Siste evalueringer (47)

Gulvlegging,skifte ut deler av kjøkken,montere vedovn mm.

MG Byggpartner tok seg av mye av rehabiliteringen av min leilighet i Oslo. De bygget nye gulv fra bunnen av og skiftet ut halve kjøkkenet. De fulgte mine ønsker og vi hadde en god dialog underveis. Tommy, byggleder, var lett tilgjengelig og gjorde alt han kunne for at jeg skulle bli fornøyd. Han var positiv og optimistisk og det kommer godt med midt i en byggeperiode.

Unni Kristine Brostigen, 4. des. 2018

Sette på veggplater og liste stue og en vegg på kjøkken.

Totalrenovering av stue og kjøkken. Vi fikk revet en murvegg mellom stue og kjøkken, helsparklet gang,stue og kjøkken. Lagt nytt gulv,malt vegger og tak, samt listing. Oppdraget ble utført over forventning. Sparkling var nøye og forvandlet glassfiberstrie til helt slette vegger. Vi fikk god hjelp til flotte løsninger. Tommy visste virkelig hva han drev med og samarbeidet med rørlegger og elektriker. Anbefales!

Isabel Lindseth-løkka, 28. aug. 2018

Nytt tak i stue 50 kv.meter

Veldig fornøyd med arbeidet. Oppsetting av nytt tak i stua, med maling. I tillegg er det montert downlights i taket. Alt arbeid nydelig utført av blide og flinke håndverkere. Anbefaler Tommy og hans gutter-MG Bygg Partner A/S Elektikkere var fra Elfag Expert AS - meget proffe gutter.

Kari Hanne Amundsen, 9. mai 2018

Gulvavretting og legging av parkett

Kjempefornøyd med arbeidet utført av MG Bygg. Tommy er profesjonell og kunnskapsrik og kom med gode råd under befaringen og arbeidsprosessen. Han strekker seg langt for at man skal bli fornøyd. Han satt oss også i kontakt med rørlegger og elektriker og koordinerte arbeidet med disse. Kommunikasjonen var god. God pris. Kommer til å bruke MG Bygg igjen. Har allerede anbefalt dem til alle jeg kjenner.

Oda Nedregård, 30. nov. 2017

Åpne lettvegg,sette inn dør.

Kjempefornøyd med jobben. Stiller opp på kort varsel og gjør en god jobb raskt og effektivt. Anbefales!

Eli Malmin, 9. sep. 2017

Hei,jeg trenger hjelp til å legge gulv og skifte lister i gangen og på kjøkkenet ila de to første ukene i juli

Ga gode råd om tilpasning og utførte jobben raskt og med god kvalitet : ).

Helena Turcato, 14. juli 2017

Pusse opp soverom

De gjorde en kjempefin jobb med det gamle soverommet. Det ble veldig fint med nye lister og finish.

Dag Rune Vellene, 13. juli 2017

Montere platetopp i benkeplate

Hyggelig og god service. Løsningsorientert.

Jon-martin Heiberg, 3. juni 2017

Lettvegg

Bra utført jobb. Ble litt trøbbel underveis, som ble rettet opp tilfredsstillende. Pent resultat! Synes de var dyre, derfor trekk på antall stjerner.

Åsmund Mjøen-vigeland, 29. mai 2017

Montering av garderobeskap og baderomsskap fra ikea

Veldig hyggelige folk.

Erik Haugland, 24. april 2017

Sette opp lettvegg,flytte en døråpning,tapetsering og maling

Vi er svært fornøyde med MG Bygg Partner og Tommy. Tommy er en meget flink fagmann og kom med anbefalinger underveis på hva vi burde gjøre. Når det var noe vi var misfornøyde med fikset han det med et smil. Utrolig hjelpsom - Han hjalp oss med noen utfordringer vi hadde på egne prosjekt. Tommy står på og er alltid på godt humør. Vi bruker gjerne MG Bygg Partner og Tommy neste gang vi skal pusse opp/bygge på. Wenche og Richard.

Richard Eric Gustaf Hægermark, 17. april 2017

Tapetsering av en vegg + div. småjobber for snekker

Veldig bra gjennomført, punktlig og profesjonell!

Siri Karlsen Bellika, 14. mars 2017

Bygge lettvegg

Jobben ble raskt utført og var av god kvalitet. Det var enkelt å avtale møtetid og pris, alt i alt veldig fornøyd.

Margrete Langmyhr, 23. feb. 2017

Demontering og fjerning av overskap,noen veggfliser og kjøkkenvifte + montere ny kjøkkenvifte

Kjapt, profft og punktlig. Veldig fornøyd.

Alexander Øyhovden, 7. feb. 2017

Flytte kjøkken til spisestue

Tommy og MG Byggpartner har hjulpet oss med diverse snekkerarbeider, samt ordnet med rørlegger og elektriker, i forbindelse med flytting av kjøkken i leiligheten. De har utført arbeidet meget tilfredsstillende, både med tanke på kvalitet, tidsbruk og pris. Vi er kjempefornøyd med Tommy og teamet hans, og kan varmt anbefale dem videre!

Jørgen Agerup, 1. feb. 2017

Avrettningsmasse på kjellergulv

Fint arbeid,de kom til avtalt tid og jobbet raskt og effektivt:-).

I Gulbrandsen, 30. jan. 2017

Riving,gulvlegging og sette inn lettvegg

MG byggpartner var greie å samarbeide med, gjorde jobben raskt og pent. Anbefales!

Merete Onshus, 8. jan. 2017

Fjerning av gulv. underlag for støp.

Tommy og teamet hans er raske og proffe. Ryddig byggeplass og fint håndtverk. Kan trygt anbefales!

Helge Lunder, 19. des. 2016

Renovering av kjøkken

Er absolutt fornøyd med jobben som ble gjort på mitt kjøkken. Taket ble senket, med downlights. Nytt parkett gulv med varmefolie. Kjøkkenskap og hvitevarer ble montert. Vegger ble malt og lister montert. Ikke helt topp. På spørsmål om å gjøre noe ekstra arbeid var svaret alltid positivt. Humøret var alltid på topp og smilet aldri langt unna. Når jeg senere skal renovere mer av min leilighet, vil jeg igjen kontakte MG BYGG PARTNER AS.

Elisabeth Kaare, 13. des. 2016

Sparkling/pussing/maling av 3 soverom + stue +entre med mere

Vi ble veldig fornøyd med den jobben MG bygg gjorde for oss. Nydelig helsparkling/pussing og maling av strukturtapet. De var flinke å komme med forslag til løsninger underveis. De var ryddige da det oppstod problemer med varmekabler under fjerning av fliser, uten ekstra utlegg for oss. Veldig praktisk at de ordner med elektriker når det er nødvendig. . Ryddige fakturaer og info på e-post. Anbefaler å være detaljert og nøyaktig i anbudet :).

Ann-nellie Martinsen, 7. des. 2016

Legge gulv + slette vegger + male baderomsfliser (gulv)

La parkett i hele leiligheten, 70kvm. Vi var fornøyd med jobben Tommy og teamet gjorde. De var også ferdig på kortere tid enn beregnet. Noen utfordringer underveis pga tykkelsen på parketten, men alt ble ordnet. Bra kommunikasjon fra A-Å, og Tommy er veldig behjelpelig. Anbefaler for andre!

Anja Elin Bjordal, 3. nov. 2016

Ombygging av lettveg

God kommunikasjon, holdt avtaler og avklarte endinger underveis, som gjorde sluttregningen fri for overraskelser. Pragmatiske og nøyaktige. Anbefales varmt.

Peter Schmidt Selmer-eide, 31. okt. 2016

Lydisolering av vegg og tak i stue

Veldig tilfreds med jobben Tommy og teamet hans gjorde. De jobbet effektivt, var løsningsorienterte og utførte jobben som avtalt til avtalt tid. Veldig hyggelige folk. Tok også på seg en ekstra jobb med soverommet vårt underveis - veldig fornøyd med jobben som ble gjort der også. Anbefales absolutt, og bruker de helt sikkert igjen neste gang.

Mads Melvold, 12. sep. 2016

Div. arbeid - snekker,maler,elektriker,tapetserer,flislegger

MG BYGGPARTNER AS utførte alt arbeid på en svært god måte. De overholdt avtalte tidsfrister og stod på til alt var ferdig - resultatet ble også veldig bra. Daglig leder Tommy fremstår seriøs, veldig service minded, er enkel å kommunisere med, kommer med gode råd og tok ingen avgjørelser underveis uten å ha snakket med oss først. Vi anbefaler dette firmaet på det varmeste og kommer til å benytte oss av dem igjen.

Henrik, 26. aug. 2016

Bad - montere benkeplate og veggskap,flytte stikkontakt

Meget fornøyd med jobben. God innsats, anbefaler på det sterkeste.

Hanh Ngo, 24. juni 2016

Sette opp lettvegg og lage rom for dør i eksisterende vegg

Tommy og hans kolleger gjorde en aldeles utmerket jobb. De var presise, raske, effektive, selvdrevne og hyggelige, og stilte gode spørsmål rundt arbeidet i forkant. I tillegg til byggearbeidet, gjorde de også elektrisk arbeid, noe som var en stor fordel å få gjort samtidig. Jeg anbefaler dem, og ville brukt dem igjen.

Vilde Blix Huseby, 21. juni 2016

Sette inn dør

Superfornøyd! Veldig flinke.

Erik Saastad, 9. juni 2016

Sette opp gipsvegger,sparkle,pusse og male

MG Byggpartner gjorde jobben veldig bra. Jeg er fornøyd med kommunikasjon i forkant og underveis. Veldig greie å forholde seg til. Var nøye med å dekke til, skru ned stikkontakter, gardinstenger og annet som var i veien for et godt resultat. Avtalen ble enkelt og greit signert og distribuert pr mail. Jeg kommer sikkert til å bruke de igjen ved neste maleoppdrag.

Lena H. Aasen, 7. juni 2016

Legge laminatgulv

Møte opp på avtalt tid. Hyggelige karer. Og gjorde en kjempebra jobb! Anbefales virkelig!

Leif Inge Bårdsen, 2. mai 2016

Div. snekring,sliping av gulv,renovering av kjøkken

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. MG Byggpartner kom til avtalt tid, gjorde grundig arbeid og ryddet skikkelig opp etter seg. Vi har en liten jobb som må gjøres senere på våren og da bruker vi dem igjen! Kan absolutt anbefale firmaet.

Pål Aronsen, 26. april 2016

Bygging av ekstra rom

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kom til avtalt tid. Gjorde grundig arbeid og kom med gode forslag underveis. Ryddet skikkelig opp etter seg. Kan absolutt anbefale firmaet.

Arne Svenning, 23. mars 2016

Legge laminatgulv i 24 kvm leilighet i januar

Perfekt og veldig rask skriftlig kommunikasjon. Effektivt gjennomført og godt resultat. Blant de rimligste.

Arinbjørn Kuld, 30. jan. 2016

Installation of balcony door and an exterior door

Fikk en fastpris på bytte av inngangsdør med sidevindu, samt en stor skyvedør. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og med god presisjon. Veldig fornøyd med finish på arbeidet. Kvaliteten på arbeidet medførte at de fikk ta ytterligere en jobb hos meg uten at jeg la denne ut på Mittanbud: Sette opp skillevegg, sparkle og male denne. I tillegg la de gips i hele taket (80m2), samt sparklet alle veggene, samt gjøre alle vinduer i stuen listefrie.

Lasse Gråberg, 22. sep. 2015

Oppusing av liten kjellerstue etc.

MG Bygg har utført et litt komplisert oppdrag med pigging, varmekabler og renovert tak/vegger i to rom. Profesjonelt utført. Høy finish på arbeidet, gode forslag til løsninger. Ferdig til avtalt tid. God pris! Vi gir MG Bygg vår beste anbefaling.

Anders Roesgaard-gran, 2. juni 2015

Soverom

Jeg hadde MG Bygg Partner AS til å gjøre jobben for meg. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet. Hyggelige og flinke arbeidsfolk. De var behjelpelig med løsninger. Det tok lengere tid enn jeg regnet med, men det var nok min skyld også, for jeg ønsket litt mere enn først avtalt, og mai har ekstra fridager. . .

