Siste evalueringer (7)

Wi-fi-produkter

Kom med et veldig godt tips.

Oddbjørn Huseth, 20. okt. 2018

Trenger en makro som endrer data i en txt fil

Sendte ut forespørsel i går om å lage en applikasjon for endring av en txt fil hentet fra PCKASSA, for å lese inn i Duett økonomisystem. Oppdraget gikk ut på å endre konto nr. Avgifts koder og avdelings nr. På store txt filer. I dag ble den testet og fungerte 100% ved første test. Profesjonell utførelse av oppdraget, super service. Jeg anbefaler vedkommende på det varmeste og vedkommende kommer til å få flere oppdrag av vårt firma.

John Møyholm, 14. feb. 2018

Trenger ferdig nettbutikk

Fikk Xala til å lage og redigere nettbutikkløsningen vår, vi er strålende fornøyd og han leverte langt over det som var forventet både til avtalt tid og pris. Kan anbefales på det sterkeste.

Idar Karlsen, 25. jan. 2016

Trenger litt teknisk hjelp med opprettelse av epost m.m.

Meget kjapp hjelp å få her, servicen er alle tiders, anbefales på det sterkeste. Mvh Cato Jacobsen Kattito AS 91900134.

Kattito As, 8. nov. 2015

Trenger hjemmeside for vår bedrift

Topp service og pris. .

Mevlut Tahtaci, 22. okt. 2015

Trenger å lage ny hjemmeside

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Veldig profesjonel, fleksibel og responsiv til mine behov. Laget et system som gjør at jeg kan endre og administrere innhold og design på websiden selv uten å måte betale ekstra for hver endring. Absolutt å anbefale.

Samuel Ransau, 12. okt. 2015

Trenger hjemmeside

Kjempefornøyd! Utrolig rask og effektiv, og enkel å jobbe med. Jeg har en del krav for hvordan jeg vil ha det, og han endret og fant løsninger raskt og forsøkte helt til jeg var fornøyd. Han laget et enkelt system for meg å jobbe videre i, og gav meg enkel og forståelig opplæring for at jeg kan klare vedlikeholdet selv. Kunne ikke vert mer fornøyd med valg av bedrift til å lage websiden min! Kan absolutt anbefales!

Ingrid Spildo, 9. okt. 2015
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Xala Technologies

5.0 7 evalueringer Rykkinn

Mac-losen Eirik Skodbo

5.0 1 evalueringer Sandvika

Gullstjerne AS

5.0 69 evalueringer Slependen