Siste evalueringer (5)

Grunnarbeid tomt eidehaugen

C Myrlid var blant de rimeligeste tilbudene. Oppstart ble også noe mer forsinket enn det jeg opprinnelig gav uttrykk for pga forsinkelser fra kommunen. Han var veldig hyggelig og tok den forsinkede startet med godt mot. Rask, ryddig og leverte til avtalt tid og pris. Bommet litt på vurderingen med massebalanse på tomten og vi måtte kjøre vekk masse. Dog var han rimeligst her på dette arbeidet og fikk til svært god pris på bortkjøringen. Christian ringte mange for å finne gode løsninger og gode mottakere. La også ut dette på mitt anbud, men CMyrlid var best! Tok godt imot småjusteringer underveis og samarbeidsvillig. God kvalitet på jorden han fikk tilkjørt. Bruker C Myrlid igjen! :).

Robert, Nesttun, 31. des. 2020

Grunn og betongarbeid for 2 mannsbolig

Av Myrlid får vi fantastisk service og svært konkurransedyktige priser! Han finner gode løsninger og veldig fleksibel og løsningsorientert.

Endre, Hagavik, 1. april 2018

Renovering av hage

Jeg er veldig fornøyd etter at C Myrlid AS renoverte hagen, la kantstein foran huset og på terassen, bygget nytt gjerde, fjernet alt gammelt buskas og overgrodd plen, planerte, la ny jord og sådde ny plen, samt kuttet ned en altfor høy hekk. Det gikk fort og effektivt, ferdig på under 14 dager, og prisen var det ingenting å utsette på. Totalt over all forventning. C Myrlid AS anbefales på det varmeste. :-).

Nina, Os, 10. juli 2017

Planering av tomten/ gravearbeid ifm nyoppføring av enebolig

C Myrlid AS har utført for oss planering av tomten i forbindelse med oppføring av enebolig. Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort. I tillegg til god kvalitet og lavt tidsforbruk, har vi også fått mange gode råd fra entreprenøren. Arbeidet inkluderte graving, sprenging, oppføring av støttemur i naturstein, VVS grøft, planering og grusing. Naboene har også kommentert at arbeidet var gjort fort og deres interesser var godt ivaretatt.

Marina, Tysse, 22. mars 2017

Dele opp og fjerne stein/fjell,samt løsmasser under terrasse.

Jobb godt utført. C. Myrlid og samarbeidspartner var dyktige og veldig løsningsorienterte. Jeg hadde valgt dette firmaet om igjen. Anbefales.

Halvor, Os, 18. juni 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Gulvstøping AS

4.9 62 evalueringer Os

Olsen Maskinentreprenør AS

5.0 40 evalueringer Nordstrøno

Obb AS

5.0 3 evalueringer Os