Eva Kruse, 18. mai 2015

Montering av garderobedør/skyvedør + snekre ramme i drøbak

Jobben ble utført raskt, på avtalt tid og med bra resultat. Hjelpsomme og profesjonelle. Kan trygt anbefales videre.

Knut Espen Bryhn, 27. april 2015

Montering av kjøkkenmoduler

Er det et firma jeg kan anbefale, så er det MG Bygg Partner AS. Veldig hyggelige og høflige, gjorde jobbene som jeg bad dem om på en utmerked måte, holdt alle avtaler. Kan trygt anbefales. Jan B.

Jan Bråthe, 23. april 2015

Montering (bare montering) av to dører

Skulle sette opp to innedører og kom til avtalt tid. Gjorde jobben rask og effektiv med sine to menn. Jobben ble gjort uten å rote, veldig rent og pent. Vi er kjempe fornøyde med dørene våre og anbefaler dem på det sterkeste.

Piril Maria Kurekci, 21. april 2015

Nye vegger,tak og gulv på kjøkken,spisestue og gang

MG Byggpartner with Tommy and his men did a great job on this. They finished when they said they would be, cleaned up, informed me well and were easy to get in touch with if I had any changes. Quality work all the way and I will definitely use MG Byggpartner again - can easily recommend these guys.

Trond Erik Aker, 16. april 2015

Montering av kjøkken fra kvik

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris, og jeh var veldig fornøyd med MG Bygg Partner AS.

Karina Sand, 1. april 2015

Sette inn innerdør

Rask og effektiv gjennomføring på svært kort varsel. Fulgte instruksjoner og gjorde ok kvalitet på arbeidet. Oppdraget krevde spesialverktøy som ble lånt , men basisverktøy hadde de med selv . Manglet litt på opprydding og orden ved avslutning.

Anne Karin Dahle, 1. april 2015

To dører og karmer,innvendig,stue/kjøkken

Stilte alltid opp til avtalt tid, og svarte raskt på alle henvendelser. Kom med gode løsningsforslag og var nøye med alle detaljer. Hyggelige og dyktige folk, som etterlot et pent sluttresultat. Kan absolutt anbefales!

Ashild Tveit, 26. feb. 2015

Skifte ikea bardromsmøbel

Høflig, punktlig. Spurte og kontrollerte med meg før gjennomføring. Og ryddet etter seg. Veldig fornøyd.

Solbjørg Eidshaug, 22. feb. 2015

Innsetting av to balkongdører

Svarte raske på alle henvendelser, og stilte opp til avtalt tid. Hyggelige og dyktige folk, som etterlot et pent sluttresultat. Kan absolutt anbefales!

Renate Johnsen, 6. feb. 2015

Avretting i deler av stua

Meget fornøyd! Anbefales på det sterkeste, de tok oppdraget og kom på befaring dagen etterpå. De jobbet i helgen, for at vi skulle bli ferdige med gulvet Raskt, effektivt, ryddige, hyggelige og løsningsorienterte. Kommer til å bruke dette firmaet igje.

Roar Hauger, 3. feb. 2015

Montere nye elfa skyvedører

Stilte opp til nøyaktig avtalt tid. Hyggelige og dyktige folk. Anbefales!

Tore Berntsen, 2. feb. 2015

Henge opp hyller

Raskt svar,rask jobb,hyggelige menn som gjorde en ypperlig jobb.

Terje Stallemo, 30. jan. 2015
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2015

i enhetsregistret
Omsetning

2.7

Millioner kroner
 • Egenkapital (%)
  67.4%
 • Likviditet
  2.43%
 • Driftsmargin
  10.6%
 • Gjeldsgrad
  0.5%
 • Lønnsomhet
  40.8%
Regnskapstall (i 1000)
 
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
1108
1798
2689
Driftsresultat
209
244
284
Resultat før skatt
209
244
283
Årsresultat
152
183
212
Roller
Daglig leder
Svilen Nedkov Shterev
Styrets leder
Svilen Nedkov Shterev
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2015-03-25
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 20-05-2019 04:21:17
Se hele regnskapet til MG BYGG PARTNER AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart