Siste evalueringer (76)

Maling av leilighet.

Jobben ble gjort til avtalt tid og det var god kommunikasjon undervei.

Inger-Johanne, Stavanger, 20. des. 2021

Male utendørs,2. og 3. etg tomannsbolig

Godt arbeid i forhold til prisen vi betalte. Noe småting som vi måtte fikse selv i etterkant, men ikke verre enn at jeg trygt anbefaler de for andre, prisen tatt i betraktning!

Tom, Bodø, 10. juni 2021

Maling av hus

Godt fornøyd med utført malingsjobb!

Gro, Tverlandet, 1. juni 2021

Sparkling og maling av gipstak 60m2

Skulle sparkle/male gipstak på ca 60-70m2. Rett etter oppstart mener de at de ikke så to små soverom på befaringen og det ble 4000 ekstra. Vi følte det ville bli mer "fuss" hvis vi skulle velge en annen. Arbeidet skulle være ferdig i løpet av 2 uker. De startet opp 11. April og var "ferdig" 19. Mai. Kvaliteten på arbeid var dessverre det verste vi har vært borti. Vi har pusset opp hele huset på 300m2 og derfor vært borti en del håndverkere. Det er søl/gris overalt på vegger og gulv. Taket er ikke sparklet/pusset/malt ordentlig. Vi har tatt bilder, men får ikke lagt de ut her. Hvis du har et gjennomsnittlig krav/forventning på finish/kvalitet så bør du ikke velge VGT.

Erick, Bodø, 31. mai 2021

Utvendig maling av hus

Malerne var hyggelige folk, og jobben ble gjort effektivt. Det meste av påpekninger på feil og mangler ble rettet opp før jobben var fullført. Alt i alt et firma som kan anbefales i denne prisklassen.

Heidi, Bodø, 5. mai 2021

Maling av trapp inne i hus med 4 etasjer.

Jobben ble utført tilfredsstillende, men noe småslurv "her og der". Dette ble rettet opp umiddelbart etter jeg påpekte dette.

Stein, Bodø, 8. april 2021

Male enebolig og garasje

VGT AS malte hus og garasje for meg. Pent utført arbeid, effektivt gjort i løpet av en snau uke, til avtalt tid og pris.

Henrik, Bodø, 26. mars 2021

Male utvendig

VGT AS vasket og malte vår halvdel av tomassbolig. De måtte ha lift for å komme til på store deler av boligen, og fikset dette kjempefint. Proffesjonell kommunikasjon gjennom oppdraget. Fleksible og opptatt av at vi var fornøyde. Bra pris og bra arbeid!

Elisabeth, Stavanger, 17. mars 2021

Maling av stue

Malingen var bra, men måtte selv påpeke at strøk nr. 2 måtte males på nytt. Burde vært unødvendig.

Thomas, Bodø, 21. jan. 2021

Flyttevask - 140 - 25.01.2021

Veldig fornøyd, pålitelig og lett å kommunisere med.

Sissel, Bodø, 20. jan. 2021

Flyttevask - 95kvm - 28.01.2021

Kommunikasjon kunne vært bedre - ble litt rot mtp tidsbruk og når jobben var forventet ferdig. De som overtok leiligheten var godt fornøyd med resultatet.

Knut, Bodø, 22. des. 2020

Flyttevask - ca 110 - når som helst

Får jobben gjort.

Stine, Tverlandet, 16. nov. 2020

Male deler av huset utvendig.

Dårlig kommunikasjon. Misforstått fargevalg. Mye malingsflekker på Altandekket og rekkverk. Måtte vise dem områder på vegg som ikke var malt.

Kondrad.lyngøy, Bodø, 13. mai 2020

Utvendig maling av 4 manns bolig.

VGT utførte malerjobb i sameie (4 leiligheter) til punkt og prikke i henhold til avtalen. De var effektivt og nøyaktig. Klar anbefaling fra oss!

Håkon, Bodø, 11. mai 2020

Flyttevask - 98 kvm - når som helst

Ryddig og kjapt gjenomført oppdrag til en fornuftig pris. Kom 10 minutter senere en avtalt men informerte meg om forsinkelsen. Før han skulle komme.

Arne, Bodø, 4. feb. 2020

Flyttevask - 130 - etter 11.11.2019

Veldig bra flyttevask, de tok sluker, vinduer utvendig. Flott jobb de utførte.

