OVITAS AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Brynsveien 5, 0667 Oslo

OVITAS AS

Velkommen til Ovitas AS! Vi utfører datatjenester, som kommersielle publiseringssystemer, dataaggregering, nettsider, app-utvikling, semantiske søk m.m

Ovitas ble etablert i 1996 og er pionerer på markeringsspråk ved bruk av XML. I Ovitas jobber vi med kommersielle publiseringssystemer, dataaggregering og semantiske søk m.m

Ovitas har over 20 års erfaring fra arbeid med referanseverk som ordbøker og teknisk dokumentasjon. Vi har våre kontorer i Oslo og jobber tett med vårt internasjonale Ovitas nettverk, hvor vi deler ressurser og kunnskap.

Hvis du samarbeider med oss, tar vi oss tid til å forstå redigeringsprosessen din. Ved bruk av vår erfaring og dine tilbakemeldinger kan utfordringer du møter på til daglig løses ved hjelp av skreddersydde løsninger.

Ovitas har høyt kvalifiserte konsulenter med lang erfaring og ledende ekspertise innen:

-Java utvikling

-XML

-Strukturering av informasjon

-App-Utvikling

-Nettsider

-Informasjonsmodellering

-Nett publisering

-Søk og navigering

-Behovsanalyse


Referanser:

-Felleskatalogen

-MSD

-SAS

-NOKIA

-Kunnskapsforlaget

-NE Nationalencyklopedin

-Norstedts Juridik

-Magnus Informatik


Tjenester:

Innholdshåndering:

Håndter innholdet ditt på komponentnivå ved hjelp av emne-basert redigering. Skriv en gang og gjenbruk i det uendelige. Resultatet er dramatisk simplifisert.

Publisering:

Reduserer tiden til markedet og forbedre kvaliteten på ditt innhold uansett publiseringsplattform og uavhengig om du publiserer digitalt eller fysisk.

Analyse:

Går inn i din bedrift og analyserer CMS eller publisering fra start til slutt. Resultatet vil være en rapport av arbeidsflyten basert på vår ekspertise innenfor fagfeltet.

Dataaggregering:

Reduserer tiden til markedet og forbedre kvaliteten på ditt innhold uansett publiseringsplattform og uavhengig om du publiserer digitalt eller fysisk.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften