KGR BYGG AS

4.7 (7 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

KGR BYGG v/APAR Bygg AS

Om KGR Bygg v/APAR Bygg AS

Vi produserer tilpasset kjøkken og garderobe løsninger. Rask levering og montering. Våre dyktige rådgivere tar kostnadsfritt befaring.


Vi leverer god kvalitets benkeplater av stein og mye mer.?

KGR Bygg v/APAR Bygg AS er totalleverandør av håndverkstjenester. Vårt primære nedslagsfelt er både bedriftskunder og privatkunder i hele Oslo og Viken. Vi utfører alt av inn- og utvendig rehabilitering, i tillegg til å produsere egne kjøkkeninnredninger og garderobesystemer. Vi leverer høy kvalitets garderobe- og kjøkken løsning.

Blant våre arbeidsområder er:
- Kjøkken og garderobe løsninger tilpasset behov og plass?
- Oppussing av kjøkken
- Garderober skap?
- Totalrenovering av bad
- Snekker- og tømrertjenester??
- Nye dører og vinduer, gulvlegging, belistning, gipsing mm.)
- Innvendig maling

Vi har gode samarbeidspartnere innenfor elektro- og rørleggerfaget og kan derfor påta oss hele prosjektet. Du trenger kun å forholde deg til ett firma og èn prosjektleder.

Vi utfører uforpliktende befaringer både dag- og ettermiddagstid samt på lørdager. Ta gjerne kontakt med oss via Mittanbud eller direkte e-post til post@apar.no og vi kontakter dere ved første anledning for en prat hyggelig samtale om ditt prosjekt og for å avtale befaring. se mer informasjon om våre referanser på www.kgrbygg.no. Du kan se ytterligere referanser på Google.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften