Siste evalueringer (26)

Oppussing deler av hus

Ringerike Oppussing fikk oppdraget med å pusse opp større deler av huset mitt. Jeg er svært svært fornøyd med arbeidet som er gjort og kommunikasjonen var upåklagelig. Hovedarbeid som ble utført (utover mye riving): - Lagt nytt gulv i stue, spisestue, kjøkken, loftstue og soverom. - Isolert yttervegger i stue og gipset vegger i stue, spisestue, kjøkken og soverom. - lagt nytt tak i stue og kjøkken, med lydisolering - revet vinduer og dører i stue, og erstattet med 2 skyvedører hvorav den ene på hele 4 meter. - satt opp ekstra vegg i stue og kjøkken. - pusset og malt 2 trapper - malt flater og listet - lagt steinpanel på pipe i stue of loft Kan anbefale Cornel på det varmeste.

Kjetil Simonsen, 11. des. 2020

Lagt nytt gulv på stua.

La gulv i stua vår, gjorde alt på en dag. Effektiv. Og kom til avtalt tid. Bra kommunikasjon. Kjempe fornøyd. Vil bruke han igjen.

Bente Hurum, 10. nov. 2020

Renovering av kjellerrom

Vi er godt fornøyd med jobben, den ble noe større en først antatt men vi fikk god info underveis så alt i alt er vi fornøyd. Kan godt anbefale andre å bruke han.

Jim Roland, 21. okt. 2020

Legge parkett og gipse tak i stue,listing tak og gulv.

Ringerike Oppussing har gjort en utrolig god jobb. De har levert på pris, kvalitet og tid, og har fremstått som svært profesjonelle. Underveis i oppussingen har det vært andre håndverkere involvert, og de har alle kommentert kvaliteten på den jobben som er utført. Vi kommer garantert til å velge Ringerike Oppussing også neste gang!

Dag Søberg, 20. aug. 2020

Legge laminatgulv

Brukte Ringerike Oppussing i forbindelse med totalrehabilitering av leilighet. Ryddig og tydelig kommunikasjon. Kom med innspill underveis som forbedret resultatet. Punktlig og presist utført arbeid. Anbefales!

Karl Erik Olsen, 9. mai 2020

Sette opp panelplater på soverom

Ringerike Oppussing ved Cornel Valer var effektiv, ryddig, kommuniserte godt, holdt avtale, gjorde pent arbeid med å sette opp panelplater og lister på et soverom. Kjekt at han også handlet og fraktet materialene.

Eli Strande, 5. mai 2020

Flislegge bad

Utførte arbeidet som avtalt til avtalt pris. Bra resultat, anbefales!

Eirik Smerud, 7. april 2020

Legge laminatgulv i stue + kjøkken 50 kvm

Jeg er super fornøyd med Ringerike Oppussing v/ Cornel Valer. God kommunikasjon, hyggelig og kom til avtalt tid. Gjorde en meget bra og effektiv jobb med legging av nytt gulv. Veldig nøye og kommer med kreative løsninger som blir veldig fint. Kan anbefales på det sterkeste! Line Braathen.

Line Braathen, 26. mars 2020

Legge gulv

Super fornøyd med Ringerike Oppussing v. Cornel Valer! God kommunikasjon, kom til avtalt tid, gjorde en veldig bra og effektiv jobb med riving av gammelt gulv og legge nytt. God pris. Kan anbefales på det sterkeste! - Martine Norlund.

Martine Norlund, 2. sep. 2019

Ombygging av bad,yttergang og innebod

Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, dyktige og hyggelige håndverkere, og super kommunikasjon underveis. Anbefaler disse sterkt.

Odden Nina, 1. sep. 2019

Pigge gulv vaskerom i kjeller

Fantastisk god jobb utført, til avtalt pris. Skal bruke dette firmaet igjen.

Torgeir Adamsen Dølerud, 20. april 2019

Innvendig maling av vegger på ca 100 kvm gulvareal

Ringerike Oppussing malte innvendige vegger hos oss. Jobben ble utført på en svært tilfredsstillende måte. Kommunikasjonen underveis har vært god, og vi er svært fornøyd med utført arbeid. Anbefales på det sterkeste!

Gry Blom Marstrander, 21. jan. 2019

Renovering enebolig

Vi brukte Ringerike oppussing når vi renoverte vårt hus. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd! Vi har aldri opplevd så bra service, kommunikasjon og ikke minst så bra kvalitet på arbeidet som ble gjort. Vi stiller gjerne som referanse og kommer garantert til å bruke de igjen. Solskinnshistorie.

