Siste evalueringer (32)

Bygge platting

Fikk bygget oss platting på 6 dager fra vi la ut anbud . Akkurat i tide til påske! Ryddig kommunikasjon, resultat som avtalt, og hyggelige folk. Fantastisk!

Amund, Oslo, 22. mars 2022

Markterrasse

Flott markterrasse på 30 m2 ble bygget på godt under en uke. Profesjonell og ryddig henvendelse i utgangspunktet, inkludert kontrakt. God oppfølging før oppstart, og behjelpelig med forslag til endring og forbedringer både på design og materiale. Da vi trengte tilleggsarbeid bare noen dager før oppstart var det heller ikke noe problem. Vi er strålende fornøyde med arbeidet.

Andreas, Oslo, 26. mars 2020

Bygg av terrasse i bakgården

Helt fantastisk arbeid, jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Morten og teamet hans fortjener 5+ stjerner - de bygget en stor flott terrasse og arbeidet ble utført til en utrolig høy standard. Dette er et firma med mye kunnskap og kompetanse, er hyggelige å jobbe sammen med, og kan anbefales på det varmeste!

Johanna, Oslo, 23. mars 2020

Veranda ca. 25 m2

Fornøyd med resultatet. Snekkeren utførte jobben raskt og effektivt. Det ble noe uenigheter gjennom prosessen angående pris, men det ble ryddet opp i.

Joacim, Oslo, 7. mars 2020

Legge ny terrasse

Vi var godt fornøyd med utført arbeid. God kommunikasjon og effektive.

Anne, Oslo, 21. feb. 2020

Bytting av gulv

Kjempeflinke og god samarceide.

Yago, Fornebu, 11. feb. 2020

Bygge terrasse 4x7 meter

God og hyggelig kommunikasjon hele veien, holdt alle avtaler, presis, og bra pris i tillegg.

Hilde, Oslo, 21. aug. 2019

Legge gulv i hus

Morten & Co la 150 kvm nytt gulv. Gammelt gulv ble revet, eventuelle problemstillinger underveis ble tydelig kommunisert og fikset. De var effektive og det var høy grad av kvalitet i detaljer. Kommunikasjonen var god og de ryddet opp etter seg. Anbefales.

Marie, Oslo, 20. mars 2019

Legge parkett i stue/kjøkken

Flott utført arbeid og innen tiden og prisen de oppga.

Tone, Oslo, 3. aug. 2018

Bygge terrasse

Veldig bra. De møtte opp til avtalt tid. Gjorde en flott jobb. Pent og ordentlig slik vi ønsket. Alt fungerte perfekt. Fikk en skikkelig faktura på avtalt pris . Jeg gir min beste anbefaling og bruker de gjerne igjen ved en annen anledning.

Anne, Oslo, 24. juli 2018

Utvide treplatting i hage.

Veldig fornøyd med faglig godt håndverk. Jeg hadde en utgangstegning, som jeg fikk god veiledning med praktiske løsninger på det jeg ikke skjønte selv. Plattingen ble superfin. Jeg kan anbefale dette firmaet.

Janecke, Oslo, 8. juni 2018

Bygging av platting på bakkeplan

Oslo Interiørmontasje-Snekkerservice møtte opp som avtalt på befaring, leverte et godt tilbud og utførte jobben av beste kvalitet. Hele leveransen fungerte knirkefritt, arbeidet ble ferdig før planlagt og det ble i tillegg ryddet opp underveis - samt sortert avfall da jobben var ferdig. Faktura i henhold til avtalt pris. Kan anbefales på det sterkeste - benytter disse gjerne igjen ved en senere anledning.

Kristian, Bekkestua, 8. juni 2018

Legge ny platting

Flott utført, og på avtalt tid og pris. Kan anbefales.

Gøril, Snarøya, 12. mai 2018

Legge en stavs parkettgulv

Jobben ble utført med god faglig tyngde, effektivt og profesjonelt. God forberedelse, gjennomføring og pålitelige med tidsavtaler etc. Vi er veldig fornøyd med snekkerarbeidet som er utført. Teamet som utførte jobben fant ut av gode faglige løsninger, vi hadde god kommunikasjon og felles forståelse hele veien. Vi anbefaler bedriften på det varmeste.

Elisabeth, Oslo, 10. april 2018

Legging av eikeparkett i stue+kjøkken

Firmaet la 35 kvm parkett med gulvvarme. Leverte som avtalt, på tid og til konkurransedyktig pris.

Allon, Hosle, 17. mars 2018

Listlegging

Veldig fornøyd. Veldig god kommunikasjon i forbindelse med arbeidet. De fant gode løsninger på lister på mange forskjellige områder, og resultatet ble både pent og funksjonelt. Ville absolutt valgt disse igjen.

Kristian, Oslo, 30. jan. 2018

Utvidelse av terasse

Vi benyttet dette firmaet til å utvide vår terrasse. Meget profesjonelt firma, som gjorde en utmerket jobb. Endringer underveis tok de på strak arm. Og jobben ble gjort på avtalt tid og til avtalt beløp. Og dette er karer som er norske, og er lett å kommunisere med. Kan anbefale disse på det sterkeste.

Leif, Oslo, 6. sep. 2017

Terrasse tomannsbolig

Jeg er meget fornøyd med oppføring av ny terrasse - arbeidet er av høy kvalitet, og ble raskt gjennomført til avtalt pris! Jeg vil definitivt bruke disse igjen, når det blir behov for andre utbedringer.

