Siste evalueringer (25)

Total renovering av kjøkken

God kommunikasjon underveis, ryddig og pålitelig.

Arthur Rognskaug Og Anne-karine Wold, 25. aug. 2020

Totalrenovering av kjøkken

Vi er alt i alt veldig fornøyde med arbeidet som ble gjort. Vi opplevde Brahimi som dyktig og pålitelig, og kjøkkenoppussingen som proft utført. Vi kan absolutt anbefale firmaet til andre, og bruker gjerne dette firmaet til andre oppussingsoppdrag vi måtte ha i fremtiden.

Ann-nellie Martinsen, 8. aug. 2020

Pusse opp kjøkken fra 70 tallet

Det er bare å ta av seg hatten for dette firmaet. Her får du levert det som blir avtalt samt en fantastisk service. Fikk fastpris på jobben. Jobben ble gjort som avtalt uten noe tull og resultatet er perfekt. Sukri er veldig god til å ta kontakt hvis han møter på hindringer og lager løsninger i dialog med meg, for meg er han en magiker i håndtverk som jeg kan anbefale på det sterkeste😊.

Bjørn Erik Sollien, 5. aug. 2020

Senke himling i leilighet

Løste oppgaven på en god måte. God kommunikasjon hele veien.

Bernt Ola Bratlien, 7. juli 2020

Bygge verandatrapp og platting

Veldig proffe, ryddige, vennlige og serviceinnstilte. Vi hadde god dialog underveis, noe som var viktig siden vi utvidet prosjektet etter oppstart. Jeg har hatt andre fagfolk innom i etterkant og de var imponert over kvaliteten og nøyaktigheten på arbeidet. Kan absolutt anbefales.

Alexander Gray, 20. mai 2020

Totalrenovasjon av kjøkken ca. 20 kvm

Bik Service hadde totalansvaret for oppussingen av kjøkkenet vårt. Brahimi tok seg av alt fra planleggingsfasen via å hyre inn fagpersonell til ferdigstillelse. Vi hadde tett og enkel kommunikasjon og situasjoner som oppsto underveis ble løst raskt og effektivt. Vi ble hele veien holdt løpende orientert om fremgang, og forespurt underveis. Vi er veldig fornøyd med både tempoet, kommunikasjonen, arbeidet og det ferdige resultatet, og kan trygt anbefale Bik Service som totalleverandør.

Kjersti Eggen, 12. feb. 2020

Endre planløsning og pusse opp kjøkken

Vi fikk bygget om 1. Etasje i februar/mars 2020, og valgte Brahimi interiør pga pris og gode råd og god kommunikasjon i anbudsprosessen. Vi fikk satt opp nye vegger, skiftet vinduer og verandadør, lagt fliser med varmekabler, malt vegger, senket tak for spotter og installert nytt kjøkken med integrerte hvitevarer. Arbeidet inkluderte rør og elektro. Resultatet ble som vi ønsket oss. Hyggelige håndverkere, som holdt det ryddig, så vi kunne bo i huset samtidig. Holdt tidsfrist og andre avtaler, og var fleksible og lette å forholde seg til i hele perioden. Mindre feil og misforståelser ble utbedret umiddelbart. Veldig hyggelig og imøtekommende fra anbud til ferdigstilling.

Robin Arne Barstow, 23. jan. 2020

Legging av terrassebord

De la platting på en takterrasse. Lett å kommunisere med, meget effektive, arbeidet startet når vi hadde avtalt. Ryddet opp etter seg og kvaliteten på arbeidet ser i hvert fall bra ut :).

Truls Kristiansen, 23. sep. 2019

Oppussing av 2 rom

2 rom i gammel bygård ble totalrenovert. Gulv vegger og tak. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten på arbeidet, kommunikasjonen underveis, ryddighet og profesjonaliteten i gjennomføringen. Jeg gir Bik Service min anbefaling og vil helt sikkert henvende meg til firmaet ved evt kommende oppussingsprosjekter.

Per Øyvind Johansen, 20. juni 2019

Oppussing av kjøkken og stue

Brahimi og teamet hans gjorde en super jobb hos oss. Vi skulle bytte gulv i stue/kjøkken, bytte kjøkken, installere downlights og male vegger og tak i flere rom. Fra befaring til utførelse har de levert bra med sluttresultat, gode forslag, tips i forhold til å spare litt kroner, og alltid informert oss om prosessen og hvor langt de hadde kommet dag til dag. Brahimi svarte alltid på henvendelser etter kort tid og er enkel å kommunisere med. I tillegg hadde han kontakt med rørlegger og elektriker som sparte oss for ekstra hodebry. Vi er veldig fornøyde og følte oss trygge på at arbeidet ble gjort ordentlig. Anbefaler han på det sterkeste.

Michelle Angeles, 11. juni 2019

Oppussing av kjøkken og stue

Hadde Bik Service inne til en større jobb i vår leilighet. Jobben innebar totalrenovering av stue og kjøkken samt montering av KVIK kjøkken. Shukri er løsningsorientert og kom med gode innspill før prosjektstart og underveis. Vi hadde god kommunikasjon gjennom prosjektet og jobben ble avsluttet innen tidsrammen som var avtalt. Resultatet ble strøkent elegant. Jeg kan trygt anbefale Bik Service.

Diana Carolina Lebie, 12. april 2019

Trenger hjelp av en god snekker og flislegger!

Oppbygning av oppholdsrom. De kommer når de skal, kommuniserer godt underveis og utfører en fin og ryddig jobb. Arbeidet ble utført effektivt og nøye. Det var også ryddet og gjort rent før de avsluttet.

Tom Frogner, 3. nov. 2018

Montering av skyvedørsgarderobe

Eg er veldig fornøgd med arbeidet av Bik Service Shukri Brahimi. Han stilte opp raskt, og fekk satt opp skyvedørsgarderoba på nokre timar. Planlegginga av arbeidet var ryddig og oversikteleg, og han var presis og forsiktig i prosessen. Eg kan absolutt gi han mine beste anbefalinger!

Karoline Hofseth Rye, 3. nov. 2018

Oppussing kjøkken

Vi er veldig fornøyd med jobben Bik Service utførte på vårt kjøkken og kan absolutt anbefale dette firmaet! Jobben besto av montering av Ikea kjøkken, snekker og malearbeid i forbindelse med oppussing av kjøkkenet. Brahimi hadde gode forslag til løsninger og jobben ble utført meget raskt og effektivt. De var fleksible når levering av kjøkkenet ble forsinket. Når vi ville ha utbedret noe etter at jobben var ferdig, var de raske til å fikse dette.

Lene Lehmann Moberg, 11. juni 2018

Nytt kjøkken

Vi vil rette en stor takk til Brahimi Interiør & Kjøkkenmontering for strålende arbeid med vårt nye kjøkken. Jobben bestod i å rive vårt gamle og montere nytt kjøkken fra IKEA. Vi fikk lagt alt av eletriske ledninger skjult i veggene og oppgradert sikringsskapet til dagens standard. I tillegg fikk vi bygget bygget en kasse med downlights for å skjule rør fra ventilator og vi fikk satt inn nytt vindu. Vi kan absolutt anbefale bedriften til andre.

Harald Andreassen, 27. nov. 2017

Montering av nytt kjøkken inkl elektrisk og rørlegger

Bedriften gjorde en meget flott jobb hjemme hos oss og vi kan trygt anbefale Brahimi Interiør & Kjøkkenmontering. Tilleggsjobber og andre uforutsette utfordringer ble løst på en meget god, nøyaktig og effektiv måte. Videre var det også en meget hyggelig gjeng, og vi må også få skryte av både maler, elektriker og rørlegger som bedriften samarbeider med.

Jan Magne Lauritzen, 14. sep. 2017

Bygging av kjøkken. også behov for elektrisk arbeid

Bedriften har gjort en meget solid jobb med vårt kjøkken. Lekkert gjennomført med gode råd og forslag til løsninger under veis. Det er tydelig at de har god erfaring med kjøkken. De har også vært tålmodige da vi gjentatte ganger har fått feil varer fra leverandør. God dialog også før og under prosessen.

Ida-marie, 31. okt. 2016

Bygge hylle på bad

Enkel jobb, raskt utført.

Ida Falch-olsen, 25. aug. 2016

Montere kjøkkenskap og benkeplate fra 20. mai

Brahimi bygde et stort epoqkjøkken med Avonite benkeplate og noe spesialtilpasninger for meg i juni 2016. De stilte opp på kort varsel og utførte en veldig god jobb - og var veldig fleksible da det var mye annen bygging i leiligheten samtidig. De har stilt opp i ettertid for å forsikre seg om at alt er bra og for å montere forsinkede deler. Jeg anbefaler dem absolutt til din kjøkkenjobb!

Anette Orsten, 28. juni 2016

Montering av epoc-kjøkken

Brahimi interiør og kjøkken, har total renovert kjøkken hos oss. Montering av Epoq kjøkken, renovert vegger og gulv. Meget tilfredsstilt med presisjon av arbeid og punktlighet. Rimelig pris på utført arbeid. Anbefaler Brahimi Interør & kjøkken på det sterkeste.

Pål Gulliksen, 13. juni 2016

Trenger møbelsnekker,til å bygge inn en benk i heltre eik.

Veldig fornøyd! Kom og fullførte til avtalt tid!

Pernille Dammann, 11. april 2016

Bokhylle

Effektivt og godt utført arbeid. Brahimi satt opp en innebygd bokhylle rundt pianoet vårt. Vi er strålende fornøyd med resultatet. Brahimi var presis, nøyaktig og hyggelig å forholde seg til. Bruker han gjerne igjen! Anbefales! !

Anette Brunvold, 27. feb. 2016

Finsnekring inne

Dyktig og nøye på detaljer. Kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris. Veldig fornøyd, bruker gjerne Brahimi igjen :).

Anette Karlsnes, 1. nov. 2015

Montering av 1stk kvik kjøkkenskap

Kom raskt på befaring og kom tilbake tre dager senere og gjorde jobben raskt og fint. Veldig hyggelig fyr med konstruktive forslag og absolutt akseptabel pris.

Gustav Heiberg, 30. aug. 2015

Bestilling av treplater til å kle inn stueseksjon

Anbefales på det varmeste! Brahimi var effektiv, kom med verdifulle råd og utførte jobben over all forventning, både på tid og kvalitet. Det er tydelig at han har erfaring og kan faget. Prosessen ble håntert svært bra fra start til slutt. Det har vært veldig god kommunikasjon fra Brahimis side. Alt har blitt levert til avtalt tid eller raskere. Vi er svært fornøyde med resultatet, og vil ikke nøle med å bruket firmaet igjen!

Morten Bjørnson, 23. aug. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart