Siste evalueringer (18)

Flyttelass fra rælingen (lillestrøm) til molde i møre og romsdal

Vi brukte de da vi skulle flytte fra Østlandet til Vestlandet. De kom på befaring på forhånd. Vi avtalte også at de skulle pakke deler av flyttelasset. Tror de hadde glemt dette. For plutselig ble en sendt ut for å kjøpe esker ol. Så da ble det litt venting. Tror ikke de er vant til å flytte så lange strekk,for vi opplevde at den biten var dårlig planlagt. Vi opplevde også at deler av flyttelasset hadde skader, skraper. Dette pga dårlig håndtering.

Gine, Fjerdingby, 26. sep. 2018

Hei, Takk for din tilbakemelding. Vi gjorde jobben som avtalt og var klare til å kjøre til molde klokken 14:30 samme dag vi startet klokken 09:00. Klokken 01:00 var vi allerede på plass som avtalt for å levere i Mol. Men dere valgte heller å ta inn på hotell. Vi måtte den natten sove 3 mann i hver vår bil da det var storm og ingen hoteller i nærheten. Klokken 07:00 startet vi jobben på nytt sm varte i 1,5 timer. Jobben ble utført i Desember 2017.

FORTOTTO GROUP CHELAOULAOU 14. okt. 2018

Flytting zürich til oslo

Mohammed i Fortotto Flyttebyrå leverte en strålende opplevelse i forbindelse med min flytting fra Zürich til Oslo. Prosessen var ryddig og oversiktlig og godset ble levert uten noen form for skader i Oslo kun to dager etter det forlot Zürich. På toppen av dette var prisen særdeles god. Jeg vil uten tvil anbefale Fortotto Flyttebyrå.

Mads, Oslo, 23. aug. 2018

Flytting av kontor fra oslo til moss og skien

Kom til avtalt tid og utførte jobben til avtalt pris. Pakket inn og behandlet al av møbler skånsomt. Vil absolutt bruke disse i igjen, og kan varmt anbefale andre det samme.

Andreas, Oslo, 20. mars 2018

Frakt av bordplate fra grünerløkka til st.haugen

Jobben ble utført punktlig, effektivt og med serviceinnstilte karer. Supert! Anbefales! :).

Anders, Oslo, 8. juli 2016

Bortkjøring av søppel i dag!!

Kom som avtalt. Effektivt og godt gjennomført.

Sindre, Oslo, 1. juli 2016

Trenger flyttebil før kl 14.00! haster!

Effektive og hyggelige folk! Fleksible på tid og hjalp meg på dagen!

Bodil, Oslo, 30. juni 2016

Flyttbyråd i bærum søkes

Mohamed og frue kom hjem til oss ,vurderte alle rom og vi hadde en god samtale om hvordan det hele skulle gjøres. De hadde med referanser som vi kunne ringe til. Flytting i to omganger og vasking i to omganger ble utført på særlig tilfredsstillende måte. Alle i hans firma var effektive, raske, og smilende. Pålitelige folk, alle sammen. Prisen på jobben var absolutt konkurransedyktige. Dette firmaet vil vi anbefale til våre venner og bekjente.

Daghild, Bekkestua, 22. juni 2016

Frakte piano fra portrom til gjennvinningsstasjon

Fikk hjelp til å flytte piano. Rask og tydelig avtale. God service og flinke folk!

Endre, Oslo, 22. mai 2016

Flyttelass fra nesodden til oslo

Ble møtt til avtalt tid av to ekstremt hyggelige og dyktige karer. Flyttingen gikk som smurt og ingenting ble skadet/ødelagt. Jeg anbefaler Fortotto Transport & Flyttebyrå på det sterkeste! Martin Aketun.

Martin, Fjellstrand, 15. mai 2016

Ønsker tilbud på flytting fra oslo til råde.

Skal du flytte ? Velg disse gutta ! Kommer til avtalt tid, gjør jobben og mer til, til avtalt pris. Jeg kommer til å bruke de igjen.

Ida, Oslo, 11. april 2016

Flytting fra svelvik i vestfold til rakkestad i østfold

Stilte med to sjåfører som var lette å samarbeide med selv om de ikke kan et ord norsk. Flyttelasset fikk noen småskader. Reklamerte ikke på dette. Deler Lillen Hansteen sin erfaring når det gjelder kontrakt. Denne evalueringen beskriver min situasjon godt.

Odd, Svelvik, 2. feb. 2016

Takk for omtale, du bestilte flytting den 25.04.15 og hadde nesten 2 måneder på å lese avtalen på 5 sider. Vi hadde ingenting å skjule. Du forandret på flytte datoer underveis. Og endelig ble det 16.06.2015. Du bestilte 2 mann og 25 m3 du fikk 2 mann og 35 m3 som nokså ble fulle biler. Vi tok ingenting ekstra og det koster å kjøre Oslofjord Tunnelen 2 ganger, jobben var på 11 timer og du betalte langt under det som er lovpålagt. Totalt 9000 kr

FORTOTTO GROUP CHELAOULAOU 4. feb. 2016

Rydding av dødsbo og vask av leilighet

Fortotto har gjort en strålende jobb. Kom presis til alle møtepunkter vi hadde avtalt, og utførte jobben akkurat slik de skulle. Det skriftlige tilbudet var ryddig og tydelig, og vi hadde hele tiden god kommunikasjon på telefon også. Fortotto innbyr til fortrolighet, og viser stort engasjement.

Marianne, Oslo, 3. des. 2015

Ønsker 2 personer til å bæring og transport

Pliktoppfyllende og hyggelige folk.

Marianne, Rasta, 2. des. 2015

Lite flyttejobb i oslo i dag eller i morgen - fra homansbyen til tjuvholmen

Jeg er svært fornøyd med flyttejobben gjort av Fortotto. De ringe meg og stilte opp samme dag som jeg la ut annonsen, og gjorde en veldig god jobb for en rimelig pris. De er meget dyktige, arbeidsvillige, forsiktige og vennlige. Jeg vil benytte dem igjen ved anledning og anbefale dem til andre.

Caterina, Oslo, 17. nov. 2015

Flytting

De som utførte flyttingen var effektive og vennlige. Selv med skriftlig kontrakt med timepris ble jeg krevet for rundt 5000 kr mer en avtalt. I tillegg kom andre utgifter på regningen; uten at det var informert om på forhånd. Ved reaksjon og henvendelse i etterkant fikk jeg svar at regningen var korrekt.

Lillen, Oslo, 21. sep. 2015

Flytting i askim

Flinke gutter Gjorde jobben raskt og effektivt Gode på pris.

Liz, Askim, 9. juli 2015

Flytte piano fra bestum til lommedalen

Fortotto ringte meg opp, utførte jobben samme dag den ble lagt ut, rimelig og hyggelige folk, kan anbefales.

Lommedalen, Lommedalen, 29. mai 2015

Flyttevask oslo

Helt super utvask! Rent, pent og ryddig! Eier var strålende fornøyd! Tips til andre som vil bruke de er å være svært konkret med akkurat til hvilket klokkelslett man ønsker vask gjort! Ellers veldig hyggelige mennesker, som var enkle å forholde seg t.

Anna, Oslo, 27. april 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

BRØDRENE ROSENQUIST AS

4.9 51 evalueringerBetalt Lillestrøm

Hurtig Service AS

4.5 976 evalueringer Oslo

RGS Renhold og Flyttebyrå AS

4.7 581 evalueringer Oslo