Vidar, Oslo, 10. juli 2017

Legging av 55m2 terrassebord

De la terrassegulv+bygging av benk og kjøkkenhylle. Utrolig flott utført. De er løsningsorienterte og utfører med høy kvalitet. Oppfattet de som veldig hyggelige og opptatt av å møte de ønskene og kravene vi stilte. Anbefales på det sterkeste.

Robert, Oslo, 19. mai 2017

Parkettlegging

Veldig godt fornøyd med parkettlegging. Totalt 70 m2. Fixet også bortkjøring av gammelt piano. Jobben utført til korrekt tidspunkt og riktig pris. Høy kvalitet. ØG.

Øivind, Oslo, 7. feb. 2017

Skifte av ytterdør.

Veldig fornøyd. Kom raskt og tok mål av dør. Måtte vente litt fordi dør måtte bestilles. Så snart døren var kommet avtalte vi tid. De kom til avtalt tid og jobben ble gjort raskt og godt. Har allerede bedt om anbud for noe annet som jeg ønsker utført. Anbefales!

Åshild, Oslo, 13. okt. 2016

Bygge platting

De bygget en 35kvm stor terrasse, med trapp og rekkverk. Meget effektive, og punktlige ovenfor inngåtte avtale. Pen finish.

Pål, Oslo, 3. mai 2016

Liten platting/terrasse foran inngangsdør

Oslo Interiørmontasje - Snekkerservice ble valgt pga gode referanser, konkurransedyktig pris og at de gjorde et meget godt inntrykk på befaring. Når vi så ble enige om oppstartdato, så møtte de presis og snekker gjennomførte arbeidet til avtalt tid og til meget god kvalitet. Det ble heller ingen overraskelser med hensyn til prisen. Vi er veldig fornøyde og kan trygt anbefale Oslo Interiørmontasje - snekkerservice, til andre.

Ulf, Oslo, 22. juni 2015

Bygge 3 terrasser!

Vi søkte etter et firma som kunne bygge 3 terrasser for våre 3 nye eneboliger i kjede. Oslo Interiørmontasje-Snekkerservice v/ Morten Pless utmerket seg straks som den mest seriøse aktøren. Valget ble lett! Arbeidet begynte allerede 4 dager etter befaring. Kontrakt ble signert. Jobben ble utført iht til kontrakt. Arbeidet er utført med presisjon. Materialene er av topp kvalitet. Jeg har allerede booket Morten til flere oppdrag! Anbefales! ! :).

Bjørnar, Oslo, 4. sep. 2012

Bygging av lettvegg inkl/dør,mot nytt soverom.

Utvidet jobben litt i forhold til anbud siden første kontakt var meget positiv. De satte i gang og utførte arbeidet raskt. Vi snakket litt forbi hverandre på et par punkter før oppstart, så de kom tilbake uten problemer rett etter jobben var fullført for å rette opp på et par småting. Generellt veldig fornøyd med resultatet og folkene, så kan anbefales videre.

Lars, Finstadjordet, 2. sep. 2012

Lage ekstrarom i leilighet ved å sette opp vegg og dør

Meget godt fornøyd. Kom til rett tid, leverte varene til fastsatt pris og tid. Kan anbefale dette firmaet til andre.

Are, Oslo, 2. aug. 2012

Bygging av terrasse

Vi brukte Oslo Interiørmontasje-Snekkerservice til å få bygget en terrasse-platting. De kom raskt med et detaljert tilbud og kunne også starte i løpet av et par dager. De var fleksible i forhold til endringer i opprinnelig anbud og de utførte jobben til avtalt tid og pris. Vi er veldig fornøyde med utført jobb og vil absolutt bruke de til snekkerjobber igjen. Anja Rath.

Brynjar, Ski, 19. juli 2012

Ny terrasse...

Superfornøyd med jobben, effektivt og nøyaktig slik jeg hadde tenkt det:-) Anbefaler de gjerne!

Kari, Oslo, 26. juni 2012

Platting og noe rekkverk samt overbygg

Vi var fornøyd med utføring av jobben . Det var et godt stykke arbeid som ble levert, pålitelig og nøysomt. Alt ble levert innenfor avtalt tid.

Jannig, Rasta, 18. mai 2012

Uteplatting til 3 boliger i rekke

Vi fikk en positiv opplevelse! Møter til avtalt tid for befaring, gir raskt et godt beskrevet tilbud, starter arbeidet til avtalt tid, fullfører jobben raskt innenfor estimert tid. Jobben er pent utført, vi fikk en flott terrasse. Anbefales!

Arve, Oslo, 23. april 2012

Treplatting / terasse

Valgte Oslo Interiørmontasje til å oppføre vår terrasse i to nivåer med trappeforbindelse. Vi er meget fornøyd med resultatet. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Vi var så godt fornøyd med firmaet, at vi valgte å kjøpe tjenester av de igjen. Oslo Interiørmontasje har totalrenovert kjelleren vår. Vi har fått bygget bad og kjellerstue. Vi kan anbefale bedriften til andre. Martin og Heidi.

Martin, Oslo, 30. jan. 2012

Bygge terrasse på kolbotn

Bra utført arbeide og hyggelige folk. Kan gi dem de beste anbefalinger.

Anonym, 4. des. 2010
Vis flere evalueringer

Kart