Siste evalueringer (12)

Plante 50-60 planter i skråning

Enkelt og greit, kom til avtalt tid. Pent utført arbeid.

Jørgen Hartmark, 2. okt. 2020

Graving og planting av bærbusker

Dyrt i fht leveranse.

Maiken Engelstad, 5. aug. 2020

Gartnerarbeid i bakgård

Mathias gjorde en strålende jobb med å utbedre bakgården vår. Han hadde kreative ideer og løste oppgaven på en profesjonell og god måte. Mathias fremstår også som en hyggelig type som man kan stole på.

Per Christer Nielsen Dale, 8. april 2020

Hagearbeid

Mathias utførte en utmerket jobb for oss, blant annet beskjæring av et stort epletre og klipping av hekker. Han er nøye og pålitelig og ryddet alt etter seg. Han er en fagperson som har ekspertise og lang erfaring med ulike typer av hagearbeid. Kommunikasjonen fungerte også veldig bra og han kom til avtalt tid.

Birthe Ivars, 28. mars 2020

Planting av thujahekk eller annen vintergrønn plante.

Det ble litt for mye frem og tilbake å forholde seg til, men arbeidet ble gjort bra til slutt. Det tok også mindre tid enn forespeilet, og det er bra, selv om arbeidet ble utsatt mange ganger.

Martin Opedal, 30. aug. 2018

Diverse hage,sten,hekk og andre utenomhusarbeider for borettslag

Særdeles dyktig. Førsteklasses resultat. Meget konkurransedyktig på pris. Arbeid for et borettslag i Oslo med planting av ny hekk og blomsterbed, utbedringer av skadet plen og nyplanting. Steinarbeider med bed og en støttemur. Mathias bistod fra starten med gode råd og veiledning, Meget grundig gjennomføring, og alt er komplett og av høy kvalitet, og til avtalt pris. Både beboere og styret er svært fornøyd. Anbefales på det varmeste.

Sandefjordgata Borettslag V Styreleder Jørgen Myhre, 5. juli 2017

Planting av ny og fjerning av eksisterende hekk

Svært dyktig faglig, men umulig å forholde seg til tidsmessig. Utsatte stadig arbeid med kort varsel. Skal få pluss i boka siden han var villig til å gi en rabatt etter alle forsinkelsene. Det endelige resultatet er vi godt fornøyd med!

Lars Wabakken, 20. april 2017

Planting av hekk

Vi er svært fornøyde med arbeidet som er utført. Dundas hageservice ga gode råd i valg av hekk, og utførte arbeidet grundig og raskt. Fleksible og løsningsorienterte, og høy fagkompetanse. Anbefales!

Camilla Langedal, 19. april 2017

Beskjære busker

Sameiet vårt på Sinsen trengte kyndig hjelp til å få orden på utearealene som består av mange ulike busker og trær, mange av dem veldig gamle. Mathias er pålitelig, grundig, og har mye kunnskap om og interesse for det han driver med, og både jeg som hageansvarlig og vaktmesteren fikk gode tips for hvordan vi skal skjøtte hagen videre. Anbefales på det varmeste! Mari Narjord, sameiet Båhusveien 10-18.

Mari Narjord, 16. april 2017

Syriner,busker (og et tre?) som trenger beskjæring

Vårt sameie valgte å leie inn Mathias for å beskjære trær og syriner, og for å få laget en plan for hagen etter noen år med mangelfullt vedlikehold. Vi var så fornøyd med den første jobben som ble gjort at vi samarbeidet med Mathias om resten av prosjektet også. Dette gjaldt beplantning av blomster, fjerning av et større tre, behandling av en 'løvetann-plen' ++. Særdeles fornøyd. Pålitelig. Forståelig pristilbud. Kunnskapsrik. Gir meget gode råd.

Helen Jane Døcker, 16. april 2017

Grøntanlegg bakgård

Vi er veldig godt fornøyd !

Paola Petrignano, 10. sep. 2016

Beskjæring av busker/trær

Kom til avtalt tid og gjorde en god jobb. Jobben tok mindre tid enn beregnet i anbudet, så jeg fikk en hyggelig overraskelse når regningen kom. Meget bra og seriøst!

Bjørn Torkelsen, 2. aug. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart