Siste evalueringer (6)

Bytte vinduer og dører,etterisolere,ny kledning

Jeg vil absolutt anbefale Both As. De er seriøse, proffe håndtverkere og de jobber meget effektivt, men samtidig grundig. Vi gjorde om et hus fra 1926 til et moderne lavenergihus med solfangere, etterisolering av tak og vegger og delvis ombygging.

Øyvind Utby, 13. feb. 2015

Oppgradere vaskerom til bad

Sjefen er veldig ordentlig og seriøs, og fulgte opp alt på en god måte. Vi fikk en god pris, og arbeidet ble stort sett veldig bra, særlig badet og alt snekkerarbeid. Litt forsinkelser mot slutten, men vi kunne leve med det. Jeg kan trygt anbefale Both.

Kyrre Grimstad, 16. juli 2013

Rehab baderom

Sjefen her var "på" hele tiden og organiserte alle de forskjellige bransjene som skulle til for å gjøre denen jobben. D. Noe disk. På prisn i etterkant. . . Men delvis vår feil. Sitter igjen med en god følelse og et nydelig bad :).

Daniel Risvik, 27. juni 2012

Oppussing av bad fra 1997

Oppussingen gikk i henhold til avtale og vi er meget førnøyde med sluttresultatet. Anbefaller Both AS. Mvh. Martin G. Fransson.

Martin Fransson, 23. mai 2012

Flyttevask

Veldig bra.

Tina Diane Olson, 18. april 2011

Rehabilitering av bad

Særdeles godt fornøyd med utført arbeid. Rehabilitering av bad utført til avtalt tid og pris. Imøtekommende håndverkere med høy arbeidsmoral. God kommunikasjon med en driftig sjef. Nøyaktig og håndverksmesig godt utført arbeid. Flott opprydding og renhold.

Sissel Holemark Kongsrud, 20. mars 2011
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 527 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 305 evalueringer Oslo

Art Oppussing AS

5.0 273 evalueringer Oslo