Siste evalueringer (13)

Boligtilstandsrapport

Gjorde det som var avtalt.

Arnfinn, Oslo, 26. mai 2020

Hjelp til ferdigbefaring av nyoppført leilighet den 03.06.2016. kl: 08:00-09:30.

Hyggelig, til tiden, og meget god kompetanse. Anbefales!

Tommy, Oslo, 4. juni 2016

Takst av bolig etter oppussing

Fikk raskt tilbud med svært god pris. Stilte opp raskt, og leverte taksten kort tid etter at vi hadde innhentet de nødvendige dokumentene. Daniel er en hyggelig og serviceminded person som vi varmt kan anbefale!

Kim, Oslo, 27. mai 2016

Beregning av areal

Kom presist som avtalt og arbeidet kjapt, likevel grundig og nøyaktig. Tross mer omfattende arbeid enn antatt (oppmåling av en loftsleilighet med mange "rare" vinkler), ble jobben utført til avtalt pris. God rapport og råd i etterkant. Kan absolutt anbefales!

Siv, Oslo, 12. mai 2016

Vurdering om vegg er bærevegg

Godt utført vurdering! Det viste seg å være en vegg med ventilasjonskanaler til hele bygården, noe som ikke fremkom på gamle tegninger, så den kunne ikke rives. Glad jeg undersøkte dette godt! Kom til avtalt tid og fakturerte avtalt pris. Anbefales!

Christoffer, Oslo, 12. mai 2016

Oppmåling av leilighet

Hyggelig, rask og godt gjennomført oppdrag. Alt i henhold til forventningene. Anbefales!

Eirik, Oslo, 1. april 2016

Uavhengig kontroll

Daniel Martens fikk ansvaret for uavhegig kontroll under byggeprosessen vår. I tillegg til kontroll av våtrom og luftetthet, fulgte han med på byggeprosessen fra støpt kjeller frem til ferdigstilt hus. Daniel fikk også ansvaret for byggelånsoppfølgingen. Det har vært fantastisk å ha en med Daniel sitt kaliber i ryggen under hele byggeprosessen. Vi er meget fornøyd med tjenesten og servicen Daniel leverte. Sluttresultatet for huset ble fantastisk.

Abdelkarim, Oslo, 9. feb. 2016

Sette takst på tomt (u. bolig) i asker

Super service og god pris på takst.

Chris, Oslo, 4. feb. 2016

Takstmann overtagelse - kort varsel

Dette gjaldt konsultasjon ved overtagelse av en tomannsbolig. Kom presis på kort varsel. Gjorde nøyaktig arbeid, og påpekte div mangler og gikk i diskusjon med utbygger for å finne gode løsninger. Høflig og korrekt. Pris som avtalt.

Jørund, Oslo, 26. jan. 2016

Verditakst rekkehus i asker

Kom til avtalt tid og gjorde jobbet som vi ble enige om til avtalt pris. I tillegg fikk jeg flere gode råd ift videre utbedringer. Takstmannen får 4stjerner av den grunn at jeg generelt aldri gir toppkarakter. Har ingenting å utsette på takstmannen eller jobben han gjorde.

Ajdin, Vettre, 19. jan. 2016

Vurdering av vannskade ved befaring. fuktmåling. second opinion (fornyet vurdering),i leilighet. oslo 1. (liten jobb)

Jobben ble grundig utført til avtalt tid og pris av Daniel P. Martens. Oppdraget gjaldt vurdering av vannskade, målinger, rådgivning og rapport. Han var hyggelig og meget kompetent. I tillegg gjorde han ekstra undersøkelser uten å ta betalt. Rapporten var proffesjonelt og godt skrevet. Dette var første gangen vi benyttet Mitt Anbud og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Vi kan trygt anbefale Martens for topp service og fagkunnskap.

Sigve, Oslo, 25. nov. 2015

Taksering av huset

Han var gelding hyggelig.

Amir, Oslo, 24. nov. 2015

Takstmann

Martens Takst Og Byggtjenester AS var raske til å avtale møte og komme på befaring. Befaringen var grundig og effektiv. Taksten ble tilsendt noen få arbeidsdager senere. Hele prosessen fra start til slutt opplevdes rask og ryddig.

Eirik, Oslo, 2. nov. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Uavhengig Kontroll Oslo Akershus AS

5.0 4 evalueringer ås

Siviling RH Jacobsen

5.0 2 evalueringer Oslo

Anders Stien AS

  Oslo