Siste evalueringer (15)

Graving,lage vei,støttemur og støping av gulv til garasje

Bra utført arbeid. Gjorde jobben med bra resultat til avtalt tid og pris, god kommunikasjon underveis og var flink til å avklare ting jeg ikke hadde tenkt på på forhånd. Kan absolutt anbefales. Avsluttet jobben med kjøre gravemaskinen over plenen, noe som satte store marker. Det ødela for 5 stjerner.

Lennart, Eiksmarka, 6. juni 2018

Drenering i oslo

Minianlegg gjorde en flott jobb med dreneringen og var løsningsorienterte underveis. Dessverre frasa de seg ansvaret for ødelagte veggbord, en verandatrapp og granittrinn som ble ødelagt mens de jobbet, og ville ikke erstatte dette. Anbefaler å holde noe penger igjen til etter at jobben er gjort, slik at de tar slikt seriøst og ikke stikker av fra ødelagte ting. Har ikke oppnådd kontakt med Christian etter dette. Marte Gresvik.

Marte, Oslo, 1. okt. 2017

Graving og grusleggeing - oppstillingsplass bil.

Supert! Tok kontakt, og var på befaring innen 30 min. 2 dager senere gjorde de jobben på drøyt to timer. Kjempefornøyd!

Beathe, Vøyenenga, 12. juli 2017

Dreninger/isolering av tomannsbolig på hosle i bærum

Veldig fornøyd med Christian. Ryddig type som leverte som avtalt til en konkurransedyktig pris! Anbefales på det varmeste.

Sigurd, Hosle, 10. juli 2017

Utgraving av kjeller

Utgraving av kjeller ble utført på en meget god måte, og vi er svært fornøyd meg resultatet. God kommunikasjon under hele oppdraget, ryddige, positive, fleksible og løsningsorientert om noe uforutsett oppsto. Leverte til og med 10cm høyere takhøyde enn avtalt. De gjorde også en stor jobb ute med pigging, plen og granitt mur, som ble avtalt underveis, og resultatet ble meget bra! Minianlegg AS kan absolutt anbefales. Mvh Per Harald Wenger.

Per-Harald, Eiksmarka, 1. juli 2017

Gravejobb hurum

Strålende fornøyd med utført jobb - de begynte litt før avtalt tid, brukte den tiden som var forutsatt og gjorde dessuten selve jobben utmerket. Jeg har flere gravejobber fremover, og vil bruke dem igjen.

Lasse, Oslo, 18. juni 2017

Diverse graving

Arbeidet ble utført raskt og greit i henhold til avtale.

Hjalmar, Bærums verk, 5. feb. 2017

Fjerning av fjell i kjeller

Minianlegg har utført jobben i henhold til forventning, avtalt tid, og konkurransedyktig pris. Det ble antydet 2-3 uker, jobben ble ferdig på 2 uker og en dag. I motsetning til mange andre forstod Christian omfanget av jobben godt da han gav tilbud. Konkurrerende tilbydere gav inntrykk av at dette var en langt større jobb enn det viste seg å være. Kan trygt anbefale Christian og Minianlegg til andre.

Anders, Stabekk, 28. aug. 2016

Grave ut krypkjeller

For meg så virker det som at arbeidet er godt gjennomført. Christian er en hyggelig og kunnskapsrik fyr som kommer med gode forslag. Det som trekker ned er at jeg ikke var helt fornøyd med oppryddingen og med at den ene steinen ikke ble pigget opp.

Ajdin, Vettre, 15. april 2016

Drenere rundt hele huset

Kan anbefales på det varmeste. Oppstart og avslutning til avtalt tid, god informasjon underveis i hele prosjektet. Pris som avtalt. Han er løsningsorientert ved eventuelle utfordringer som dukker opp underveis. Totalt veldig fornøyd med utført oppdrag-.

Liv, Røyken, 24. nov. 2015

Graving

Gravde ut en parkeringsplass på ca 60m2 i skrått terreng. Jobben ble gjort raskt og effektiv og ble meget bra tilpasset. Sånn rent bortsett fra at graving var mye dyrere enn jeg trodde ga Minianlegg AS en av de beste prisene også. Så totalen blir: Ryddig og bra!

Morten, Gjettum, 14. nov. 2015

Drenering av hus

Meget hyggelig med gode innspill og ideer. Eneste jeg ønsker å påpeke,som jeg tar noe av skylden for selv, er at jeg ville spesifisert mer om opprydding ved, kontraktsinngåelse. Christian var flink og ryddet bra, men det ble for mye jord/leire igjen hagen.

Aleksander, Jar, 9. nov. 2015

Drenering og graving for tilbygg

Christian Holthe i Minianlegg har gjennomført drenering, og graving og pigging for tilbygg. I tillegg har han formidlet tjenester for betongsaging. Minianlegg har vært pålitelig, forutsigbart og jobben ble utført til en fornuftig pris. Vi oppfatter kvaliteten på arbeidet som bra. Vi kan anbefale Minianlegg videre.

Rolf, Eiksmarka, 9. okt. 2015

Utgraving rundt grunnmur og legging av drenering

Utmerket jobb - gir mine beste anbefalinger.

Terje, Bærums verk, 7. sep. 2015

Vi trenger fyllmasse og jord.

Vi er svært fornøyd med arbeid som er blitt utført. Det blir gjort til avtalt tid og til en fornuftig pris. Vi er veldig fornøyd med kontrakten oss i mellom. Vi kommer med ønske og så kommer han med pris og tids ramme. Veldiig fornøyd.

Kian, Sandvika, 21. juni 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Asker Maskinentreprenør AS

5 4 evalueringerBetalt Rud

E BRØRBY & SØNN AS

4.7 15 evalueringerBetalt Jevnaker

Ole-ludvig Akre AS

4.8 6 evalueringer Lommedalen