Siste evalueringer (10)

Forbedre nettsiden.

Fornyet nettsiden vår og gjør en god jobb med å oppdatere når vi trenger hjelp. Raske og effektive.

Christopher, Lørenskog, 14. juli 2020

Trenger å få satt opp nettside

Fikk utrolig mange henvendelser, mye forskjellig mtp pris og kvalitet. Valgte etter et kort møte det veldig imøtekommende representative firmaet Responsiv media. Siden ble akkurat som jeg så for meg med det lille ekstra som responsiv media la i det. Vil varmt annbefale Responsiv Media for alle da dette er et firma jeg mer en gjerne annbefaler. Ser fram til et produktivt sammarbeid fremmover. Mvh. Thomas Schjerpen Lindstad Drone-Tjenester.no.

Thomas, Jessheim, 29. okt. 2019

Ny hjemmeside,har domene.

Vi fikk inn utrolig mange hendvendelser etter vår annonse på å lage en ny webside, men vi valgte Responsiv Media fordi vi følte at de ikke var for pågående og vi skjønte at firmaet hadde gjort dette for lignende håndtverksbedrifter tidligere. Vi hadde et rolig og behersket møte med Responsiv Media og det føltes oversiktlig og greit opplegg. Vi er meget fornøyd med en bra og oversiktlig nettside til en god pris.

Kai, Lillestrøm, 3. april 2017

Trenger ny hjemmeside

Vi fikk en kjempeflott nettside. Bra kundeservice med perso. Oppfølging. Fikk raskt møte, hørte på mine ønsker. Var i kontakt med mange som hadde standard maler men her fikk jeg designet nettsiden slik jeg ønsket det. Alltid tilgjengelig på tlf. Var innom kontoret i Oslo og fikk sett på nettside før den ble publisert. Er du ute etter en nettside som er unik og tilpasset dine ønsker så er Responsiv Media svaret.

Brødrene, Mjøndalen, 3. sep. 2016

Trenger ny hemside

Responsiv Media utförde jobben professionellt från A-Z. Hela arbetet från första möte till leverans var helt efter förväntningarna. Vi hade korta frister som de tacklade bra. Svarade på mailer vi skickade omgående och slutresultatet var superbra. Vi kan med handen på hjärtat varmt rekommendera Responsiv Media.

Alexander, Oslo, 19. aug. 2016

Ny hjemmeside

Responsiv Media AS ble valgt til oppdraget med å lage ny nettsiden for Stereo Skis AS. De gjorde en meget god jobb og leverte en nettside og nettbutikk som er helt i toppklasse. Det ble en del mer jobb enn planlagt å få siden slik vi ønsket, men de satte av den nødvendige tiden. Jeg kan anbefale de på det sterkeste. Se gjerne www. Stereoskis. Com.

Jens-Martin, Oslo, 9. feb. 2016

Hjemmeside med database

Responsiv Media leverte akkurat det vi ønsket. Rask leveringstid og responstid på service i etterkant av fullført hjemmeside. Det var viktig for oss å velge en leverandør som kunne gjøre endringer ved forespørsel i etterkant av prosjektet, da vi er en nyoppstartet bedrift som kommer til å foreta en del endringer i starten. Her scorer Responsiv Media høyt. Har ingenting å utsette på firmaet. Anbefales på det sterkeste!

Firstcall, Oslo, 4. feb. 2016

Bildejustering i woocommerce

Vi er godt fornøyd med resultatet. Hyggelig personell, og jobben ble utført raskt og rimelig,.

Rolf, Nannestad, 16. nov. 2015

Nettside til en cafe

Responsiv media gjorde en kjempebra jobb. Vi er veldig fornøyde med både logoen, nettsiden og ikke minst prosessen. Vi ble møtt av profesionelle som lyttet til våre ønsker og som evnet å levere. Meget bra resultat og iht avtalen. Responsiv media anbefales. Agnes Turi.

Agnieszka, Oslo, 19. sep. 2015

Ny nettside til vår bedrift

Responsiv Media gjorde en veldig god jobb. Vi har fått en ny moderne og mobiltilpasset nettside. Bedriften hadde en tett dialog under hele prosessen og sørget for at våre innspill ble gjennomført. Firmaet opptrådte veldig profesjonelt fra starten, noe som var en viktig faktor for vårt valg. Vi er veldig fornøyde med Responsiv Media og anbefaler dette firmaet på sterkeste!

Edvard, Oslo, 5. april 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Data Hjelp Oslo AS

4.3 7 evalueringer Oslo

Kundensbeste AS

4.9 93 evalueringer Oslo

Kutub Jasareic Zekerijah

4.8 67 evalueringer Oslo