Siste evalueringer (8)

Gammelt gårdshus nagaveien 48 4120 tau

Odd-Egil Voll kom med det klart rimeligste anbudet. Veldig bra at han ga fullstendig kostnadsoverslag der alle kostnader var med, også materialer. Positivt at håndverker kom med forslag til hvordan arbeidet skulle gjøres. Positivt at han tok kontakt underveis om ting han var usikker på hva vi ønsket. Resultatet ser så bra ut som man kan forvente i et eldre hus, kan ikke se noen ting å bemerke. Alle tidsfrister ble overholdt.

Tormod, Tau, 7. des. 2017

Tilbakeføring av belegningsstein og oppbygging av kumlokk for samlekum

Vel utført arbeid med steinlegging og innfelling av dreneringskum med lokk. Kan anbefales.

Kolbjørn, Stavanger, 7. nov. 2017

Legging av belegningsstein

Dyktig fagmann som har utført jobben meget bra.

Kåre, Sandnes, 14. mai 2017

Sparkling

Odd Egil var veldig hyggelig og grei å forholde seg til. Han sparklet stuen, loftstuen og gangen her. Tenkte jeg ville få en fagmann til å sparkle tre ganger. Malejobben gjorde jeg selv. Jeg synes ikke jobben var fint gjort, han pusset med grovt 80 papir og skar seg gjennom og flerret opp papiret mange steder. Pussemaskinen lagde stygge merker, og jeg har hatt mange timer på å fikse opp igjen.

Kåre, Ålgård, 15. nov. 2016

Fullføre påbegynt malejobb utvendig enebolig

Ryddig og fin jobb, godt utført. Litt dyrere enn vi ble enig om, men ellers god erfaring med både kommunikasjon og utført jobb.

Marius, Stavanger, 20. juli 2016

Utvendig maling av 3 etasjers hus med ca 75 m2 grunnflate

Huset ble grundig vasket. Det ble gjort en solid jobb med tetting av sprekker i muren og utskifting av råtne bord. Vi ble anbefalt en maling med bedre kvalitet enn den opprinnelige, og derfor ble det litt dyrere enn først antatt. Ble veldig fornøyd med sluttresultatet.

Merete, Tjelta, 29. juni 2016

Hagearbeid og klipping av hekk

Odd Egil Voll vasket / malte huset , klippet hekk ,ordnet opp i bed og støpte en flott Stein mur , og la ny grus i gårdsrom , er kjempe fornøyd med arbeidet og pris , gjorde en kjempe jobb, han er virkelig å anbefale.

Irene, Tananger, 21. mai 2016

Belgningsstein i gårdsrom

Vi er meget godt fornøyd med det arbeid som her ble utført. Stein som skulle legges var utgått men leverandøren fant likevel tilsvarende stein. Arbeid herunder også noe tilleggsarbeid ble utført profesjonelt og innenfor tids- og kostnadsramme i kontrakt. Kan absolutt anbefale denne leverandøren til andre.

Egil, Sandnes, 5. mai 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER