Siste evalueringer (8)

Totalrenovering av bad på ca. 4 kvm

Veldig fint utført jobb. Dårlig kommunikasjon underveis, svarer ikke på mail før flere purringer eller på sms. Fremdriftsplan ble aldri sendt over selv om det ble etterspurt flere ganger. Sluttfaktura var feil og måtte rettes opp.

Anton, Oslo, 20. jan. 2022

Kjøkkenrenovering

Ikke helt fornøyd. Noe slurv, rot, dårlig kommunikasjon.

Torhild, Oslo, 30. april 2021

Oppussing av kjøkken

Kjempefornøyd med gjennomføring og sluttresultatet! De kom på flere befaringer for å få en detaljert oversikt over hva vi ønsket å gjøre. Det ble laget en profesjonell kontrakt som listet opp alt som skulle utføres, hva som ikke var inkludert i jobben (gulv, hvitevarer, fliser), samt annen relevant informasjon for jobben. Veldig greit å forholde seg til. Det ble kommunisert fint rundt problemer som oppstod underveis og hvilke løsninger man kunne gå for. Ett par småting å plukke på som kommunikasjon på slutten da jobben gikk litt over planlagt tid pga uforutsette problemer, noe rydding av avfall samt andre småting. Men det endret ikke noe på totalinntrykket! Alt i alt, veldig fornøyd!

Jonas, Langhus, 22. okt. 2020

Oppussing av bad

KGR Bygg har gjort en totalrenovering av badet vårt . De ga et meget detaljert og godt tilbud. Jobben ble utført i henhold til plan og tid. Resultatet er et lekkert flislagt bad , Meget pent og fint arbeide, er meget fornøyd. Er virkelig behagelig å sette bort arbeidet til KGR Bygg som ordnet alt ang snekker, rørlegger, elektriker, flislegger - ja alle håndverkere som måtte til for å jobben gjort. Kommunikasjonen med de forskjellige håndverkerne ordnet Robert hos KGR med, som er veldig behagelig for min del. Angående rydding så ble dette fjernet fortløpende Vi kan godt tenke oss å bruke dem igjen på andre prosjekter i huset, vi er faktisk så fornøyd att vi har spurt om tilbud på bad nr 2.

Jørn, Nordby, 8. sep. 2020

Renovering av bad

KGR bygg gjorde en veldig god jobb med full renovering av badet mitt! Kommunikasjonen underveis kunne vært bedre, men det skyldtes sykdom, og det « gjorde de opp for» ved å gjøre et elektrisk arbeid i stuen , gratis! Ellers var jeg også veldig fornøyd med prisen de tok for hele arbeidet med badet! KGR bygg kan jeg virkelig anbefale! Eva Roald.

Eva, Oslo, 30. juni 2020

Oppussing av bad.

KGR Bygg har gjort en totalrenovering av badet vårt. De ga et detaljert og godt tilbud. Jobben ble utført ift plan og tid. Kommunikasjonen underveis var god. Resultatet er et lekkert flislagt bad! Vi er veldig godt fornøyd og gir dem glatt våre anbefalinger! Vi kan godt tenke oss å bruke dem igjen på andre prosjekter i huset.

Jarl, Oslo, 19. juni 2020

Oppussing av entre/gang

Raske og flinke fagfolk.

Hans, Oslo, 27. mai 2020

Nytt kjøkkken

Flinke folk vet hva de holder på med. Monterte kjøkken hos meg og jeg er veldig fornøyd med jobben de har gjort.

Shahid, Kolbotn, 31. mars 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SOFIENBERG BYGG AS

4.9 45 evalueringerBetalt Billingstad

PALLESEN BYGG AS

4.7 45 evalueringerBetalt Rasta

Fiskebeinparkett AS

4.6 560 evalueringer Oslo