Glassmester 1 AS

4.6 (17 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Kloppaveien 10, 1472 Fjellhamar

Glassmester 1 AS

Glassmester1 leverer og monterer alt av glass til bygning oginteriør på skreddersøm til konkurransedyktig pris. Ferdig montert av fagfolk. Gratis befaring. Mesterbrev i glassfaget. Mer enn 40 års erfaring. Når kunnskap, kvalitet og service telleHVORFOR GLASSMESTER1?

- Mesterbrev i glassfaget
- Mer enn 40 års erfaring
- Totalleverandør av glass
- Vi skreddersyr glassløsninger etter ditt behov
- Ferdig montert av fagfolk
- Konkurransedyktig pris
- Høy kvalitet på produkter og løsninger
- Mange fornøyde kunder
- Gratis glassteknisk rådgiving
- Butikk / Showrom i Oslo, Bærum og Lørenskog
- Gratis befaring ved behov

NÅR KUNNSKAP, KVALITET OG SERVICE TELLER!

Glassmester er en beskyttet tittel. For å kunne kalle seg Glassmester må man ha mesterbrev i glassfaget, toårig glassmesterutdanning og lang praksis i glassmesterfaget. Dette gir deg som kunde trygghet i at alt arbeid levert av Glassmester1 er fagmessig utført i henhold til Norsk Standard.

Glassmester1 er et sikkert første valg. Vi setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og service, samt konkurransedyktige betingelser står øverst på vår dagsorden. Målet er å sikre deg som kunde trygghet og sikkerhet når du velger produkter og eller tjenester fra Glassmester1.

MESTERBREV I GLASSFAGET OG MER ENN 40 ÅRS ERFARINGMed mesterbrev i glassfaget og mer enn 40 års erfaring har vi høy ekspertise på glassteknisk rådgivning. Dette gir deg som kunde trygghet i at alt arbeid er fagmessig utført i henhold til Norsk Standard.

TOTALLEVERANDØR AV GLASS PÅ SKREDDERSØM

Vi leverer og monterer alt av glass til bygning og interiør på skreddersøm: dusjløsninger, glassrekkverk, glassplater til kjøkken, glassvegger og glassdører, glassfasader, vinduer og ytterdører i glass, hagestuer og vinterhager, speil, osv.

FERDIG MONTERT AV FAGFOLK

I Glassmester1 legger vi vekt på kvalitet og service for kundene våre. Derfor har vi strenge kvalitetskrav til alle våre ansatte. Vi jobber kontinuerlig med kurs og videreutdannelse slik at alle våre montører skal kunne det aller siste når det gjelder glassfaget. Du kan derfor være trygg når du møter en Glassmester1 montør i ditt hjem.

KVALITET TIL KONKURRANSEDYKTIG PRIS

Glassmester1 kjeden drives av anerkjente glassmestere og glassbedrifter med høy fagkompetanse og lang fartstid i faget, og som drar nytte av å være tilsluttet et samarbeidende nettverk under merkenavnet Glassmester1. Hos oss får du den beste kvaliteten til konkurransedyktig pris.

FORNØYDE KUNDER

På glassmester1.no, under inspirasjon, ser du et lite utvalg av jobbene vi har gjort for våre fornøyde kunder! Dette finner du også i bildegalleriet her på Mitt Anbud.

GRATIS GLASSTEKNISK RÅDGIVNING OG BEFARING

Har du en glassrelatert problemstilling du ønsker å ta tak i, men ikke vet helt hvordan den best løses?

Besøk en av våre butikker / showrom i Oslo, Bærum og Lørenskog, så hjelper vi deg å finne den perfekte løsningen for deg.

Glassmester1 tilbyr også gratis befaring der dette er nødvendig for å kunne komme med forslag til skreddersydd løsning, og for å kunne gi et uforpliktende pristilbud.

GLASSMESTER 1
NAVNET FORPLIKTER. 
NÅR KUNNSKAP, KVALITET OG SERVICE TELLER.

Les mer om Glassmester1 på glassmester1.no

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften