Care Center AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Postboks 1954 Vika, 0125 Oslo

Care Center AS

Et pleiesenter for din bil. Levér bilen hos oss for parkering, håndvask, polering, hjulskift og ellers det du vil ha gjort med den. Mens du har ditt å tenke på, skjemmer vi bort bilen din på best mulig måte!Parkering
Vi tilbyr utleie av parkeringsplasser både på times/dagsbasis og fast
P-plass i lengre tidsrom. [Les mer...](http://www.carecenter.no/index.php/park)

Bilpleie
Vi utfører: utvendig vask, innvendig vask, under-spyling, rens av air condition-anlegg, cab-impregnering, hjulskift, polering, lakkrens, rubbing, skinnrens/-behandling, felgrens, omlegg av dekk og felg, m.m. [Les mer..](http://www.carecenter.no/index.php/tjenester/bilpleie)

Reparasjon/Bytte av bilglass
I samarbeid med Hurtigruta Carglass tilbyr vi nå all service rundt skader på bilglass. Om du vil ha skiftet ruten pga skader eller bare reparert steinsprang i frontruten. [Les mer...](http://www.carecenter.no/index.php/tjenester/smart-repair/glass-reparsjon)

Henting/Bringing
Trenger bilen Deres service? Lever den hos oss så sørger vi for at den kommer til verksted og tilbake! Vi tilbyr også hente/bringe service av biler som skal vaskes hos oss. For kunder hos AutoZentrum Sport er vi også et Drop-Off Point slik at deres bil kan leveres hos oss for transport frem/tilbake til service hos AZ.

Tilbehør/Rekvisita
Vi har salg av dekk, felger, spylervæske, vindusviskere og diverse annen bilrekvisita. Vi skaffer det du måtte ønske!

Opplag
CareCenter tilbyr plasser til vinteropplag for bil og mc. Pris for bil er 1500,- pr mnd. Sesonglagring av mc koster 2500,- Priser inkluderer mulighet for tilkobling av vedlikeholdslader og strøm. [Les mer...](http://www.carecenter.no/index.php/prisliste)Vår erfaring og fleksibilitet sikrer at du som kunde blir fornøyd. Ta kontakt med oss for tilbud på alt av service rundt Deres bilhold!
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

  • Postboks 1954 Vika, 0125 Oslo

Kontakt bedriften