Siste evalueringer (3)

Skifte takstein

Oppdraget besto i fullt takskift (undertetting, lekting, og takstein m snøfangere og nye nedløp mm) Hansen Bygg (Revetal) utførte jobben på en glimrende måte. Dette tok nøyaktig 1 uke som forespeilet, og ble gjort på en svært god måte. Oppdraget var på fastpris med alt inkludert og regningen som ble sendt i etterkant var på nøyaktig samme beløp som avtalt. Veldig dyktige, effektige og hyggelige folk som trygt kan anbefales! Superfornøyd! :-).

Torunn, Tønsberg, 9. mai 2014

Tak enebolig

Vi fikk mange henvendelser på mittanbud og valgte ut noen som var på besiktigelse og ga oss tilbud. Av 7 tilbud kom Hansen bygg best ut. Ryddig tilbud som var blant dr rimeligste, gutta ga et godt inntrykk. De jobbet lange dager og taket var ferdig på en uke, helt strøkent. Kjempejobb utført av to veldig trivelige karer til avtalt tid og pris. Kommer opplagt til å bruke dem igjen. Per Kr. Magnussen, Råel, Tønsberg.

Per, Tønsberg, 21. mars 2014

Legge nytt tak i stua

De var ikke de billigste av alle tilbudene vi fikk inn, men de som gav oss størst trygghet i møte med dem. De er både raske og ryddige. At de også var kjempehyggelige og morsomme var en ren bonus. Resultatet ble rett og slett strålende bra. Vi har nå et tak å være stolte av. Telefonnummeret deres har jeg lagret for fremtidige oppdrag! Tusen takk, gutter!

Ørjan, Holmestrand, 10. feb. 2014

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Fix N Paint AS

4.9 52 evalueringer Revetal

Isogreen Norway AS

  Revetal

Hansen Bygg

5.0 3 evalueringer Revetal