Torgeir, Bodø, 11. nov. 2019

Reparasjon av altan

Veldig bra jobb de gjorde. Hyggelige folk, ok pris. Kan virkelig anbefales.

Unni, Bodø, 20. okt. 2019

Flyttevask - 180 - 12.12.2019

Arbeidet besto av en flyttevask der alle overflater skulle vaskes. Vi ente opp med flere timers arbeid selv på tampen før overtakelse. Blant annet var ingen lister eller dører var rene, men hadde godt synlige merker etter barnehender. Matflekker, sand og støv på gulv det ingen flekker krevde store jobben for å få fjernet. Støvoppsamling og enkelte plasser støvspinn i hjørner samt støv på vegger der senger har stått. Dette etter jeg hadde klaget og VGT var tilbake for å rette opp. Jeg ble fortalt det var mange timers arbeid som lå bak, og hadde visstnok ingen grunn til å være misfornøyd. Jeg kan ikke anbefale denne bedriften. For oss ble det sure penger å betale for en slett jobb.

Gunn, Bodø, 15. sep. 2019

Maling av endevegg i rekkehus

Alt gjennomført som avtalt. Hyggelige folk.

Peer-Johan, Bodø, 7. sep. 2019

Flyttevask - 96 - før 08.09.2019

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Vasket grundig. Anbefales!

Henrik, Bodø, 28. aug. 2019

Maling av røstvegger samt rundt vinduer og balkonger.

De kom kjapt på befaring og ga oss tidlig ett tilbud. Det var og mulighet til å forhandle pris. Det var litt endring av planer underveis da vi måtte bytte bordkledning på ene røstveggen. De er svært trivelige folk, og er veldig arbeidsomme. Ammar som er daglig leder er trivelig og enkel å snakke med.

Monica, Bodø, 14. aug. 2019

Flyttevask - 50 - 28.06.2019

Veldig bra gjennomført vask.

Kenth, Bodø, 30. juni 2019

Flyttevask - 38 kvm - 07.06.2019

Kjørte flyttelass og vasket ned min gamle leilighet. Veldig bra vasking, men flyttingen burde vært gjort bedre. De ripet opp to dyre kommoder uten å ta skikkelig ansvar for det. Jobben ble også dyrere enn først forventet.

Sindre, Bodø, 14. juni 2019

Flyttevask

God kommunikasjon fra befaring til utførelse av flyttevask. Bra resultat og effektivt utført. Anbefales.

Anita, Bodø, 22. mai 2019

Maling av enebolig

Malte hus på en tilfredsstillende måte, dog kunne kanskje vinduene blitt skrapet noe bedre før maling. De jobbet effektivt og ryddet godt opp etter seg Så jeg er stort sett fornøyd med jobben.

Britt, Bodø, 30. april 2019

Flyttevask - 60 - 02.05.2019

Rask respons, pent arbeid.

Einar, Bodø, 26. april 2019

Annen rengjøring

Gjorde en veldig bra jobb med å tømme og vaske leiligheten. Jobben ble gjort raskt og effektivt.

Leif, Bodø, 26. mars 2019

Male kjøkkenfronter

Jeg fikk malt et eldre kjøkken, det ble veldig bra. Rainbow gjorde en veldig god jobb og er hyggelige og pålitelig. Veldig enkelt å anbefale videre. Tipp topp.

Geir, Bodø, 10. mars 2019

Flyttevask - 49 - før 27.02.2019

Skinnende rent. Verdt hver krone!

Nora, Bodø, 3. feb. 2019

Maling av 250 kvadratmeter enebolig

Bra pris, men mye slurv i arbeidet. Dårlig maskering, mye malingsflekker på verandadekke og på utemøbler. Mye "helligdager". Avtalen var to strøk, men det var tydelig ihvertfall på en vegg at den bare var malt ett strøk. Flere plasser burde det vært skrapt før man malte over gammel maling (dette var gjort veldig bra på verandarekkverk). Jeg ble lovet at en maler skulle komme og ta en detalj jeg klagde på, men han kom aldri. Kan ikke anbefale dette firmaet om kvaliteten teller mer enn pris.

Britt, Bodø, 1. des. 2018

Sparkling av leilighet 77 m2

Meget fornøyd med resultatet av jobben som ble gjennomført:).

Geir-Ove, Bodø, 27. nov. 2018

Maling av enebolig i skivika,bodø

Vi er svært fornøyd med arbeidet som er gjort på vår enebolig. Vi har hatt en god kontakt fra befaring til slutt evaluering av utført jobb. Teamet han har med seg er hyggelige og arbeidsomme. De rydder fint opp etter seg og har gjort en utmerket jobb. Til tross for variabelt og dårlig vær i sommer ble jobben utført effektivt med flott resultat. Vi fikk rask svar på henvendelser og vi vil sterkt anbefale denne bedriften for videre oppgaver. :).

Marte, Bodø, 9. sep. 2018

Nedvasking av enebolig

Vi er storfornøyd med VGT AS. Vi kontaktet VGT AS etter en runde på «mitt anbud» på Finn. De var raske med å komme på befaring og like rask med å komme med et tilbud. Etter at vi bestemte oss for å bruke de, holdt vi kontakt helt til at vi hadde flyttet ut og de kunne bestemme dag for vask. De var billig og gjorde en super jobb. Anbefaler gjerne andre å bruke VGT AS.

Wenche, Bodø, 18. juli 2018

Maling av stuetak og tak i trapp

Fikk raskt tilbud og jobben ble meget godt utført. Positivt og god service. Vi kan anbefale firmaet.

Steinar, Bodø, 14. juli 2018

Maling 2 vegger av enebolig 116 m2

Vi fikk malt 2 strøk utvendig på huset vårt i sommer. Rainbow gjorde en effektiv og grundig jobb til avtalt pris, og vi er veldig fornøyde.

Linda, Tverlandet, 19. juni 2018

Flyttevask

Anbefales. Flyttevask ble godkjent av ny eier. God kommunikasjon, og godt utført vasking til avtalt tid og pris.

Hanne, Bodø, 6. des. 2017

Sparkling gipsplater stue

Ble ok resultat etter mye fram og tilbake. Jobben tok lang tid da resultatet ikke var bra etter første "runde". . Måtte rydde opp etter dem selv da de ikke kom til avtalt tid.

Christian, Bodø, 2. okt. 2017

den små jobben tre veggene vi må bruk tid fordi sparkeing to strøk og grunning og vi må see etter grunning og maling to strøk stue 13kvm

VGT AS 2. okt. 2017

Maling

Arbeidet er utført, og jeg er meget fornøyd med utførelsen. Kan med sikkerhet anbefale firmaet til andre som trenger hjelp med maling av hus. Med vennlig hilsen Ole Martin Brembo.

Ole, Bodø, 30. aug. 2017

Helsparkling av vegg

Svært fornøyd med arbeidet. De svarte hele tiden raskt på meldinger. Kom raskt på befaring. Mottok skriftlig tilbud etterfølgende dag. Pålitelige og ordentlige. Jobben var helsparkling og maling av tapetsert vegg. Noen utfordringer med å få dekket tapet godt nok. De var nøye og ga seg ikke før det ble helt perfekt selv om dette betydde at jobben tok lengre tid enn planlagt. Kan trygt anbefales til andre og vil bli brukt igjen.

Hedda, Bodø, 16. aug. 2017

Innvendig oppussing av tremannsbolig

Rainbow utførte en god jobb, innenfor tidsfrist, og til en konkurransedyktig pris.

Lars-Martin, Bodø, 8. aug. 2017

Sparkling og maling av 180m2 nybygg

Jobben ble utført raskt og greit, kan anbefale firmaet.

Jim-Børre, Bodø, 12. juli 2017

Maling av husvegg og rengjøring av støttemur

Bra utført jobb.

Roy, Bodø, 12. juli 2017

Maling (utvendig,f.eks mai 2017),leiligheter i sameie

Godt gjennomført jobb, og med et sluttresultat vi i Sameiet ble fornøyde med:-) Malerfirmaet hadde egne stillas og lift til jobben. Vi skulle kun kjøpe inn maling til oppdraget. De jobbet både dag, ettermiddag og kveld når dette var mulig. Vi kan anbefale dette firmaet, og kommer nok til å bruke det ved neste anledning. Bjørn-Eirik Heiberg, formann Sameiet Haakon VII gate 3, Bodø.

Bjørn-Eirik, Bodø, 30. mai 2017

Maling av tak i stue,ca 31 kvm

Startet med god tildekking av gulv og møbler slik at det ikke ble søl. Vel utført malejobb etter avtale. Fornøyd - kan anbefales.

Hanne, Bodø, 24. mai 2017

Innflyttingsvask nybygd enebolig 150m2 rønvik

Veldig bra! God service, hyggelige folk og godt utført arbeide. Anbefales!

Svein, Bodø, 18. mai 2017

Flyttevask enebolig i bodø

Rainbow Aboumariam utførte flyttevasken på en utmerket måte. De var trivelig og hyggelig, og var profesjonelle hele veien. De utviste også meget god service, og besvarte alt av e-post og telefoner hurtig. Jeg kan anbefale Rainbow på det sterkeste.

Ronny, Bodø, 2. mai 2017

Flyttevask 18 m2 hybel

Veldig godt fornøyd med utvasking som for øvrig ble kontrollert og godkjent av eier og selger av leiligheten.

Runar, Bodø, 2. april 2017

Småplukk på kjøkken før boligsalg

Veldig fornøyd med Rainbow. Godt utført arbeid til en god pris. Dyktige folk.

Esten, Bodø, 16. mars 2017

Utvask av ca 50 kvm leilighet i bodø

Super service, god pris og godt resultat. Anbefales.

Dan, Bodø, 3. mars 2017

Flyttevask av 60kvm leilighet

Pålitelig firma. Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort i forbindelse med flyttevask. Rimelig pris. Hyggelige ansatte. Anbefales!

Line, Bodø, 29. jan. 2017

Flyttevask 110 m2

Vi er superfornøyd med flyttevasken! Utført på kort varsel, kort tid og til en fin pris. Vi er imponerte over kvaliteten på arbeidet, som overgår enkelte andre, store aktører her i Bodø med god margin. Vi anbefaler Rainbow på det varmeste! Eahatlem@outlook. Com.

Eirunn, Bodø, 13. jan. 2017

Rundvask/flyttevask av leilighet,67kvm

Var ikke helt ferdig til avtalt tid, men kalte inne ekstra folk og ble ferdig til avtalt tid nr. 2. Ellers fornøyd!

Simen, Bodø, 26. okt. 2016

Male 3 rekkehus av fire leiligheter

Vgt har malt rekkehusene i borettslaget. 3 hus av 4 leiligeter i hvert hus. 2 strøk. Suveren på pris. Ingen i nærheten som kunne måle seg. Tok hensyn til vær. Jobben ble utført effektivt, med god kvalitet. Noe småpirk er det, men på så mye jobb er det greit.

Joakim, Fauske, 5. sep. 2016

Maling av firemannsbolig

Maling av firemannsbolig ble raskt utført til en grei pris. Folkene var hyggelige men kvaliteten på jobben var ikke helt slik vi forventet.

Thomas, Bodø, 1. sep. 2016

Rundvask av leilighet i tomannsbolig onsdag den 10.august

Jobben ble gjort grundig og nøye, det var en ren og ryddig leilighet som møtte oss etter jobben var gjort. Vi er veldig fornøyd.

Anne, Bodø, 18. aug. 2016

Utvask av leilighet

Utvask av 86m2 leilighet med 2 boder. Meget fornøyd med hele opplevelsen. Fleksibel når vi hadde behov for å fremskynde litt. Gjorde en meget god jobb. Utleier spurte meg om hvem som hadde gjort utvasken, da han synes det holdt meget høy standard!

Eirik, Bodø, 17. aug. 2016

Maling av 160m2 enebolig,samt garasje 20m2.

Effektivt og uproblematisk utført maling av hus utvendig. Bedriften hadde alt av utstyr, måtte bare kjøpe maling. Grundig jobb, tok hensyn til været også. Meget fonøyd med resultatet.

Gunnar, Bodø, 4. aug. 2016

Flyttevask 100m²

Veldig bra flyttevask. Fikk raskt svar og jobben ble gjort på én dag til en god pris.

Håkon, Bodø, 25. juli 2016

Flyttevask av 50m2 leilighet

Gjorde en kjempebra jobb, leiligheten var strøken etterpå! Anbefales på det sterkeste!

Lisa, Bodø, 15. juli 2016

Male trappeoppgang,samt en vegg i stuen

Denne bedriften fikk i oppdrag å male en vegg i stuen, samt trappeoppgangen. Effektivt utført til en rimelig pris. Kan trygt anbefales videre.

Maja, Bodø, 25. mai 2016

Male vegger og tak i 65m2 leilighet

Rask og effektiv. Malte 4 strøk slik vi ble enige om. Kom fra Bodø til Mo for å gjøre jobben.

Magnus, Mo i rana, 2. mai 2016

Maling av tak i stue

Er veldig godt fornøyd med alt, fra befaring og til jobben var gjort. Maling av tak og vegger i stue. Hyggelige folk og gode priser. Kan tryggt anbefales :-).

Marianne, Bodø, 21. nov. 2015

Maling av tak og vegger i en leilighet

Pålitelig firma. Godt utført jobb. Anbefales. Akseptabel pris. Rent og ryddig etter jobbing.

Odd, Bodø, 9. nov. 2015

Flyttevask 3 roms leilighet i bodø

Rimelig og raskt utført.

Kenneth, Bodø, 28. okt. 2015

Maling av kjøkkeninnredning

Meget hyggelig å imøtekommende. Godt utført arbeid til avtalt tid. Kommer definitivt til å ta kontakt ved neste anledning. Kan absolutt anbefale disse guttene!

Oddgeir_lorentzen, Bodø, 28. aug. 2015

Maling av hus-2 mannsbolig i bodø

Meget godt utført jobb. Oppstart og avsluttet til avtalt tid. Ryddig og pent utført arbeid. Vi kan anbefale disse gutta! ! ! Vindmølleveien 3.

John, Bodø, 17. aug. 2015

Male fasade på hus

Jeg benyttet firmaet V. G. T Aboumariam til en malejobb på huset mitt. De gjorde en god jobb, og jeg kan anbefale andre å benytte disse hyggelige karene. Andreas Førde (913 59 926).

Andreas, Bodø, 14. aug. 2015

Sette inn en dørkarm,oppsett av vegg m.isolering. kle inn veggen.

Veldig fornøyd. Jobbet godt hele tiden. Tok opp etter seg når dagen var slutt og var hyggelig og høflig. Jeg anbefaler gjerne dette firmaet til andre.

, Bodø, 24. juli 2015

Rundvask av leilighet

Veldig bra utført oppdrag. Rent og pent ble det.

Odd-Remi, Bodø, 8. juli 2015

Tilbud på maling av hus bodø

Vi er veldig fornøyd. Sluttresultatet ble veldig bra og de jobbet raskt og nøyaktig. De ryddet fint opp etter seg også. Kan absolutt anbefales.

Silje, Bodø, 1. juli 2015

Utvendig maling

Seriøse,flinke og effektive malere. Avtalte en grei pris, og ble veldig fornøyd med resultatet.

Therese, Bodø, 30. juni 2015

Malerjobb

Hei. De har malt 2 strøk på 2 halve vegger på huset mitt. Dette var veldig pent gjorde. Jeg anbefaler de på det sterkeste. Helt topp. Mvh Randi Hopen.

Randi, Bodø, 16. juni 2015

Maling

Kjempe flinke arbeidsfolk. Gjorde en formidabel bra maler jobb, dekte til alt og rydda etter jobben, vask tom etter seg! Rask og nøye! Di kan anbefales!

Kristin, Tverlandet, 9. juni 2015

Ønsker noen til å gjøre flyttevask mandag 01.06.15

Anbefales. Benyttet firmaet for flyttevask. Fikk god pris og jobben ble utført med godt resultat.

Veronica, Bodø, 1. juni 2015

Maling av yttervegger,nytt overtak inngang og reparasjon av rekkverk i gang

Vi valgte til å begynne med noen som kunne ta seg av maling av huset. Nytt overtak og reparasjon tar vi senere. Vi gikk da for V. G. T. Ammar, noe vi ikke angrer på. De er nå i sluttfasen av malingen, og har gjort en fremragende jobb. De er punkltige, effektive og nøye. Det er lett å snakke med de og de gjør det man ber de om og som man blir enig om. Fantastisk god på jobb og pris. Vi kommer til å velge de til senere maleprosjekter.

Mads, Bodø, 30. mai 2015

Ca 45 kvadrat

Veldig fornøyd. Anbefales.

Alem, Bodø, 14. april 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

VGT AS

4.4 76 evalueringer Bodø

Jens Enoksen

5.0 1 evalueringer Bodø