Siste evalueringer (5)

Rydding og fjerning av røtter og stein i hage

Rask og hjelpsom.

Thomas, Færvik, 20. okt. 2016

Oppgradering av hage

Jeg valgte Tromøy Planteskole Anlegg på grunn av følelse av seriøsitet og ryddighet både når det gjeder tilbudet og personen Einar Fredriksen. Fikk et detaljert oppsett med alt som skulle gjøres, samt at han kom med hagetips om hva som kunne endres på for at det skulle se bedre ut. Vi hadde hele tiden en fantastisk god kommunikasjon,- alt av arbeid ble overholdt etter avtale. I tillegg yter firmaet "det lille ekstra" med detaljer som viser sans for estetikk. Skal jeg benytte meg av tilsvarende arbeid i fremtiden vil jeg kontakte dem direkte,- jeg er kjempefornøyd! Kan anbefales på det varmeste! Tusen takk for flott utført jobb! Dette blir 5 stjerner uten tvil :).

Jorunn, Arendal, 8. juni 2016

Legging av belegningsstein.

Oppdraget omfattet : * Fjerne eksisterende busker, stubber, gammel masse og erstatte dette med kult og grus. * Finavretting og legging/fuging av belegningsstein. * Muring/montering av kantstein i ytterkant av belegningsstein. Tromøy Planteskole Anlegg gjorde en glimrende jobb under hele prosessen helt fra befaring/tilbud til gjennomføring/avslutning. De er fleksible, løsningsorienterte og resultatet ble en helt ny og flott uteplass.

Kjell, Arendal, 17. mai 2016

Grave ren skråning,fylle masse i dump.

Valgte dette firmaet fordi de gav et godt inntrykk. Gjorde avtale om dag for utførelse av jobben, fikk melding når han reiste hjemmenfra. Hyggelig kar som forstod hva jeg ønsket. Jobben ble utført som avtalt og med godt resultat. Dette firmaet kan anbefales :-).

Finn, His, 12. april 2016

Utvide og utbedre biloppstillingsplass (belegningsstein),samt fjerne tank for fyringsolje

Bedriften er god på å lytte til- og ivareta kundens behov og ønsker. Bedriften har gjennomgående utført godt arbeid. -Totalvurderingen er at levert tjeneste/produkt er svært bra, også i forhold til pris.

Herman, Fevik, 23. nov. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tromøy Planteskole Anlegg AS

5.0 5 evalueringer Færvik

Magne Hansen Anlegg

  Færvik

Ristøl Maskinutleie

4.9 18 evalueringer Arendal