Siste evalueringer (5)

Bygging av terrasse

Bygging av 75 m2 terrasse med rekkverk utført på en svært tilfredstillende måte. Utførelse og pris var nøyaktig slik det ble avtalt på forhånd. Anbefales!

Erik, Rådal, 3. juli 2016

Bygge markterasse på ca 25m2 med skråtak ca 11,5m2

Byggmester Nielsen startet opp som planlagt med terassen. Det ble noe forsinkelse i jobben pga bestillingstid på tak(Møre Royal) noe Nielsen ikke var herre over. Terassen ble etter utført på en meget bra måte. Solid og godt utført. Vi hadde god kommunikasjon hele tiden med både framdrift og endringer underveis. Prisen var det heller ingenting å si på. Alt i alt er vi veldig fornøyd med jobben Nielsen har gjort hos oss.

Ketil, Sandsli, 10. juni 2016

Sette opp levegg samt hus til varmepumpe og bosspann

Veldig fornøyd. Trengte ikke forklare mye og løsningen ble veldig bra. Siden jeg ikke var der da jobben ble gjort, ringte J. H. Nielsen meg samme kveld som han var ferdig så kom han og vi så over jobben sammen.

Ruth, Fyllingsdalen, 3. mai 2016

Plate 2 stk garderober

Byggmester Jørgen Nielsen har utført et svært godt arbeid med plating av våre garderober i idrettshallen. Arbeidet tok raskere enn vi forventet og vi er så fornøyd at de andre garderobene også skal få en fornyelse. Han er lett å samarbeide med og er pliktoppfyllende i arbeidet. Vi er svært glad for å ha knyttet oss kontakt i en fagmann som vi kommer til å bruke videre i fremtiden!

Lehmkuhlhallen, Bergen, 12. jan. 2016

Diverse arbeid i kjeller for å tette igjen sprekker i gulv,vegger og tak

Det var snakk om mindre arbeider i kjelleren i sameiet. Arbeidet ble utført rask og effektivt, til avtalt tid og pris. Godt fornøyd med arbeidet og kan gi våre anbefalinger.

John, Bergen, 11. jan. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Byggmester J.H. Nielsen AS

4.8 5 evalueringer Mathopen

Alvøen Marina AS

  Mathopen

Alvøen Takst AS

  Mathopen