Siste evalueringer (104)

Montere speil,dusjdør og oppvaskmaskin

Jobben ble gjort effektivt og bra.

Bård, Oslo, 29. des. 2021

Kjøkkenbenk,sparkling og maling

Kom til avtalt tid og ferdigstilte arbeidet.

Sharmin, Oslo, 22. sep. 2021

Gips,sparkling,maling,legge gulv og liste gulv.

Holde dere laangt unna! VÆRSTE JOBBEN jeg har sett noen har gjort. Det var faktisk ikke en ting av renovering av leilighet jeg er fornøyd med. Vegger var skeive, lister for korte, elendig sparkling og maling samt at de har sølt og ripet opp masse på nylagt gulv. De klippet en kabel som var i veien for dem da de skulle rive en vegg så jeg måtte rive ned igjen veggen og få en elektriker til å fikse dette etterpå! Elendig jobb og jeg unner ingen disse arbeiderene i hus! !

Espen, Oslo, 9. aug. 2021

Maling av enebolig i oslo

De gjorde en bra jobb med maling av fasaden på en enebolig med komplisert form, og vi er godt fornøyd med sluttresultatet. Hyggelige folk som jobbet raskt under hver økt. Det som trekker litt ned er manglende kommunikasjon ved forsinkelser/uforutsette endringer i tidsplan, og at det ble slurvet noe med tildekking. Justeringer vi påpekte ble greit gjennomført før sluttfakturering.

Olaf, Oslo, 23. mai 2021

Tv montering på tynn gipsvegg

Fikk akkurat det jeg trengte til en god pris!

Thomas, Oslo, 16. des. 2020

Fikse en gipsvegg + sparkle

Mye rart, skulle plutselig ha mer betalt enn først avtalt. Måtte låne alt av vårt utstyr. Ikke topp kvalitet på resultatet.

Markus, Oslo, 10. nov. 2020

Sette opp vegg

Stort sett fornøyd med utført jobb, men litt slurv i malerarbeid, burde brukt maskeringstape, heller ikke profesjonelt utført arbeid rundt stikkontakt.

Ingrid, Oslo, 29. okt. 2020

Male leilighet.

Jeg er veldig fornøyd med Kiperson AS. De startet arbeidet med en gang, fikset alt og arbeidet effektivt. De dekket alt før arbeidet og når det var ferdig ryddet de og vasket. Arbeiderne var veldig hyggelige. Anbefales.

Magnus, Oslo, 23. juli 2020

Male/pusse opp soverom med oppstart så snart som mulig.

Ryddig og god kommunikasjon, hyggelige personer, men kvaliteten på arbeidet kunne vært bedre.

Øystein, Rælingen, 10. juli 2020

Henge opp bilder

Kiperson kom på befaring og tok jobben på kort varsel. Han og en kollega utførte jobben kjapt og effektivt. Vi kommuniserte effektivt på engelsk.

Margrethe, Oslo, 8. juli 2020

Beise hus

God pris, og godt gjennomført. Veldig fornøyd.

Theodore, Oslo, 2. juli 2020

Male fasaden på huset

Veldig fornøyd med malejobben. De gjorde en solid jobb, de var ryddige og nøye. Hyggelige og god kommunikasjon underveis.

Wenche, Drammen, 18. juni 2020

Oppussing av soverom og gang

Kunne starte raskt, jobb utført ihht tid og generelt OK resultat. Men noe slurv mtp selve malingen; ujevnt noen steder samt malingssøl. Noe som drar ned helhetsinntrykket.

Gjertrud, Oslo, 16. juni 2020

Utvendig maling av rekkehus i oslo

Vi valgte Kiperson AS til å utføre utvendig maling av rekkehus. De kom til avtalt tid, hver dag - og utførte arbeidet som ble avtalt, dag for dag. De kom også tilbake for evaluere eget arbeid og flikket litt der de selv ikke var helt fornøyd. Vi opplevde at de var ryddige og ordentlige.

Janicke, Oslo, 10. juni 2020

Skrape,vaske og male hus utvendig

De gjorde en grei jobb og er fornøyd med sluttresultatet. De var raske og effektive og hadde 4-8 arbeidere samtidig. Hyggelige arbeidere å ha rundt huset. Det som drar ned er at jeg måtte følge med ofte for at de skulle gjøre jobben riktig. Jeg presiserte nøye før start at veranda og steinheller skulle dekkes til og at vegger skulle vaskes grundig før maling. De slurva mye med tildekking, ofte også 5 min etter jeg sa i fra. Måtte også ofte påpeke at veggen ikke var godt nok vaska rett før de skulle male den. De hørte etter når jeg påpekte, men samme regla på ny vegg rett etterpå.

Olav, Nesbru, 5. juni 2020

Male hus,garasje,rekkverk,beise terrasse. reparere rekkverk

Effektive, dyktige og hyggelige folk. Arbeidet ble raskt påbegynt. Firmaet kjøpte inn alt av utstyr underveis og ryddet pent opp etter seg. God pris. Vi kommer til å bruke Eduard igjen.

Sobia, Rasta, 26. mai 2020

Maleoppdrag

Dette er et firma en bør unngå. Hadde dårlig tid for å få malt vegger og tak i en leilighet og valgte dette firmaet fordi de kunne ta oppdraget umiddelbart. Men det viste seg at. : 1) prisen som ble gitt på befaring viste seg å være eksklusive mva; dette ble først gjort meddelt da jeg mottok fakturaen 2) kvaliteten på utført jobb var middelmådig, bl. A. Måtte jeg selv male opp en vegg etter de var ferdige 3) dårlig tildekking; maling sølt på klær, møbler og gulv. Det var i tillegg vanskelig å få kontakt med noen fra firmaet etter jobben var gjort. Dette er et firma jeg aldri vil benytte igjen.

Bjørnar, Oslo, 21. mai 2020

Ombygging

De leverte en grei jobb til riktig tid. Vi fikk en fin gang når de var ferdig med jobben. De kom med forslag til hva som skulle gjøres og gjorde jobben til den var ferdig.

Øyvind, Fjellhamar, 11. mai 2020

Fence maintenance/maling av gjerde

Bra jobb til avtalt pris.

Tord, Borgen, 8. mai 2020

Malejobb - husets 2 kortsider

Vasket og malt hus tobdtrøl. Raskt og godt utført arbeid til en god pris. Hyggelig å samarbeide med, og holder det de lover.

Andreas, Vinterbro, 5. mai 2020

Flytte kjøkken ut i stua

Kiperson AS utførte arbeid (snekker -og rørleggerarbeid) i en leilighet ved å flytte kjøkkenet og rørene ut i stua, satte opp en lett vegg og bygde et nytt soverom med plassbygd seng. Elektriker arbeidet ble satt bort til Oslo Elektrikere AS som de sammarbeider med. Kiperson AS var lett å kommunisere med underveis, alltids tilgjengelig på telefon (evnt SMS), meget god kvalitet på arbeidet, effektive og leverte et meget godt total produkt til en svært konkurransedyktig pris. Kiperson AS kan jeg anbefale og kommer til å bruke igjen!

Dipesh, Oslo, 18. mars 2020

Rive en vegg,litt gulvlegging.

Endrer på pris og avtale hele tiden, brukte 1 måned istedenfor 1 uke, lyver og sier de er der når de ikke er, elendig sparkle/malerarbeid og gulvarbeid, veldig vanskelig å forstå språkmessig, ingen respekt for meg eller leilighet. I tillegg til svært slurvete jobb røyket de i leilighet, sluttet å jobbe midt i prosess, skitne til gang slik at vaktmester fikk merarbeid, gjorde akkurat som de ville. Hele leilighet måtte totalrenoveres med profesjonelt selskap etterpå. Ødela også det elektriske. Totalt kostet dette meg 50. 000 i ekstrautgifter.

Dag, Fjellhamar, 12. mars 2020

Bytte benkeplate og vask på bad

Godt utført jobb, til avtalt tid og pris.

Anna, Oslo, 7. mars 2020

Haster - demontering kjøkken og rehabilitere vegg

Veldig hyggelig og effektiv, kjempebra utført!

Henriette, Lysaker, 23. des. 2019

Oppussing av grovkjøkken/vaskerom

Han er hyggelig og løsningsorientert. Arbeidet ble pent utført. Han hadde litt problemer med å følge tidsfrister, og måtte derfor pushes litt underveis. Totalt sett er vi fornøyd.

Anne, Oslo, 12. des. 2019

Maling av tak,vinduskarmer og sprosser

Gjennomførte maling av tak med stukkatur og rosetter, samt vinduer. Raske, effektive og godt håndverk. Bra pris og hyggelige folk. Eduard kom også med gode forslag til gjennomføringen som vi ikke hadde vurdert selv.

Peder, Oslo, 4. des. 2019

Benkeplate/bord over vaskemaskin på badet

Fra første kontakt til Mittanbud til resultatet har vi vært veldig fornøyde. Det har vært enkelt å kommunisere, og vi fikk gjort jobben ila et par dager! Det ble akkurat slik som avtalt, pris, tid og resultat.

Line, Oslo, 27. nov. 2019

Legging av nytt gulv

Litt å gå på rent kommunikasjonsmessig, men glitrende utført arbeid av firmaets to håndverkere. Vi la nytt gulv i stue og gang, og de to var hyggelige, poffe og løsningsorienterte.

Ellen, Oslo, 23. okt. 2019

Rette gulv,legge parkett,gulv- og vindusbelisting på soverom

Fin jobb. Hadde mulighet til å sette i gang tidlig med arbeidet. Var effektive ift avretting av gulv og legging av parkett. Brukte 2 dager på å legge lister på et 6 kvm stort soverom. Det synes jeg var litt lang tid å bruke, men ellers fornøyd.

Katrine, Oslo, 1. okt. 2019

Gips sparkle kjellertak

Kom som avtalt.

Tim, Borgen, 13. sep. 2019

Maling

Godt fornøyd Rask og god jobb til avtalt pris.

Edin, Oslo, 26. aug. 2019

Kjøkken renovering c

Kan anbefale til andre.

Jamal, Asker, 7. aug. 2019

Avrette eksisterende gulv/mur i peis område

Bra hodt kobbet.

Emil, Oslo, 16. juli 2019

Oppussing av lite kjøkken

Fagmessig utført til riktig tid. Fleksibel mht endringer i jobbomfang. Pris ok.

Helge, Oslo, 12. juli 2019

Riving av vegger og gulv

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Effektiv, ryddig, rimelig og pålitelige folk. Anbefales absolutt ! ! !

Suleyman, Drammen, 9. juli 2019

Maling innendørs av større vegg

Effektiv og ryddig. Gjennomførte god malejobb til avtalt tid og pris.

Marie, Drammen, 5. juli 2019

Montere og koble til dusjkabinett. tette vindu. sparkle og male vegg.

Rehab Chiper var svært raske med tilbakemeldinger i forkant av jobb. Jobb ble utført raskt og effektivt på svært kort varsel. Hyggelig pris. Hyggelige medarbeidere. Pluss for å rydde med søppel/emballasje etter avsluttet jobb, selv om dette ikke var spesifisert. Litt kluss med fakturering i etterkant, men dette ble ryddet opp så raskt at det ikke trekker ned på toppkarakter. Anbefales.

Peder, Oslo, 18. juni 2019

Montering av ny benkeplate på kjøkken

Skulle skifte benkeplaten på kjøkkenet, og der kom Rehap Chiper inn døren, akkurat når de sa de skulle komme. De visste tydeligvis hva de gjorde. Jobben var ferdig på kort tid, og det virket veldig proft det hele.

Heidi, Oslo, 7. juni 2019

Maling av tak og vegger samt legge nytt gulv soverom. raskt!

Utrolig fornøyd med jobben gjort! De kom raskt og til avtalt tid og god kommunikasjon underveis. Vel verdt pengene! Kan anbefales på det varmeste! Very pleased with the work done! They came at the agreed time and communication during the job was excellent! Well worth the money! I highly recommend them!

Kristian, Oslo, 22. mai 2019

Skifting av 3 lister under kjøkken vifte

Det ble ikke pent som jeg ønsket. Kanten av lister som ble byttet var hakket. Men effektivt.

Midori, Oslo, 17. april 2019

Huspartisjonering

God pris og bra utført jobb.

F., Oslo, 11. april 2019

Hjelp for ikea kjøkken montering

Veldig fornøyd med Rehab Chiper firma. God dialog/kommunikasjon i hele prosess, dyktig arbeidsleder og håndverkere. Det ble utført godt håndverk og arbeidsplassen ble ryddet hver dag. Sikkert kan anbefale dette selskapet. Bra og pålitelighet folk.

Shakeel, Strømmen, 31. jan. 2019

Montering peis / fuging

God pris og bra utført jobb.

Gjermund, Asker, 13. nov. 2018

Slipe og overflatebehandle benkeplate på kjøkken og bad

Stilte opp på kort varsel og gjennomførte jobben til avtalt tid og avtalt pris.

Simen, Oslo, 16. okt. 2018

Sparkling og maling av 53 kvadrat tak

Taket så greit ut etterpå men sprakk opp over alt. Vi måtte ha en profesjonell maler etterpå for å rette opp og han mente jobben var utført svært amatørmessig. Vi valgte bedriften fordi den var billig og kunne komme raskt, men vil du ha jobben gjort proft er det nok lurt å betale mer neste gang.

Kamila, Råholt, 9. okt. 2018

Oppussing av hus

Vi hyret sitt firma for å gjøre renoveringer i kjelleren. Han hyret et annet selskap for å gjøre arbeidet. Stort problem med språk. Tok mye lengre tid. Alltid presse for mer penger.

Muhammad, Ås, 8. okt. 2018

Legge på silikon og male på bad

STYR UNNA! Dårlig og slurvete håndverk. Upresise og upålitelige. Det verste er imidlertid at vi ble presentert en faktura på det dobbelte av avtalt pris. Betalte opprinnelig avtalt beløp.

Hans, Oslo, 7. okt. 2018

Da vi var ferdige med arbeidet var du glad! Det er en ny mote for å finne grunner til ikke å betale. Vi kan ikke jobber gratis!

KIPERSON AS 9. okt. 2018

Hjelp til montering av skapseng

Raskt og bra gjort!

Siddise, Oslo, 24. sep. 2018

Sette opp to lettvegger

Fornøyd med arbeidet. Ble akkuratt slik vi ønsket til en god pris.

Ida, Oslo, 31. aug. 2018

Små opppussing

Veldig bra arbeid med høy kvalitet utført av hyggelige mennesker. Absolutt å anbefale! ! ! ! ! ! ! For oss monterte de baderomsinnredning, pusset og malte trapp, oljet kjøkken, samt andre små ting.

Kjersti, Oslo, 20. aug. 2018

Maling/sparkling av 3 små verandaer vegger/tak + montering av ca 15-20 planker

Vi brukte Rehab Chiper til å pusse opp en balkong og en terrasse, hovedsakelig sparkling, maling og enkelt snekkerarbeid. Eduardo kom på befaring og vi ble enige om pris og tid for arbeidet. To flinke karer kom til avtalt tid og gjennomførte arbeidet pent og ordentlig, og de ble ferdig enda raskere enn avtalt. Endelig pris ble som avtalt. Vi er godt fornøyd med arbeidet de gjorde.

Ellen, Oslo, 9. aug. 2018

Lage døråpning i trevegg

Meget useriøs person. Han kommer en time eller to innimellom. 2 dagers jobb ble til slutt ferdig etter drøyt 2 uker. Etter Da vi påpekte dårlig arbeid mente han at ingen hadde bestilt GODT arbeid. Firmaet kan ikke anbefales.

Thor, Oslo, 24. juli 2018

Hei! Sorry for the inconvenience! I told you that I was in the hospital and I make you a good discount but this is the new strategy,, complaining and don't pay for the job!,, You was satisfied with the job that I did when I ask! Have a nice day!

KIPERSON AS 25. juli 2018

Maling av 2,5 kvm bad

Ingen ytterlige kommentar.

Svein, Oslo, 23. jan. 2018

Mindre tregulv-renovering

Greit utført arbeid. Ble enige om pris(fornuftig pris) for et mindre arbeid, og mente selv etter endt jobb vi var enige om en pris som var over 10 ganger så høy.

Aasmund, Oslo, 9. okt. 2017

Riving av vegg og reising av lettvegg i leilighet

Arbeid estimert til 10 dager tok 6 uker. Det ble påført store skader: Et strømuttak ble montert der det skulle være lysbryter, et annet strømuttak ble ødelagt og strømmen gikk da jeg skrudde på en lysbryter. Chiper ignorerte alle forespørsler om kontrakt før arbeidet var avsluttet. Han var motvillig til å rette opp feil. Han forlangte mer penger enn avtalt i kontrakten og nektet å returnere nøklene. Jeg måtte true med politiet for å få dem igjen.

Martin, Oslo, 3. sep. 2017

Sette opp lettvegg med dør,montere gulvlister,opsjon sparkle og male

Vi fikk et muntlig pristilbud som skulle inkludere alt, inkludert materialer, maling og elektriker. Ila. Jobben ble det varslet at to mindre endringer ville gjøre jobben noe dyrere. Da fakturaen kom, var ekstrakostnaden svært høy, og ikke dokumentert. Vi ba om en spesifisering, og fikk til svar en MMS med enda høyere ekstra-kostnader, også for det som skulle være inkludert opprinnelig. Vi kommer ikke til å bruke dette selskapet igjen.

Magnhild, Oslo, 2. sep. 2017

I am sorry for inconvenient but the extra jobb that you ask I have to be paid for that and extra materials! I made a good job and you was satisfied on the end of the jobb! I can not work gratis! Kind regards Eduard

KIPERSON AS 2. sep. 2017

2stk utsaging i betong + monetering av kjellervindu

Greit utført. Litt upresise på oppmøte. Utført til avtalt pris.

Fredrik, Mogreina, 10. aug. 2017

Sandblasting indoor ceiling/sandblåse innendørs tak

Helt OK kundeopplevelse. De gjorde jobben for en rettferdig pris.

Jon, Oslo, 8. aug. 2017

Å lage hyller i en bod

Vi var meget fornøyd med arbeidet.

Sara, Oslo, 16. juli 2017

Bygge platting,trapp,veranda og gjerde på et enderekkehus

Veldig dyktige håndverkere! De la platting, bygget en understøttet terrasse, bygde trapp og rekkverk. Faglig dyktige og hyggelige arbeidere, med nøyaktighet i arbeidet! De kjøpte inn og tilkjørte alle materialer, samt ryddet fint opp og kostet etter endt jobb. Mr. Chiper kan du stole på! Flott arbeid, hyggelig tone, god pris som ble avtalt på forhånd! Jeg kan anbefale Chiper og hans arbeidere på det sterkeste!

Eirik, Fjerdingby, 8. juli 2017

Bokse eller legge lister rundt rør

Fornøyd med resultatet. De jobbet raskt og effektivt. De la også opp smarte tilpasninger etter egne observasjoner. Anbefales! Noe rot rundt pris, men ingenting som trekker ned karakter.

Rudi, Oslo, 28. juni 2017

Lage enkel gips bue mot tak

Solid work! Lett å samarbeide med, enkelt inn for å se på jobben. Høflige og flinke folk. Anbefales.

Martin, Oslo, 12. juni 2017

Lage plassbygd seng,henge opp vegghengt tv,hylle og speil på vegg

Må visst alltid ha litt tålmodighet med håndtverkere. Måtte vente 4,5 timer over angitt tid ifbm befaring, og arbeidet startet også 4 timer etter avtalt. Litt irriterende å vente. Men da han først var i gang gikk det unna! Godt humør, flott resultat, super pris. Strålende fornøyd med jobben.

Tjøstel, Oslo, 31. mai 2017

Ferdigstilling av opppussing av kjøkken og stue

Jobben utført som avtalt.

Simen, Oslo, 3. mai 2017

Montering garderobe

STYR UNNA! Hvis du ikke liker å rette opp alle feilene de gjort i flere timer etterpå. De kastet mange ubrukte deler med alt søppel så jeg fikk greve rundt i. Garderoben var helt feilmontert og skjev. De kapet av tak delen å brukte som golv. De kan ikke ens snakke engelsk. De satte ikke tilbake listene etter seg. Dørene gikk ikke stenge.

Robin, Oslo, 3. april 2017

Når vi var ferdig du var velde fornøyd. Men er ny strategi for betaler ikke faktura!

KIPERSON AS 25. juli 2018

Gjøre om to soverom til tre - lettvegg pluss dør pluss noe elektrisk

Vi brukte Eduard nylig på denne jobben. Han måtte sette opp en lettvegg samt nye dører, organisere elektriker, sparkle og male vegger og sette opp tapet. Jobben ble gjort til en fair pris, og ble gjort i ganske kort tid etter vi bestilte jobben. Eduard brukte tre medarbeidere til å hjelpe ham, og fikk hele jobben gjort i litt over en uke. Det var mye fremgang hver dag, de jobbet i helgen, og kvaliteten på jobben var bra. Vi er strålende fornøyd.

Jonathan, Oslo, 5. des. 2016

Sette opp gipsplate foran vindu

Veldig godt og raskt utført jobb, endringer underveis ble også utført. Savnet litt bedre kommunikasjon, men alt i alt veldig fornøyd.

Lillian, Oslo, 18. nov. 2016

Slipe ytterdør

Møtte opp som avtalt, ble kjapt ferdig. Anbefales!

Marko, Oslo, 11. nov. 2016

Utbedring av ventilasjonsrør,fjerning/oppsetting av takplater.

Veldig fornøyd med den jobben Eduard og hans folk gjorde. Kom raskt på befaring, og satte igang med arbeidene dagen etterpå. Taket ble skiftet på en fin måte, det samme gjelder ventilasjonen. Ryddige arbeidsfolk. Anbefales!

Chris, Oslo, 27. okt. 2016

Hjelp til å få satt opp dør foran bod

Veldig raskt og godt gjort jobb. Pris på oppdraget ble litt dyrere enn hva han først oppgav. Derfor ikke full pott. Ellers veldig fornøyd med kjemperaskt og godt arbeid.

Daniel, Oslo, 14. aug. 2016

Rivearbeider i hus 1 juli

Jobbet raskt og tok det som skulle tas og litt til. Skal ta på min kappe at det ble litt endringer underveis, men sa fra, uansett MÅ man følge med. Eduard var knapt tilstede selv. Var opptatt med andre prosjekter. Derfor MÅ man være tilstede. Alt for dyrt med ufaglærte. Burde kostet 1/3, men avtalt var avtalt og spesielt når det ikke ble revet like mye.

Christopher, Lørenskog, 11. aug. 2016

Sette inn dør til walk-in garderobe

De gjorde en fantastisk bra jobb, er veldig fornøyd og kan anbefale denne bedriften videre på det sterkeste.

Robert, Oslo, 27. juli 2016

Tette døråpning.

Resultatet blei bra,men oppmøte til avtalt tid var vanskelig og holde det blev mange purringer. Pass på og få med alt når det skal prises, som diverse ellers kan det bli veldig dyrt. O. A.

Oskar, Oslo, 25. juli 2016

Nytt innertak i stue og gang- 5cm isolasjon og gipsplater,

Erlend og raskt arbeid. Litt rot med faktura for materialer.

Anders, Oslo, 21. juli 2016

Tilpasse benkeplate

Flott arbeid, raskt, effektivt - og de ryddet og støvsugde etter seg. Meget godt fornøyd, kommer til å bruke dette firma igjen.

Bente, Hakadal, 18. juli 2016

Trenger snekker

Jobben de har fått ble gjort som forventet.

Epiphani, Nittedal, 10. juli 2016

Henge bilder på vegg

Ikke noen vanskelig jobb, men arbeidet ble gjort veldig presist, nøyaktig og hurtig. Prisen var helt ok.

Einar, Oslo, 9. juli 2016

Mindre snekker-arbeid

Veldig fornøyd. Hyggelig, gjorde nøyaktig og pent arbeid innen pris og tidsrom som ble avtalt. Vi kommer til å bruke Eduard igjen.

Tone, Oslo, 6. juli 2016

Lettvegg

Jobben ble gjort på en god og tilfredstillende måte. De ordnet med materiale og alt som trengtes.

Yann, Oslo, 4. juli 2016

Lage uteplass i bakgården for beboere i heimdalsgata

Godt og raskt gjennomført arbeid. God service og villige til å rette opp noen småting underveis. Plattingen og gelender til trapp har blitt veldig bra!

Aud, Oslo, 1. juli 2016

Bytte av innerdører.

Styr unna!

Edgar, Oslo, 29. juni 2016

Renovering av kjøkken,rive vegg,ny vegg + div

Super fornøyd! Dyktige folk som leverer. Gipset og sparklet nytt rom. Skal bruke igjen.

Niels, Oslo, 28. juni 2016

Oppussing gang og male tak i stue og kjøkken

Fint arbeid. Flislegging var av høy klasse. Raskt utført. Utfordringer underveis ble løst på en god måte.

Jørn, Oslo, 7. juni 2016

Maling,skifte skyvedører mm.

Pro: - Helsparkling - veldig bra - Maling - veldig bra - Bytte av to skyvedører - veldig bra Con: - Slipt parkett, ikke bra, ikke jevnt nok. De foreslo riktig nok å bytte den, noe vi ikke ønsket og gikk for sliping. Frarådes å bruke de til dette. - Litt dårlig i engelsk, risiko for misforståelser Man på passe på og følge litt opp under veis selv for å være sikker, slikt at det er rom for å korrigere. I sum kan de anbefales.

Svein, Oslo, 5. juni 2016

Kitte,skrape og male gammeldagse smårutete vinduer

Ikke håndverker men amatør. Brukte altfor lang tid og etterlot seg skrot. Vanskelig å kommunisere med pga dårlig språk. Etc. Styr unna.

Otto, Hakadal, 19. mai 2016

Diverse monteringsarbeid i blokkleilighet

Virker absolutt som en hyggelig og pålitelig håndverker! Fikk hjelp til å skifte baderomsdør og kutte til skap på badet. Var litt vanskelig å forstå språket noen ganger, noe som gjorde meg litt bekymret til å begynne med, men Eduard utførte arbeidet raskt med ålreit resultat til ok pris.

Embret, Oslo, 13. mai 2016

Montering av lekestativ

Vi er svært fornøyd med jobben som ble gjort! Det var to karer her som jobbet hele dagen og Eduard hentet materialer som trengtes underveis. Jobben ble gjort veldig nøye og til avtalt pris. Vi kommer til å benytte oss av Eduards tjenester ved andre anledninger også.

Anna, Asker, 12. mai 2016

Utvide sovealkove ved å flytte vegg

Vi avtalte hva som skulle gjøres og hvordan på forkant. De var effektive og hyggelige i starten. Jeg ble forespurt om jeg ville at de skulle male for meg i tillegg til avtalen. Jeg takket nei. Etter dette ble det vanskeligere å samarbeide. De tok ikke telefonen, brukte lang tid, fremstod som mindre høflige. De samlet ikke på kvitteringer som avtalt og sluttarbeidet var sløvt og halvferdig.

Selina, Oslo, 9. mai 2016

Nytt tak og gulv i gang,haster

Dyktige håndverkere, effektivt og ryddig! Eduard er absolutt og anbefale.

Christine, Oslo, 25. april 2016

Bygge inn skap,sparkle peis laget av brannsikkert materilae,flislegge kjøkkenvegg,sette opp deler av kjøkken og en liten benkeplate.

