Siste evalueringer (4)

Montere utvendig kontakt til varmepumpe

Fikk svar ganske kjapt på mitt anbud, og vi avtalte en nedre og øvre pris for jobben. De skulle da komme kl 1200 påfølgende Mandag. De stod to mann på døra et minutt på 1200. Bra! Montøren gjorde en kjempejobb og det var ryddig og fint etter han. Da regninga kom så stemte den med estimatet jeg hadde fått på jobben. Er veldig fornøyd med kontakten jeg har hatt med Bravida, Ringer direkte dit ved neste prosjekt!

Frode Hanssen, 20. aug. 2013

Bytte sikringskap pluss pluss

Jobben ble utført veldig bra. Flinke folk som bare ordnet opp :-) Og konkurransedyktig på pris:-).

Torunn How, 29. sep. 2011

Montasje av varmepumpe

Fikk tilbud på mandag, befaring tirsdag og ferdig montert varmepumpe på torsdag! ! Dette var kjempebra. Jeg ble møtt med topp service, jobben er gjort proffesjonelt og det var ryddig og fint da de forlot. Jeg kan virkelig anbefale Bravida Narvik til andre!

Tone Lindberg, 4. des. 2010

Oppgradering av elektrisk anlegg

Jeg er maks fornøyd med Bravida, avd. Narvik. De svarte kjapt etter at jeg hadde lagt jobben ut på mittanbud.no. Befaring her og skriftlig anbud, kom også i rask rekkefølge.   Jeg hadde flere firmaer her på befaring, men pga Bravida`s raske respons, og prisen deres, gjorde at valget falt på dem. Det har jeg ikke angret på, kvaliteten på arbeidet og servicen deres oversteg mine forventninger. Er veldig fornøyd!

Kan nevne som et tillegg at jeg kontaktet dem for halvannen uke siden da en nabo av meg var fortvilt og hadde fått feil på strømmen sin. Jeg ringte og spurte om de foretok noe "nødutrykning", det gjorde de, og i løpet av 20 minutter hadde naboen min elektriker på besøk. Det kaller jeg service! Noe som forøvrig førte til at Bravida fikk seg et oppdrag til som de skal starte med nå til uken.

Karin Akselsen, 6. juni 2010
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

Underavdelinger
Registrert

2007

i enhetsregistret
  • Ansatte
    36
Om selskapet
Bedriftsform
Underavdelinger
Registrert i Enhetsregisteret
2007-08-09
Bransje
43.210 Elektrisk installasjonsarbeid
Registrert i MVA-registeret
Nei
Sist oppdatert 22-04-2019 06:08:15
Se hele regnskapet til BRAVIDA NORGE AS AVD NARVIK ELEKTRO på E24 Bedrift
Se regnskapstall

RELATERTE BEDRIFTER

Litbygg MO AS

  Mo i rana

MO Bygg og Betong AS

5.0 4 evalueringer Mo i rana

Proff Bygg Rana AS

  Mo i rana