Bjørn Arntzen, 3. jan. 2019

Etterisolere og pusse mur

Utrolig fornøyd på alt arbeidet som ble lagt ned i mitt prosjekt. Lyttet til kunde så man finner ut av prosjektet sammen. Løsningsorienterte, lar ikke småting stå i veien for deres arbeid. Alle arbeidere står på fra dem kommer til dem drar. Kan virkelig anbefale Ringerike Oppussing, v/ Cornel Valer Samartinean.

Alexander, 6. nov. 2018

Flislegging av gang og legging av gulv i stue og soverom.

Veldig fornøyd med utført jobb. Denne ble gjort til avtalt tid og pris. Profesjonelle og imøtekommende. Anbefaler bedriften.

Tea Majstorovic, 6. sep. 2018

Ønsker anbud på maling/beising av 2 rekkehus på lotunet,haug ved hønefoss.

Firmaet har gjort en veldig fin jobb med flott resultat. De to husene i Lotunet Sameie Østre ble vasket og malt ferdig til avtalt tid og pris. Dette er et firma som trygt kan anbefales. Hilsen Uno Amundsen, for styret i Lotunet Sameie Østre.

Uno Amundsen, 6. aug. 2018

Oppussing bad + pynte på pipe/montering av ny peisovn

Totalrenoverte bad, flislegging, montering av plater, montering av baderomsmøbler. Monterte også ny peisovn og la fasadeskifer på eksisterende peismur. Hentet inn elektriker og rørlegger, gjorde alle avtaler. Punktlige og pålitelige, og svært hyggelige gutter. Arbeidet ble utført til avtalt tid for avtalt pris. Det som var av småting underveis ble fortløpende rettet opp i. Veldig fornøyd, vil sannsynligvis bruke Ringerike Oppussing igjen.

Jeanette Kleven, 7. mai 2018

Maling av enebolig i drammen - sanatorieveien 5

Leverte iht avtale.

Ø. Larsen, 7. mars 2018

Flislegging av baderomsgulv og bytte av sluk

Jeg valgte Cornel Valer i Ringerike Oppussing for å utføre jobb med flislegging av baderomsgulv. Jeg er meget fornøyd med jobben, og gir ham de beste anbefalinger. Jobben ble utført til avtalt pris og tid, og jeg følte jeg fikk en god pris og verdi for pengene. Cornel er en dyktig håndtverker som utfører jobben nøye.

Alex Hagene, 31. jan. 2018

Diverse maler/beise arbeider på hytte under oppføring på norefjell- haster

Jeg er veldig godt fornøyd med arbeidet som er utført. Han har utført en god jobb og har vært behagelig å samarbeide med. Han har også vært fleksibel og kunne ta ekstrajobber på kort varsel. Forhåndspris også overholdt. Anbefales på det sterkeste.

Hans Erik Robbestad, 24. okt. 2017

Maling av murhus

Dette ble gjort nå i høst. Slyngplanter på vegg, trær og busker ble skånsomt håndtert. Jobben ble utført akkurat som avtalt. Vi er svært fornøyd med service, pris og utførelse - og anbefaler gjerne!

Tor Ole Grønvoll, 30. aug. 2017

Beising av nyoppført hytte

Ringerike oppussing har utført jobben med å male en nyoppført hytte på Vikerfjell. Malerne har gjort en svært nøyaktig og meget god jobb, de har vært effektive, kommet presis og hele tiden holdt meg oppdatert på framdriften. De har kommet med gode råd, og tatt instruksjoner på en forbilledlig måte. Jeg kan trygt anbefale dem videre. Jeg har aldri vært mer fornøyd med håndverkere enn denne gang! Deilig! Erik Jansson.

Erik Jansson, 26. juni 2017

Maling av 100 kvm bolig

Arbeidet besto i vask, skraping og maling av et 2-etasjes hus fra ca 1900. Vi er veldig fornøyd med resultatet av arbeidet. De var kjemperaske og ble ferdige før leveringstiden. Prisen var heller ikke noe å si på. Hyggelige gutter og de snakket norsk :-). Anbefales! T. Røkeberg.

Turid Røkeberg, 30. mai 2017

Maling av stort hus

Vi er fornøyd med Ringerike Oppussing! Hyggelig befaring med god informasjon. Kontrakt og garanti på forhånd. Jobben ble bra gjort og etter avtalt tid. Takk for kjempebra arbeid.

Anna Irene Vamre, 18. mai 2017

Murpuss

Hyggelig befaring, jobben ble gjort etter avtale om tid og pris. Takk for flott arbeid.

Richard Andreassen, 8. mai 2017

Silikon lister

Utført som avtalt.

Christian Magnussen, 11. april 2017
Vis flere evalueringer

Kart