Siste evalueringer (6)

Trenger ny hjemmeside

Kvalitet og pris :-).

Geir, Sandnes, 1. mai 2020

Hjemmeside

Utrolig fornøyd med hjemmeside og service. Anbefales på det sterkeste. Lene&Helene Foto.

Lene, Nærbø, 14. april 2018

Nettbutikk - design av

Håland webtjenester tok på seg jobben med å designe nettbutikken min for innvendige solskjermingsprodukter. Ikke ett av produktene jeg selger er like, ergo måtte nettløsningen kunne beregne pris basert på type produkt, stoff, bredde/høyde samt ekstrautstyr. En rekke andre bedrifter mente at oppdraget var for avansert eller ville bli ekstremt dyrt. Endre tok oppdraget på stark arm og løste utfordringene etterhvert som de oppsto til meget god pris.

Bernt, Hamresanden, 26. jan. 2017

Ønsker å få satt opp flere enkle nettsider

Endre Håland er en svært dyktig webutvikler. Han er effektiv, nøyaktig og leser kunden godt. Samarbeidet med Endre Håland har vært utelukkende positivt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med den jobben han har gjort. Basert på min erfaring med Håland IT og Webutvikling, så vil jeg anbefale selskapet på det varmeste. Jeg takker for en veldig godt utført jobb så langt og ser frem til et fortsatt fint samarbeid.

Hedda, Oslo, 13. juni 2016

Enkel bedriftsprofil/nettside

Har utrulig mykje positivt å tilføye denne bedriften. Punktlig, nytenkende og engasjert. Fullførte jobben på kort tid, gav konkrete og gode e-poster om hvordan vi kunne skape den riktige og moderne bedriftsprofilen for Skog og Maskintjenester AS! Har hatt titalls av designere på andre selskapssider men denne bedriften slår dem alle! Prismessig også veldig bra! Anbefales på det sterkeste! Siden: www. Skogogmaskin.no.

Thomas, Oslo, 7. mai 2016

Ny hjemmeside ,helst med wordpress

Gjorde en utmerket jobb med hjemmesiden vår. Utførte jobben helt i henhold til spesifikasjoner og pris. Får de beste anbefalinger fra oss. MVH Katana sushi AS.

Tuan, Drammen, 10. mars 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Håland Webtjenester AS

5.0 6 evalueringer Hafrsfjord

BMS IT AS

  Hafrsfjord

Bork AS

  Hafrsfjord