Siste evalueringer (29)

Maling av dører,vinduer og evt gjesterom

Anbefaler Zenon Maling Becker på det varmeste. Godt utført arbeid og god kommunikasjon hele veien!

Pia, Oslo, 30. sep. 2021

Male i leilighet

Anbefaler Zenon Maling Becker! Flinke malere, og ordentlige folk. God kommunikasjon hele veien!

Pernille, Oslo, 12. sep. 2021

Male 2 etasjes leilighet

Zonon Maling Becker malte veggene + trapp i en 2 etasjers leilighet. Vi er veldig fornøyd med hele prosessen. De kom på befaring, ga oss raskt en fastpris. Dialogen underveis var veldig bra og de som utførte jobben var fleksible og dyktige. Sluttresultatet ble veldig bra, så ingen problemer med å anbefale dem til andre.

Trond, Oslo, 24. aug. 2021

Maling av leilighet

Jobben ble aldri utført. Eieren av leiligheten som jeg skulle levere tilbake nymalt ved fraflytting bestemte seg for å ikke ha jobben utført inntil senere og vi ble bare enige om at hun fikk samsvarende beløp av depositumet. Han som kom på befaring i februar var veldig hyggelig og profesjonell, ga tilbud med en gang, det rimeligste av fire tilbud jeg fikk, men der ender denne vakre historien. Jeg er helt sikker på at hadde jobben vært utført hadde det vært helt perfekt.

Atli, Oslo, 22. feb. 2021

Pusse opp trapp innendørs

God kvalitet på arbeidet. Ingen overaskelser når det gjelder pris. Vil anbefale bedriften.

Per, Oslo, 3. aug. 2020

Maling av stue og kjøkken før installasjon av nytt kjøkken

Vi er svært fornøyd med malejobben og kommunikasjonen med Zenon Maling Becker. De samarbeider godt, fremstår profesjonelle og leverer gode resultater. Noe småplukk som ble avdekket på sluttbefaring ble utbedret uten noe diskusjoner.

Knut-Erik, Oslo, 24. mai 2020

Maling av 3-roms leilighet på 58kvm

Arif er en svært sympatisk og hyggelig mann som er opptatt av at kunden til enhver tid skal føle seg trygg og informert om prosessen. Jeg er også fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Der det ble oppdaget noen ujevnheter, tilbød Arif seg å fikse dette uten sure miner. Jeg kan på det varmeste anbefale Zenon Maling til andre! :).

Christine, Oslo, 5. mai 2020

Male leilighet grünerløkka

Leiligheten ble fin. Sparkling og utbedring av sår var bra. Jeg er fornøyd med sluttresultatet på arbeidet. Men i etterkant ser jeg at dette ble altfor dyrt. Vi avtalte fast pris, og jeg spurte selvsagt hva anslaget var basert på (timer, utstyr, maling). Da fikk jeg beskjed om at arbeidet ville ta opp mot 45 timer. Underveis i arbeidet og etterpå observerte jeg at dette var et altfor høyt anslag! Zenon gjør en bra jobb, men det lønner seg å utfordre på hvor mye arbeid det egentlig er! Jeg angrer på at jeg ikke pruter, for det kunne sikkert vært rom for å få jobben noen tusen kroner billigere. Arif er hyggelig. God tone. Han er fleksibel og vi hadde ingen andre misforståelser.

Kyrre, Oslo, 28. feb. 2020

Vi avtalt fastpris og det er arbeidsavtale dokumentert. Så det er ikke time pris på arbeid . Jobben utført med Høye kvalitet , effektiv , rask og du er veldig fornøyd . Jobben er godkjent av oss . Vh Daglig leder Arif Becker.

ZENON MALING BECKER 9. mai 2020

Sparkling og pussing og elektrikerarbeide

Helsparkling og maling av vegger og tak. Veldig ryddig og bra gjennomføring av oppdraget. Arif var opptatt av at vi skulle bli fornøyde og leverte et godt resultat. Kom også tilbake og rettet opp litt etter elektrikeren. Kan trygt anbefales.

Kristine, Oslo, 7. jan. 2020

Sparkling,pålegging av strie og maling av innvendig ny vegg + +

Enkel og lett kommunikasjon med Arif underveis. Bra utført jobb.

Erling, Oslo, 3. nov. 2019

Maling av vegger (stue/gang/soverom)

Vi hadde flere på befaring, men er veldig glad for at vi gikk for Zenon Maling Becker. Arif var hyggelig, engasjert og svært opptatt av at vi skulle bli fornøyde. De utførte arbeidet innenfor fastsatt tidsramme, og var fleksible da vi ønsket å legge til flere oppgaver. Vi endte opp med maling av gang og stue (vegger, tak, listverk, karmer), peis, samt helsparkling og maling av alt på soverom. Svært fornøyd med både arbeidet og kommunikasjonen. Kan anbefale Zenon Maling Becker på det sterkeste.

Ane, Oslo, 5. okt. 2019

Malejobb samt ombygging

Zenon Maling har revet vegger og malt hele sykehuset sommer 2019, etter oppdrag av Akademiklinken. Akademikliniken Oslo samlokaliserte med Akademiklinken WIC og i den forbindelse skulle vi bygge kontorer på sengeavdelingen og endre på rom løsninger. Kommunikasjonen underveis har vært upåklagelig og de har tilpasset arbeidet etter vår drift, da vi har opprettholdt driften parallelt med at de har arbeidet på klinikken. De har hele tiden opptrådt høflig, respektfullt og vennlig mot personal og pasienter og utført en utrolig godt stykket arbeid for begge våre klinikker. De er pålitelig, profesjonell og levere høy kvalitet. Vi kan trygt anbefale de! Rolf Sørlie Akademikliniken Oslo.

Rolf, Oslo, 27. juni 2019

Male tak,fullsparkle og male vegger

Arif har vært profesjonell og tillitsvekkende fra første henvendelse. Jeg er fornøyd med befaring, pris, ryddighet, kommunikasjonen underveis og resultatet. Jeg var på ferie i de ukene leiligheten min ble pusset opp, de har til og med vannet blomster på balkongen min :).

Tone, Oslo, 15. juni 2019

Leilighet ca 40 kvm

Kan greit anbefales.

Bjørn, Oslo, 7. juni 2019

Maling av leilighet - 70 kvm

Veldig bra, raskt og effektivt arbeid. Gjennomført av hyggelige folk. Anbefales!

Nicolai, Oslo, 18. mai 2019

Skraping og maling av rekkverk,stendere og bærebjelker

Hyggelig og skikkelig firma. God kommunikasjon. Opptatt av kvalitet og at kunden er fornøyd.

Hans, Oslo, 15. mai 2019

Sparkling av 12 kvm vegg

Veldig fornøyd med jobben. God kommunikasjon. Etter utført arbeid ryddet dem opp og tok med seg avfall.

Jonathan, Oslo, 24. feb. 2019

Helsparkling og maling av stue

Godt utført jobb til avtalt pris. Rask oppstart og veldig imøtekommende.

Miriam, Oslo, 10. okt. 2018

Maling og sparkling vindu og en vegg - mindre jobb st hans haugen - oslo

Leverte på tid, kost og kvalitet.

Kristian, Oslo, 5. okt. 2018

Maling av gulv,tak og vegger i leilighet - haster!

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som ble gjort. Arif er dyktig og hyggelig, og alt ble gjort i henhold til avtalen.

Liza, Oslo, 3. sep. 2018

Maling og isloering

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet. Arif har en fin kundeinnstilling og jeg følte at jeg ble fulgt godt opp hele tiden. Han satte flinke og hyggelige folk på jobben, og alle tidsavtaler ble fulgt til punkt og prikke. Arif er selv veldig på, og opptatt av at kunden skal være fornøyd. Positiv opplevelse. Fine folk og godt arbeid.

Grete, Oslo, 31. aug. 2018

Slette vegger/pusse ned vegger og legge gips på to flater

Helt ok pris. Jobben gjort på kort varsel.

Dag, Oslo, 27. aug. 2018

Innvendig maling av 80 kvm. leilighet.

Vi fikk malt vår 80 m2 leilighet, alle vegger + tak. Det ble gjort på avtalt tid, til avtalt pris og med godt sluttresultat. Vi har ingen ting å utsette på jobben som ble gjort.

Tore, Oslo, 30. juli 2018

Maling og gulvlegging

Veldig bra jobbet. Jeg er fornøyd med arbeidet og alt har blitt gjort i tide.

Neil, Oslo, 23. juni 2018

Maling av vegger i leilighet

Arif & co gjorde en ålreit jobb. De møtte opp til avtalt tid, og utførte jobben til avtalt tid og pris. Vi hadde en gjennomgang etter utført arbeide hvor vi påpekte ting vi ville ha flikket på, og Arif ordnet det med en gang slik at vi ble fornøyde.

Hans, Oslo, 22. juni 2018

Oppussing av 10 benker i teak og smijern

Zenon Maling v/Arif Becker pusset opp 11 Ulefos-benker for oss, og han gjorde en nydelig jobb! Etter grundig research mht riktig metode for å sikre lang holdbarhet, leverte han perfekt resultat. Arif er hyggelig, pålitelig, proff og effektiv. Vi er veldig fornøyd og gir våre beste anbefalinger! Homansbyen Vel v/Tone Westad.

Tone, Oslo, 15. mai 2018

Helsparkle et lite rom og sparkle kjøkkenveggen

Nydelig arbeid av Arif, Zenon Maling. Jobben ble gjennomført presist og nøye. Han tilbød forskjellige løsninger underveis og gjorde endel ekstra arbeid for en meget god pris. Vi kan anbefale han til alle:).

Katharina, Oslo, 14. des. 2017

Helsparkling og maling av gang på 3,3 m2.

Zenon kunne starte raskt og arbeidet ble utført fint. Sparklet sprakk opp på et sted etter kort tid, og det ble en uenighet om det var avtalt at Zenon skulle rette opp dette uten tillegg i prisen. Det ble ikke rettet opp. Ville ikke valgt Zenon igjen på grunn av dette. ».

Caroline, Oslo, 11. okt. 2017

Det er ikke pen forandre din evaluering på mitt firma pga du vil ha meg jobbe gratis for deg jobben er godkjent av oss .

ZENON MALING BECKER 31. jan. 2019

Maling av vinduer

Veldig fornøyd med arbeidet. Rask oppstart og smidig gjennomføring. Kan anbefales.

Geirid, Oslo, 10. okt. 2017
Vis flere evalueringer

Kart