Siste evalueringer (21)

Drenering rundt garasje.

Vi fikk drenert og satt opp støttemur i Kinagranitt. Vi har fått gode råd og veiledning under hele arbeidet, og alle avtaler er gjort slik vi ble enige om. Vi vil takke Kjell Arild som gjorde en profesjonell jobb med et meget fint resultat. Vi har ingen betenkeligheter med å anbefale Stein og Mur AS til andre.

Øyvind Bang, 25. sep. 2017

Grunnarbeid for garasje og støp av gulv

Grunnarbeid, støttemur og støp av garasjeplatting. Profesjonell og hyggelig i alle deler av prosjektet. Hadde innspill og gode råd til gjennomføring og design av prosjektet. Opptatt av totalresultatet. Alt gjennomført til avtalt pris og til avtalt tid. Er meget godt fornøyd og bruker dem gjerne igjen.

Frode Overland Andersen, 11. sep. 2017

Legge belegningsstein i oppkjørsel ca 50 kvadratmeter + drenering

Bra utført jobb til avtalt tid og pris. God kommunikasjon også. Kan anbefales!

Jon Kjeldberg Mathisen, 26. des. 2016

Utskifting av masse mot grunnmur samt teeting av fuktinntregning

Fra befaring til jobb var gjort, tok det kun 2 uker. Tilbudet var presist i spesifisering av oppgaver, med klare priser. Gravejobb, fjerning av masse og fylling av grus bak huset, ble gjort rask og presist, uten følge skader. Oppdraget ble dokumentert med bilder fra hele prosessen. Oppdraget ble løst på en utmerket måte av hyggelige karer, og ny belegningssteinen bar ingen spor etter mingraver & mini hjulllaster. Stein og Myr kan anbefales!

Hans Morten Evenrud, 28. aug. 2016

Sette opp en liten mur så fort som mulig

Stein & Mur satt opp en mur hos oss ut mot veien som skulle "skjøtes" med en annen mur. De kom med gode forslag og var flinke til å lytte til ønsker. Raske tilbakemeldinger, holdt tidsskjema og alt som ble avtalt med tanke på pris og lignende ble holdt. Veldig fornøyd med sluttresultat. Kan anbefales.

Jan Baklund, 9. aug. 2016

Sette opp en mur/støttemur bak en garasje.

De gjorde en rask og god jobb ved oppsett av støttemuren, til en akseptabel pris. Ett annet pluss var at de kunne starte jobben raskt. De ytte veldig god service.

Frode Hansen, 3. aug. 2016

Støpe gulv i bod

Godt arbeid utført. Hyggelige og serviceinnstilte.

Helge M Angell-petersen, 6. juni 2016

Grunnarbeidet t.o.m. ringmur i.f.m oppsett av en garasje

Veldig godt fornøyd med Kjell Arild og Stein & Mur a/s i forbindelse med at han sto for grunnarbeidet til vår garasje. Holdt absolutt alle avtaler, svarte kjapt på alle henvendelser, var servicemindet og kom med gode forslag til løsninger. Svært godt fornøyd med sluttresultatet. Kan anbefales.

Trond Ytreeide Carlsen, 31. mai 2016

Flytte på steinmasser og planering

Gjorde en god jobb til en grei sum. Var alltid tilgjengelig på telefon, og kom med gode ideer underveis. Kan absolutt anbefales.

Usman Saeed, 29. mai 2016

Pigge btg gulv. støp av nytt btg gulv

Stein & mur as gjorde en meget god jobb på huset mitt. Drenering, og isolering, samt riving av terrasse gikk raskt unna, med god oppfølging. Fakturaene var oversiktlig og etter avtale. God pris og god kvalitet! Anbefaler Stein & mur :).

Jim Ruben Kristoffersen, 26. april 2016

Støpe såle til garasje

Raskt og bra utført arbeid til god pris.

Thomas Riisøen, 1. feb. 2016

Hjelp til å rette opp en mur utedørs.