I tillegg til å være nøye i sin utførelse av arbeidet er de ryddige, fleksible, raske, prisgunstige og hyggelige. Jobben som ble utført: flislegging av vegger på kjøkken, bygge vegg rundt skap for å få skapet til å se ut som en hel vegg, sette opp deler av kjøkken samt. Bytte av benkeplate, sparkling av peis. Anbefales!

Ida, Oslo, 21. april 2016

Enkel bod ved yttergang

Leverte en fin sportsbod raskt, effektiv og til god pris. Anbefales!

Sigbjørn, Oslo, 13. april 2016

Sette opp nye lettvegger til alkove

Veldig Hyggelig og dyktig håndtverker, som utførte jobben til avtalt tid og pris!

Bjarte, Oslo, 12. april 2016

Justering eller reparasjon av norgesvinduet

Det trengtes en justering. Han jobbet kjapt og var meget effektiv.

Stefan, Oslo, 5. mars 2016

Diverse småjobber for opppussing av 2-roms leilighet

Hjelpsom og høflig, utførte arbeidet som avtalt og til avtalt tid.

Lars, Oslo, 25. feb. 2016

Fikse gelender for trapp,feste list og justere plassering av integrert ovn

Meget effektiv og hyggelig. Presist oppmøte og ryddig å forholde seg til.

Christian, Oslo, 22. des. 2015

Mini utebod,ny inngang til eksisterende bod,isolere og gipslegge 2 innervegger

Hardtarbeidende og hyggelige folk. Fleksible og ordnet alt de skulle. Fornøyd.

Svein, Oslo, 5. des. 2015

Bygging/montering av dør til utvendig søppelbod

Fikk snekret ny dør på stedet. Godt utført arbeid, faktura som avtalt og vi er veldig fornøyd.

Christen, Oslo, 29. okt. 2015

Bytting av to takplater.

Arbeidet ble utført på en god måte, Eduard er en dyktig håndverker som utførte arbeidet innen tiden.

Ida, Oslo, 2. okt. 2015

Flytte baderomsinnredning 5 cm

Kom med alternativt forslag og utførte jobben raskt og godt.

Stig, Oslo, 20. sep. 2015

Bytte ut vegg paneler i badet på 5kvm

FANTASTISK! SUPER HYGGELIGE FOLK OG JOBBER HARDT. KJEMPE FORNØYD OG ANBEFALES.

Rajev, Oslo, 15. sep. 2015

Ordne foring rundt ventilasjonsrør i taket på kjøkken og lage en enkel bokhylle i gang

Fullførte jobben raskt, var hyggelige og service innstilte. Gjennomførte jobben på en god og profesjonell måte.

Ida, Oslo, 10. sep. 2015

Utskiftning av innvendige dører i leilighet

Rask og rimelig gjennomføring. Grei kommunikasjon.

Sverre, Oslo, 24. aug. 2015

Henge tungt skap på vegg og feste speilskap på bad

Punktlig oppmøte, profesjonelt, fokusert og ryddig arbeid til avtalt pris. Anbefales.

Frode, Oslo, 19. aug. 2015

Oppsett av mdf plater og snekkerarbeid

Godt utført arbeid, meget hjelpsomme og høflige. Ryddet fint opp etter ferdig jobb.

Kjetil, Oslo, 12. aug. 2015

Montere kjøkenløysning,feste utstyr i tak

Valgte Eduard, som kom raskt og byrja jobben. Estimerte først jobben til to dagar, men det tok to veker. Det var frustrerande at det var vanskeleg å vite når dei skulle vere på jobb - dei kom og gjekk litt som dei ville. Det blei ikkje støvsugd eller kasta avfall etter jobben, som kontrakta sa skulle gjerast. Resultatet var greit - med nokre kosmetiske utfordringar her og der, som benkeplateskjøt som er veldig synleg, trass lovnad om motsatt.

Andreas-Johann, Oslo, 12. aug. 2015
Vis flere evalueringer

Kart