Siste evalueringer (28)

Beising av hytte gaustablikk. staulsvegen. 23

Jobben ble gjennomført som avtalt. Effektivt og ryddig.

Terje, Bærums verk, 22. aug. 2020

Beising av enebolig

Vi valgte AGVIK AS blant 6 tilbydere, pga grei pris, men ikke minst fordi de tydelig vis visste hvordan man skulle anvende Tyrilin beis, noe flere av de andre manglet troverdighet om. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort på vår enebolig: vasking, skraping og to lag med beis. To mann jobbet effektivt og grundig, og med (nesten) uten søl eller skader på hagevekster. Resultatet ble veldig bra, og noen stygge partier fra tidligere er nå knapt synlige. Vi anbefaler gjerne AGVIK for tilsvarende jobber.

Terje, Skjetten, 15. mai 2020

Maling av enebolig og garasje

En helt grei og god malejobb inkl bytte av vindskier. Jobben ble imidlertid utført av en underleverandør noe som vi burde vært informert om. Agvik hverken pratet eller så vi noe til. . ?

Jogeir, Nordby, 14. juli 2019

Utvending maling av vinduer i 1. og 2. etasje på enbolig

Enkel og grei kommunikasjon. God kvalitet på arbeidet.

Peter, Høvik, 22. mai 2019

Maling av to ganger + en vegg i stue + dørkarmer

God kommunikasjon, punktlig ved avtaler og arbeidet ble utført som avtalt. Veldig fornøyd og kan trygt anbefale til andre!

Michel, Fjellhamar, 6. mai 2019

Maling

Jeg har kunnet valgt alle punktene ovenfor her, men det er kun 1 man kan velge! Det var god løpende kommunikasjon under hele arbeidet. Leder svarte kjapt på henvendelser fra oss. Firmaet holdt alle avtaler, de dekte til,ting før arbeidet startet, ikke noe malingssøl, god pris, kom til avtalt tid, og kvaliteten på arbeidet upåklagelig! Ut i fra ovennevnte erfaringer, gir jeg firmaet de beste anbefalinger!

Gunn, Strømmen, 31. okt. 2018

Beise 2 husvegger. ca 40 kvm

De kom til avtalt tidspunkt, fullførte innenfor avtalt tid og gjorde en god jobb. Anbefales.

Monica, Strømmen, 16. sep. 2018

Maling av stuevegger

Dyktig maler. Ulempen var at kommunikasjonen ble litt utfordrende da vedkommende som utførte jobben ikke kommuniserte godt nok på verken norsk eller engelsk.

Nina, Rasta, 16. aug. 2018

Maling av 160 m2 hus

Brukt til maling av hus + veranda. Flinke, ryddige og ordentlige. Gjør en god jobb, holder avtaler, søler ikke/rydder opp etter seg.

Caroline, Lillestrøm, 20. juli 2018

Beis av hytte

Agevik gjorde en veldig bra jobb. Arbeidene ble utført til avtalt pris og innenfor det tidsrommet som ble forespeilet. Jeg kan virkelig anbefale dette firmaet. Jobben besto i vask og beis av en hytte på ca 160 kvm i Trysilfjellet. ‘Geir.

Geir, Trysil, 14. juni 2018

Maling/pusse opp kjøkkenskapene

Super fornøyde. Effektive, bra arbeid og punktlige.

Arno, Fjellhamar, 18. des. 2017

Maling av hus med evt vask og skraping

Svært dyktige og hardtarbeidende fagfolk. Imøtekommende og rimelige. Malte blant annet en ti meter høy og 12 meter bred husvegg; 2 strøk pluss karmer på én dag. Anbefales!

Vidar, Løvenstad, 27. sep. 2017

Maling av rekkverk og takoverbygg terrassa

Jeg gir dem våre beste anbefalinger, de kom til avtalt tid, gjorde jobben til avtalt pris, de ryddet etter seg. Det aller viktigste var selve jobben, kunne ikke ha blitt gjort bedre. Vi gir dem de beste anbefalinger, og vi kommer garantert til å bruke dem igjen.

Nils, Finstadjordet, 18. aug. 2017

Beising av hytter (2 stk på samme adresse)

Agvik leverte på kvalitet og pris. Hyggelig leverandør som gjerne påtok seg andre oppdrag i tillegg til maling, som snekring og småreparasjoner. Kan anbefales på det varmeste.

Johan, Svingvoll, 6. aug. 2017

Male vinduskarmer

Bra folk!