Jeg er svært fornøyd med arbeidet og kontakten med firmaet. Alle avtaler ble overholdt, også om pris og tid for gjennomføring. Muren er lekker, og jobben er profesjonelt utført.

Grete Eide Rønningen, 25. nov. 2015

Drenering av 4-mannsbolig,ca 55 meter rundt bygget

Drenering rundt firemannsbolig. Bra utført jobb til avtalt pris og nesten avtalt tid. Mye regn i sommer gjorde at jobben tok lenger tid enn planlagt. Fikk gode råd og veiledning før jobben startet, og god oppfølging underveis. God kommunikasjon. Firmaet kan anbefales.

Ola Foss Eriksen, 28. sep. 2012

Stenlegging og grunnarbeid for stenlegging

Veldig hyggelige og imøtekommende. Godt utført arbeid. Selv om norsk sommervær nok må ta en del av skylden for det, et minus for forsinket ferdigstillelse .

Hans-olav Siebke, 3. sep. 2012

Graving,drenering og etterisolering av grunnmur.

Godt utført arbeid. Ryddig og rask til tross for en del overraskelser under veis. God kommunikasjon og oppfølging fra leder. Fikk også en del gode råd både fra leder og graver som i tillegg var utrolig flink og nøye.

Anne Marit Skøien, 4. juli 2012

Fundament til uthus på 20 kvm

Firma Steinteknikk, ble engasjert til å støpe fundament til veskthus på ca 25 kvm. Arbeidet ble utført raskt og effektivt uten noe problemer av noe slag og med god kvalitet. Kan anbefales. Vi er veldig godt fornøyd!

Tomm Lundgreen, 29. mai 2012

Legging av stein

Han gjorde et flott arbeid. Kom med mange gode ider. Vi er vekdig fornøyd og vil bruke mitt anbud dersom vi skal ha noe gjort en annen gang.

Ragnhild Herborg Sæbø, 13. april 2012

Leveranse av jernbjelker hea 140

Hyggelige mennesker som fulgte opp og leverte, både i forhold til pris, kvalitet og avtalt tid. Kan anbefale disse videre - og kommer til å spørre disse ved senere leveranser.

Lars Erik Eriksen, 6. april 2012

Belegningsstein - grunnarbeid og legging i holmestrand

Denne bedriften leverer i toppskiktet. Igjen har disse gutta overrasket meget positivt. Steinteknikk leverte super faglig rådgivning ved valg av løsninger og materialer, kun positive overaskelser underveis og en hyggelig og grei pris. Vi har fått svært god oppfølging hele veien, og når sluttresultatet også overgår forventningene kan man rett og slett ikke forvente mere. Steinteknikk anbefales på det varmeste og ytterligere referanser gis gjerne.

Stein Aanes, 10. nov. 2011

Graving og ny drenering rundt enebolig

Utvendig isolering og ny drenering rundt enebolig. Meget fornøyd med dette firmaet. De hadde en fornuftig pris. Kom når de skulle og holdt tidsfristen. Var det noe jeg lurte på underveis var det bare å spørre. Positive og blide arbeidere som sto på. Ryddet opp etter seg og gjorde en strålende finish rundt huset til slutt. Anbefaler dette firmaet på det sterkeste. Mvh. Øyvind Mørch Mobnr. 90629633.

Øyvind Mørch, 25. okt. 2011

Grunnarbeide garasje

Arbeidet ble meget raskt og fagmessig utført til en tilfredsstillende pris.
Firmaet responderer svært hurtig iforhold til henvendelser og utførte arbeidet ryddig og raskt.
Det var overraskende og positivt at de dukket opp og gjorde jobben et par uker før avtalt tid, da de hadde fått ledig kapasitet. Utrolig positive og hyggelige medarbeidere - jeg anbefaler firmaet på det varmeste.
.

Stein Aanes, 31. juli 2010
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Lobod AS

4.9 100 evalueringer Holmestrand

CC Betong AS

5.0 3 evalueringer Holmestrand

Stein og Mur AS

4.7 21 evalueringer Holmestrand