Siste evalueringer (4)

Lekte ut oppheng til ett ikea kjøkken

Veldig flink og hyggelig! Enkel og kommunisere med, rask og godt resultat.

Tomas, Oslo, 16. des. 2018

Legging av laminat i to soverom

Legging av laminat, sparkling og maling av vegg og soverom. Utrolig bra utført! Veldig dyktig fyr som kan faget sitt! Kom med gode tips til bedring av soverommet og veggene. Pålitelig fyr som kom til riktig tid og utførte jobben på en utmerket måte. Prater godt engelsk og kommunikasjon var aldri noe problem. Jeg er utrolig fornøyd med jobben som ble utført og kommer til å bruke han igjen ved en senere anledning! Anbefales på sterkeste!

Usman, Oslo, 17. mars 2016

Maling av stue (ca 25m2) + tak og soverom (ca 15m2) + tak

Maling av vegg og tak i stue og soverom. Veldig bra utført! Dyktig fyr som kom med gode tips. Pålitelig fyr som kom til riktig tid og utførte innenfor tidsrammen som var gitt. Prater godt engelsk og kommunikasjon var aldri noe problem. Veldig fornøyd med jobben og prisen. Anbefales! !

Jamal, Oslo, 25. jan. 2016

Lydisolere et rom,sparkling,maling ect...

Maling og sparking av vegger, lydisolert tak og lagt gulv. Nøyaktig og flott utført arbeid. Pålitelig. Jobben ferdig til avtalt tid og til en god pris. Ryddet opp etter seg og ingenting å klage på. Kommuniserer på engelsk. Er svært fornøyd med utført arbeid og kan absolutt anbefale dem.

Tove, Oslo, 9. sep. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 216 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 152 evalueringer Oslo