Torbjørn, Lommedalen, 13. juni 2017

Maling av rekkehus på strømmen - innvendig vegger totalt ca 210 m2

Vi kan absolutt anbefale maleren videre! Aurelijus var ryddig i avtaleinngåelse, fleksibel på oppstartsttidspkt, gjorde en ekstra innsats for å få jobben gjort innen frist, punktlig og til å stole på, holdt avtalt lav pris og ikke minst gjorde en kjempefin malejobb (inkludert maskering og tildekking av gulv). Vi er meget fornøyd med resultatet av jobben som ble gjort. Vi ville valgt han på nytt!

Marianne, Strømmen, 21. april 2017

Innvendig beising tak og vegger,samt maling av lister i fritidsleilighet

Agvik AS gjorde kvalitetsmessig utmerket jobb. Leverte på tid og ikke noe søl. Et par mangler pga misforståelser i etterkant, og håndteringen av dette ble vi enige om uten problemer i etterkant. Alt i alt veldig fornøyd. Paal Holmen.

Paal, Trysil, 26. juni 2016

Maling av barnerom

Hyggelige og flinke folk, svarer rask og møter punktlig. Malte furutak og panelvegger på barnerommet, og resultatet ble veldig bra.

Andreas, Kurland, 10. april 2016

Maling av vinduer og verandadører innvendig

Agvik AS viste stor intresse for jobben, og ga oss lovnader om at vi kom til å bli fornøyd med jobben -Startet bra, ble dårligere utover. Hastverk siste dagene -Dekket ikke til vegger, gulv eller møbler -Flere mangler og dårlig resultat ble ikke utbedret -Gjentatte beskjeder til Agvik om misnøye på jobben -Leder for firmaet dukket ikke opp på avtalt møte for å gå over manglene. Har sendt MMS av skadene, og forsøkt å ringe, men får ikke kontakt!

Ruben, Vollen, 9. sep. 2013

Maling av gang + trapperom.

Maling av gang + trapperom Jeg er veldig godt fornøyd med arbeidet som firmaet Agvik AS utførte hos oss. Arbeidet ble utført til avtalt pris og innenfor den oppgitte tidsrammen. Resultatet ble meget bra!

Randi, Hamar, 22. aug. 2013

Maling av hus

Profesjonelt utført malerarbeid til avtalt pris og innenfor tidsramme. Anbefales til denne type arbeid.

Rine, Lillestrøm, 8. juli 2013

Utvendig tjærebeising av nypanelt hytte

God pris, pålitelig i henhold til alle avtaler om fremmøte og ferdigstilling og godt arbeid. Jobben ikke fullført før jeg sa meg fornøyd. Anbefales.

Reidar, Åsmarka, 16. juni 2013

Oppussing av to rom

Oppdraget bestod i å klargjøre vegger for tapet/maling og male/tapetsere i to rom, samt legge parkett i et rom. De to håndverkerne som var hos oss var svært pliktoppfyllende og arbeidsomme.

Gunn, Finstadjordet, 26. okt. 2012

Male vegger

Hei! Meget bra arbeide samt hyggelige håndtverkere.

Jon, Rælingen, 24. juni 2012

Maling av enebolig

Engelsktalende hyggelige folk utførte oppdraget. Besiktigelsen veldig grei. Besiktiger snakket bra norsk.

Knut, Hamar, 19. juni 2012

Maling utvendig enebolig - ca. 150 kvadratmeter maleflate

Godt fornøyd med jobben som ble gjort. Skraping, soppvask og to strøk maling av hus utvendig. Møtte opp presist, holdt avtaler og gjorde et grundig, men likevel effektivt, arbeid. Anbefales.

Jens-Henrik, Hamar, 31. mai 2012

Sparkling av tak og vegg i nytt hus.

Meget godt fornøyd med -sparkling, -tapetsering og malingsjobben som er gjort.

Magne, Gjøvik, 21. mai 2012

Ønsker pris på utvendig vasking og maling av to hus + dobbeltgarasje. blommenholm/bærum

Vi er meget fornøyd med utvendig vasking og maling av vårt hus. De gjorde jobben til avtalt tid og pris, jobbet hardt og var effektive, samtidig veldig nøye. Kan gi firmaet mine beste anbefalinger, vi kommer helt sikkert til å bruke firmaet igjen.

Siri, Blommenholm, 16. april 2012

Sparkle/male gips

Vi er veldig godt fornøyd med jobben de gjorde hos oss med gips sparkling/tapesering/maling. De gjorde jobben til avtalt tid og pris. Vi kommer til å bruke dem igjen ,og kan trygt anbefale de til andre.

Erlend, Hamar, 16. mars 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

VARNIK NIKOLAOS VARDOULAKIS

4.8 50 evalueringerBetalt Strømmen

Agvik AS

4.6 28 evalueringer Fjellhamar