Siste evalueringer (6)

Vi har bare hovedinntaket!

Kommer til å anbefale Arne til alle jeg kjenner. Utrolig behagelig og trygg partner i en prosess som hadde mange usikkerhetsmomenter. Alt gikk smertefritt! God kommunikasjon, kom raskt i gang i hvert ledd og leverte iht avtalt pris. Vi tok riktig valg!

Stine, Bergen, 11. feb. 2016

Rørleggerarbeid,renovert bad

Atlantis v/Arne Ragnar Albertsen gjorde en utmerket jobb hos oss ! Meget hyggelig kar som kom til avtalt tid, og fakturerte i henhold til kontrakt. Kan absolutt anbefales !

Anita, Nesttun, 8. sep. 2014

Skifte utvending kran + innvendig stoppekran

Godt utført jobb til god pris.

Jarl, Bønes, 7. sep. 2014

Absalon beyersgt. 3 bergen

Kan anbefale Atlantis VVS på det sterkeste. God tilbakemelding gjennom hele prosessen med totalrehab. Av badet. Godt utført arbeid både med rør, fliser og nye baderomsinnredning. Prisen på det hele var som forventet.

Erling, Bergen, 3. sep. 2014

Montere ifb. nytt kjøkken + utekran

Møtet med Atlantis VVS & Interiør ble en meget positiv opplevelse. Rørlegger Arne Ragnar er en meget serviceinnstilt person som løste våre utfordringer på en glimrende måte. Faglig flink og løsningorientert. Vi vil anbefale firmaet til alle våre kjente.

Eirik, Fyllingsdalen, 25. april 2014

Mangler stoppekran med tilkomst ute

Alt som ble avtalt ble gjort raskt og effektivt. God tilbakemelding under arbeid da vannrøret ikke lå der jeg mente det lå. Hadde en liten rep på vannkran og som ikke var avtalt, hvor Atlantis VVS & Interiør reparerte raskt. Takker for godt utført arbeid.

Jan, Florvåg, 8. april 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Hesjedal Grafikk

  Dalekvam

Heimalaga Mat Frå Pøylo AS

  Eidslandet

Rørlegger Bergen AS

4.6 350 evalueringer Bergen