring i faget.

Services4Hire AS som selskap gjør alltid sitt ytterste for å løse de utfordringer vi påtar oss og ofte er det når andre har kommet til kort. Vi er stolte av å drive vårt selskap på en ryddig og ordentlig måte, hos oss aksepteres ikke sosial dumping eller unndragelser av avgifter. Vi både lover og fordrer seriøsitet i alt vi foretar oss.
Vi har satset mye på å ha en moderne og miljøvennlig bilpark og samtlige sjåfører er kurset i øko-kjøring, slik sparer vi både penger og miljøet. Vi innehar alle nødvendige tillatelser for å utføre vårt virke.

Vi har [Løyve for godstransport mot vederlag](http://www.transportloyve.no/info.asp)(kreves i hht norsk lov ved transport mot vederlag). Vi har Gods/bedriftansvarsforsikring og vårt personell er fast ansatt med god lønn, overtidsbetaling, 4 uker ferie, forsikringer og pensjonsavtaler slik norsk lov krever. Vi utfører heller ikke svart arbeid og alle våre priser inkluderer 25% moms som betales til den Norske stat(dette er lovpålagt), ikke til oss.
Dere får ingen ubehagelige overraskelser med oss:)

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften