Siste evalueringer (13)

Bytte av trykkpumpe m eller uten tank

Absolutt en bedrift å stole på, med hyggelig og imøtekommende rørlegger. Rask respons på min henvendelse og møtte presist til avtalt tid. God og rask service, samt bra pris på arbeid inkl. Materiell.

Øystein, Ulefoss, 14. jan. 2020

Renovering av bad

Pålitelig, ryddig, løsningsorientert, lett å kommunisere med. Flott resultat til en god pris. Jeg vil benytte PP Rør AS til fremtidige prosjekter.

Jan, Ulefoss, 25. juni 2019

Rørlegger

Effektiv, flink og hyggelig.

Glenn, Bø i telemark, 3. april 2019

Pusse opp baderom.

PP Rør har hjulpet meg med en restaurerings jobb på baderom, jobben ble meget profesjonelt utført, kommunikasjonen underveis var bra. PP Rør synes jeg hadde god kvalitet på arbeidet han gjorde og han hadde en grei pris. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dette Rørlegger firmaet og kan på det sterkeste anbefale PP Rør videre. Mvh Jan Opheim.

Jan, Bø i telemark, 18. mars 2019

Rørlegger jobb i seljord

Fullkommen Rørlegger.

Jan, Seljord, 2. mars 2019

Renovering av 12 kvm bad

PP Rør AS utførte en meget god jobb både med tanke på resultat og pris for arbeid da de(han) fikk jobben med å legge nye rør, avløp, samt montere rørskap, montere opp baderomsmøbler m. M. Kommunikasjonen underveis var også enestående :-) Kan med trygghet anbefales videre.

Kristoffer, Skien, 3. des. 2018

Vvs,nyt køkken.

Meget præcist, omhyggelig, professionel rørlægger. Jeg er strålende glad for indsatsen og den gode dokumentation jeg fik af udført job. Anbefales på det varmeste.

Joanna, Notodden, 31. okt. 2018

Rørlegger,til oppussing av bad

Pusset opp badet mitt mens jeg var på ferie. Akkurat kommet hjem og var spent på resultatet. PP rør hadde ansvaret for alt rørleggerarbeidet ,samt montering av dusjkabinett og nytt toalett. Han samarbeidet med både snekker og eletriker. Alt utført som avtalt. Hadde ikke kjennskap til PP rør fra før,men han fremsto som veldig ryddig, kom raskt på befaring ,og var også rask med å komme med pristilbud. Jeg gir PP rør mine beste anbefalinger .

Unni, Skien, 14. okt. 2018

Oppussing av bad

Dette firma leverte over forventet i forbindelse med oppussing av badet vårt . Utrolig bra service og kom til avtalt tid. Jeg anbefale virkelig PP RØR AS Vivi Stæger-Holst.

Vivi, Vrådal, 8. okt. 2018

Rørlegger

En serviceinnstilt mann som kan sitt fag meget godt. Stilte gode spørsmål i forkant, slik at han var godt forberedt til jobben. Han hadde alle rørdeler som han trengte til oppdraget med seg når han kom. Utførte jobben raskt og effektivt. Meget fornøyd.

Kåsene, Herre, 28. sep. 2018

Legging av rør

Helt fantastisk kvalitet på abeidet! Arbeider fort og effektivt. Anbefales på det sterkeste! :D Dette er en rørlegger som virkelig vet hva han gjør :).

Andreas, Notodden, 22. aug. 2018

Bytte av varmtvannsbereder

Veldig punktlig og jobben ble utført på avtalt tid. Høy faglig dyktighet, kommer til å benytte meg av tjenestene til PP RØR AS igjen.

Kristoffer, Skien, 15. mars 2018

Montere ny kjøkkenkran

Kjapt og greitt.

Frank, Bø i telemark, 1. feb. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

PP Rør AS

4.9 13 evalueringer Bø i telemark

Kilen Eiendom AS

  Bø i telemark

Brødrene Kallesten Rør AS

  Bø i telemark