Siste evalueringer (64)

Enkel oppusning: legge gulv,maling og litt snekker arbeid

Dani var veldig grei å jobbe med. Vi fikk jobben utført mens vi vår påskeferien. Han sikret at alt var ryddig og pent da vi kom hjem. Bra gjennomført.

Ryan Anderson, 12. april 2019

Maling av tre rom. nb! trenger befaring i morgen og helst tilbud i morgen kveld

Veldig bra utført arbeid! God og ryddig kommunikasjon. Ivaretok våre interesser, og kom med praktiske og gode løsninger.

Einar Altern Berge, 10. april 2019

Maling av leilighet 60 m2

Veldig fornøyd med jobbe.

Karin Svärd, 2. april 2019

Male stue

Flinke og raskt utført jobb!

Martin Hallingstad, 1. mars 2019

Diverse maling,sparkling/fuging og montering av speil

Jeg engasjerte Dani Bygg for å flexsparkle og male diverse vegger i stue, soverom og kjøkken. Arbeidet bestod bl. A. I å utbedre en del skader på vegger mm. Og krevde et høyt presisjonsnivå. Maleren utførte dette på en glimrende måte og resultatet var eksemplarisk. Dessuten klarte de å ferdigstille arbeidet 2 dager før avtalt tid. Jeg er strålende fornøyd og kommer til å benytte dem igjen.

Henrik Hafstad, 26. feb. 2019

Maling av deler av leilighet 50kvm

Veldig flinke folk, punktlige og hyggelige. Trekker èn stjerne pga kommunikasjon. Virket som de hadde det veldig travelt på befaring, så her oppstod det noen missforståelser på hva som skulle males. Ellers, ingenting å utsette. Anbefales.

Simon Peter Taranger Steggell, 19. feb. 2019

Maling av soverom

Dani hjalp ikke bare til med å male soverommemt mitt, men endte også opp med å hjelpe meg med både mindre byggearbeid på kjøkknet og rørleggerarbeid på badet. Dani følger opp kontinuerlig underveis og har et nettverk som gjør at han enkelt fikser det du trenger - om det er rørlegger, elektriker etc. Fantastisk service og gode priser. Kjempe fornøyd og kommer til å bruke Dani fremover!

Mette Arneberg, 17. jan. 2019

Helsparkling av strievegger i 44 km leilighet i oslo

Hyggelige, raske, og til avtalt pris og tid. Det dukket opp en liten ekstra ting som jeg ba dem om å også sparkle, noe de gjorde uten å ta ekstra for det. Et par små steder var strietapeten på veggene litt ødelagt og vanskelig, og her er det litt så som så på finishen, men utenom det ser det ut som at det gjort en veldig god jobb. Ville nok brukt dem igjen på en senere jobb!

Kevin Andreas Ehrenberg, 4. sep. 2018

Sparkle (evnt legge gips) og male en vegg

Raskt og pent utført. Veldig godt fornøyd.

Alexander Kirkeby Eieland, 6. aug. 2018

Oppussing lite kjøkken og gang.

Fornøyd med arbeidet og godt resultat. Hyggelige, ryddige og nøyaktige arbeidere. God kommunikasjon med Dani. Vil bruke de igjen.

Monica Thallinger, 5. juli 2018

Småreparasjoner og maling innendørs ullevål

Jobben ble utført raskt, effektivt og pent. Dani er hyggelig og tydelig på hva som er inkludert i anbudet og hva han tar timepris for, men jeg burde ha skrevet detaljert liste selv, så det ikke ble noen misforståelser. For det meste god kommunikasjon. Vi er fornøyd.

Erik Steineger, 4. juli 2018

Maling av gang,tak i stue og gjesterom på grunerløkka

Kjempefint resultat, hyggelige folk og super service.

Marianne Steinberg, 29. mai 2018

Maling av tak,ca 35 kvm,to strøk

Veldig fornøyd med Dani Bygg, overholdt tider, meget bra utført arbeid og svært hyggelig og serviceinnstilt. Anbefales på det varmeste.

Elisabeth Arnet, 27. mai 2018

Helsparkling av vegg med glassfiberstrie ca. 75 kvm

Dani utførte jobben som avtalt. For å få lavest mulig kostnad knyttet til "prosektet", valgte vi at Dani kun skulle gjøre grovarbeidet med sparklingen. Han la et grunnlag (grovsparkel og finsparkel) før vi selv flekksparklet og grunnet (og flekksparklet igjen). Han ankom alle avtaler på tiden og jobbet effektivt.

Marlin Smith, 21. feb. 2018

Maling av stue. veggflater ca 20kvm. har kjøpt maling,jotun,lady premium silkematt.

Jeg brukte Dani bygg, og er veldig fornøyd. Både med jobben som er gjort, og servicen. De var veldig hyggelige også. Ingenting var vanskelig for dem. Dessuten var de veldig billige. De er et seriøst firma, og jeg vil anbefalefale dem, også til mine venner.

Sissel Biørnstad, 7. okt. 2017

Maling av 56 m2 boa leilighet

Veldig fornøyd med Dani og hans menn! Arbeid( maling og sparkling) ble raskt,ryddig og effektivt utført til god pris og avtalt tid tross utfordringer og ekstra arbeid som ble tatt på sparket. Dani var sympatisk og hyggelig å samarbeide med og strakk seg langt for at jeg skulle bli fornøyd! Ingen utfordring var for stor, og han skaffet elektriker og satte inn ventil uten ekstra kostnad. Jeg anbefaler Dani på det varmeste og vil velge han igjen!

Borghild Holt, 18. sep. 2017

Helsparkling og maling

Vi var svært fornøyd med kommunikasjonen og tilgjengelighet. De kom også kjapt igang med arbeidet. Viste seg å være noen uforutsette utfordringer underveis, hvilket ble håndtert bra, selv om de ble litt forsinket.

Sofie Årdalen, 5. sep. 2017

Helsparkle og male stue og kjøkken

Anbefales på det sterkeste! Dani og medarbeidere var punktlige, effektive og utrolig nøye i sitt arbeide. Prosjektet ble startet opp, fulgt opp og ferdigstilt til avtalt tid og pris. Dani var god til å kommunisere underveis i prosjektet, og fulgte opp med å sende bilder og rapport om fremdrift underveis. Sparkel og malerjobb var plettfritt utført. Dani var ryddig hele veien, og vasket både rom og gang etter endt arbeid. Klar 5-er til Dani.

Stian Pedersen, 31. juli 2017

Male tak og lister og to soverom

Ble helsparkling av 1 soverom og male tak. Han var en hyggelig og seriøs mann. Var nøye og ryddig, punktlig. Jeg ble fornøyd, og han hjalp meg med sparkling av en ekstra vegg på et soverom. Jeg valgte han også til noen andre små jobber slik som legging av lister og male lister. Profesjonell, holder avtaler og pris, gir tips til hvordan man kan gjøre div selv. Og retter opp om det er noe pirk. Jeg vil bruke samme firma på andre oppdrag.

Nicolette Stockman, 13. juli 2017

Sparkling 10-15 m2,leilighet

Brukte mye lenger tid en avtalt. Var sparkel rester på kjøkken og bad(Til og med bestikket) selv om jobben bare var på soverommet og i gangen. Prøvde seg på svart arbeid, selvom prisen var avtalt på forhånd inkludert moms.

Oda Sofie Lund, 4. juli 2017

Maling av tak med rosett og stukkatur

Veldig fornøyd med jobben og med gutta hos Dani Bygg.

Frida Pettersen, 15. mai 2017

Maling av tak på soverom

Hyggelig fyr som gjorde jobben bra. Anbefales.

Jo Le, 7. mai 2017

Helsparkling og maling av vegger

Dani og teamet hans gjorde en god jobb. Resultatet ble veldig bra.

Emil Hvattum Bjørnstad, 12. april 2017

Maling av tak 25 km2

Flott utført! Effektivte.

Camilla Tønnesland, 10. april 2017

Helsparkling av vegger

Rask respons, arbeid gjort til avtalt tid og pris.

Peder Bruusgaard, 28. mars 2017

Oppussing av rekkehusleilighet

Vi skulle pusse opp stue og kjøkken i 1. Etg, og tre soverom og gang i 2. Etg. Vegger skulle gipsen og males, nye laminatgulv skulle legges, samt nye lister overalt. Vi trengte også rørlegger og elektriker, som Dani ordnet for oss. Prosjektet ble større enn først antatt, da vi valgte å åpne vegg mellom stue og kjøkken, og tette en vegg mellom gang og stue. Dani og co gjorde en veldig bra jobb. Veldig hyggelige karer var det også. Anbefales!

Morten Strøm, 17. mars 2017

Helsparkling av vegg

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dani Bygg er god på pris og opptatt av å gjøre en god jobb. Jeg har allerede avtalt med Dani Bygg om neste jobb i min leilighet. Anbefales!

Morten Olav Pålhaugen, 13. mars 2017

Sparkle og male stue og soverom

Dani og hans medarbeidere var veldig hyggelige og lette å samarbeide og kommunisere med. Det ble nok litt mer arbeid enn de hadde regnet med, men på tross av dette var de raske, effektive og holdt avtaler. Litt trekk for noe småplukk på finishen, ellers godt fornøyd med resultatet.

Thomas Nilsen Harbak, 15. jan. 2017

Løs murpuss lettbetong kjøkken.

Dani er rask og effektiv og ikke minst hyggelig å snakke med ! Resultatet ble bra !

Sebastian Buschmann Eriksen, 11. jan. 2017

Sparkling og maling av leilighet på 45kvm.

Kan trygt anbefale denne bedriften. Utrolig hyggelig og profesjonelle! :).

Inger Lill Evensen, 1. des. 2016

Helsparkle vegg

Dani gjorde en meget god jobb med å helsparkle 3 vegger. Han var effektiv, serviceinnstilt, enkel å kommunisere med, og konkurransedyktig på pris. Vi var veldig fornøyd med resultatet av jobben. Vi kan anbefale Dani på det sterkeste til andre.

Hanne Lien, 15. nov. 2016

Maling

Bra Jobb, Dom får möjlighet att offerera på nästa.

Rune Bengt Groppfeldt, 27. okt. 2016

Innvendig maling av 42 m2 leilighet - oppdragsperiode: 28.09.2016 - 30.09.2016

Dani gjorde en veldig god jobb til avtalt tid og pris. Dani er løsningsorientert og lett å ha med å gjøre. Jeg kan anbefale han til alle som skal ha gjort liknende arbeid og kommer til å bruke selskapet igjen. Mvh, Johan Vassøy.

Johan Holtan Vassøy, 16. okt. 2016

Helsparkling og evt. maling / listing av ca 40 kvm

Dani er ryddig og holder seg til avtalt tid og betingelser. Vi ble veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, og noen småting som måtte ordnes i etterkant ble utført i løpet av kort tid. Generelt veldig fornøyd.

Daniel Zinsli, 1. sep. 2016

Sparkling og maling

Dani Bygg kan anbefales! De er lette å kommunisere med og følger opp det de sier de skal gjøre. Ikke la dere skremme av litt dyslektiske tekster på sms. Pris og arbeid er veldig bra. De følger tidsplan og holder en fantastisk god orden mens de arbeider. Dani er tillitsvekkende og følger selv arbeidet tett. Dani Bygg er dyktighet på hva gjelder grunning og maling og finish, og de har ikke minst vært særdeles behagelige håndverkere å ha i hus.

Anne Borgen, 31. aug. 2016

Gulvsliping og maling av 75 kvm leilighet i oslo

Dani og hans medarbeidere utførte en meget god malejobb i min 75 kvm leilighet. De kom til avtalt tid, og brukte ca en uke på å male 2 strøk på vegger, tak, vinduer og dørkarmer, samt pussing og maling av et par murvegger. Det var forutsigbart og enkelt å forholde seg til dem. De dekket til alt av møbler etc og det var lite støv og søl da de var ferdige.

Ellen Tidemann, 8. aug. 2016

Sparkling av vegger med glassfiberstrie,fiskebeinmønster

Flott utførelse og hyggelig pris. Jeg vil helt klart bruke igjen !

Tuan Minh Doan, 29. juni 2016

Male leilighet

Dani er lett å kommunisere med og veldig punktlig. Jobben ble fint utført. Kommer til å bruke de igjen.

Kine Knudsen, 15. juni 2016

Pusse og male 17 kvm stuevegger

Sparkling og malerarbeid på to rom. Utførte jobben til avtalt tid og pris. Resultatet ble bra.

Henrik Haugberg, 7. juni 2016

Sparkle vegg

Dani utførte arbeidet meget bra innen avtalt tid. Dani er for øvrig veldig hyggelig og lett å snakke med! Vil absolutt anbefale han videre.

Håvard Lien, 1. juni 2016

Maling av stue og trapperom i rekkehus.

Dani malte stue og gang i rekkehuset vårt. Det var en hastejobb som tok litt lenger en planlagt, men Dani var veldig fleksibel og gjorde en veldig god jobb. Vi var veldig fornøyde med resultatet. Hilsen Jørn H.

Jørn Henrik Sønstebø, 24. april 2016

Male peis og pipe

Fin jobb - godt utført.

Linda Tveit, 23. april 2016

Maling av 119kvm leilighet

Dani gjorde en god jobb og var veldig hyggelig å snakke med om de forskjellige mulighetene i leiligheten, da vi skulle male alle rommene. Han dekket godt til alle overflater og det var ikke mye søl eller flekker å snakke om når han var ferdig Jeg kan trygt anbefale Dani.

Thomas Scott Lie, 20. april 2016

Maling av 3 vinduer og 2 dører

Dani gjorde en fin jobb hjemme hos oss. Brukte litt lengere tid enn det de først beregnet, men det gikk veldig bra. Betalte summen vi ble enige om før start. Anbefales! ! !

Torill Hamborg, 12. april 2016

Maling av gipsvegger leilighet

Godt fornøyd med arbeidet. Lett å kommunisere med, kom til avtalt tid og gjorde jobben som avtalt. Jobbet raskt og godt. Kan absolutt anbefale Dani til andre.

Andreas Prøsch, 22. mars 2016

Maling av en stor vegg på kjøkken og noen små delvegger i gang/kjøkken.

Veldig fornøyd med malerarbeidet! Bra pris og Dani møtte presist.

Tommy Strømner, 1. mars 2016

Male vegger og tak for 3 rom

Job was for painting 3 rooms - walls, ceiling, and floor skirtings ("gulvlister"), bathroom ceiling, window frames and radiators. A small area of one of the walls was sanded/polished ("sparkled"). Pleasant and professional persons who did a neat painting job, and with whom we had a good communication throughout. Reasonable price. End result is very good. We'll contact Dani again for the next painting job.

Deepti Sewraz, 24. feb. 2016

Male kjøkken

Rask og effektiv. Det var to forskjellige som jobbet. Den ene var vanskelig å kommunisere med, noe som førte til litt misforståelse ang fargevalg. Men, veldig hyggelige begge to og ryddet bra opp etter seg.

Ernst Kvæle, 21. feb. 2016

Maling av leilighet 61m2

Er superfornøyd. Dani er veldig hyggelig og serviceinnstilt. Malte hele leiligheten på to dager. De kom til avtalt tid, utførte jobben raskt og perfekt og til avtalt pris. Dekket til alt og ryddet etterpå. Anbefaler gjerne dette firmaet. Kommer til å benytte det igjen ved behov.

Svanhild Einbu, 25. jan. 2016

Oppussing av 2r leilighet på 50kvm,startes 11nov og ferdigstilles så snart som mulig

Jeg har brukt Dani og hans firma ved flere anledninger nå, og jeg er også denne gangen like fornøyd som tidligere. Veldig god service og godt utført arbeid. Dani er pliktoppfyllende og har øye for detaljer. Jeg kan anbefale denne bedriften og kommer til å velge de ved neste anledning.

Odin Lystrup, 15. des. 2015

Maling av leilighet 90 kvm

Male hele vår leilighet på 90 Kvm på ett døgn virket som en uoverkommelig oppgave. Dani og han kolleger løste oppgaven på en fantastisk måte. Veldig fornøyd med dem, kan absolutt anbefales!

Evy Elisabeth Fagerheim, 3. des. 2015

Maling av 3 soverom og en stue

Dani er hyggelig men han og hans arbeidere gjorde en dårlig malerjobb. De møtte på problemer ved fjerning av lister og jobben ble større enn de antok. I stedet for å informere oss eller forklare situasjonen gjorde de et hastearbeid, sølte maling, skrapte opp lister og malte skeivt. Vi ga de mulighet til å rette opp men fortsatt er det en dårlig finish. Sølte tak ble kladdet over med hvitmaling som ikke matcher. Anbefales ikke.

Kaja Amundsen Tenfjord, 25. nov. 2015

Helsparkling av stue og kjøkken

Dani gjorde en veldig god jobb og vi er nå godt fornøyd med sluttresultatet. Jobben glade helsparkling av vegger i stue og kjøkken, sparkle tak, tette en dør, samt male alle flatene. Dani var lett å gjørr avtaler med, og kom til avtalt tid. Vi hadde endel uforutsette utfordringer underveis, men dette opplever vi at Dani håndterte på en god måte. Han kom med gode forslag til løsninger og lytter til våre ønsker og innspill.

Hanne Adele Helbæk-platou , 25. nov. 2015

Reparere skader på grunnmur (østveggen)

Jobben ble gjennomført på en profesjonell og god måte. Raskt, hyggelig og god service.

Boye Baggethun, 7. nov. 2015

Riving av vegg

Dani gjør jobben til avtalt tid og kvalitet.

Ole Øyvind Skaaret, 2. nov. 2015

Malejobb av loftsleilighet på 40m2

Knallbra service! Superfornøyd med Dani Bygg og kan anbefale han på det varmeste!

Elisabeth Løvbrøtte, 9. sep. 2015

Male stue på 40m2

Vi valgte Dani Bygg til å pusse opp leiligheten til min sønn, som er autist og bor i omsorgsbolig. Dani hadde kort tid på å gjøre jobben, da denne måtte utføres når Morten ikke bodde der. Jeg tror nesten han jobbet døgnet rundt for å bli ferdig, noe han ble til avtalt tid. Han ringte oss også underveis for å gi oss status på arbeidet, og at han var i rute. Jeg kan fullt ut anbefale Dani til denne type arbeid. Det ble veldig ba resultat.

Jan Søbye, 28. aug. 2015

Litt murpuss på vegg,litt sette opp panel

Hyggelige, effektive arbeidere:).

Tatjana Dagestad, 26. aug. 2015

Murer/flislegger

Veldig fornøyd med både jobben som ble gjort hos oss og med Dani. Kan anbefales videre!

Mathilde Nygaard Petersen, 17. aug. 2015

Maling av tak

Jeg fikk malt tak og vegger i stue og gang. Meget fornøyd med resultatet og prisen var det ikke noe å si på. De var pålitelige og veldig hyggelige. De dekket til møbler samt ryddet etter seg og det var ikke noe søl. Jeg kan trygt anbefale dem, og skal selv bruke dem igjen. Oddrun Nilsen.

Oddrun Nilsen, 30. juli 2015

Male stue og soverom

Raskt svar, rask utførelse og veldig profesjonelt resultat. De var flinke til å dekke til møbler som ikke kunne fjernes og det ble lite støv når alt var ferdig. Anbefales virkelig!

Siri, 29. juni 2015

Maling av stue

Dani malte min ca 25 m2 stue - resultatet ble kjempebra! Jeg er svært fornøyd og velger gjerne Dani igjen. Han er imøtekommende og hjelper med å finne gode løsninger, og svært fleksibel. Det var et hyggelig samarbeid og en god pris.

Marianne Steinberg, 15. juni 2015

Maling (og noe sparkling) leilighet 70 kvm på grunerløkka

Vi valgte Dani Bygg til å male leilgheten vår på 70 kvadrat. Dani er dyktig, hyggelig og enkelt tilgjengelig, både på telefon og SMS. Danis team gjorde en kjempejobb med vår leilighet, helsparklet 2 vegger og malte alle rom inkludert vinduskarmer 2-3 strøk. De var fleksible når vi ønsket å utvide oppdraget, i tillegg til å være behjelpelige med andre praktiske problemer vi hadde. Rimelig pris. Anbefaler Dani på det varmeste, vil velge ham igjen.

Erik Bjørnestad, 16. mai 2015

Pusse pipevegg og bytte feieluke

Kom til avtalt tid! Kan alldrig tenke meg att noen annen murer kunne ha gjort noe bedre, ble VELDIG bra! Jobber fort og har god faglig kunnskap! Alt i alt en meget flink murer! ! !

Patrick Svendsen, 9. mai 2015
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2014

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Ramadan Nishori
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2014-09-02
Bransje
43.990 Annen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 17-06-2019 10:40:27
Se hele regnskapet til DANI BYGG RAMADAN NISHORI på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart