Siste evalueringer (8)

Nytt utvendig tak,ca 120m2

Eie & Fjermestad fekk oppdraget med skifte av tak og utførte det på ein måte me blei godt nøgde med. Avtalt pris og tid, ryddighet og god kommunikasjon. Anbefalar gjerne E&F, og brukar dei gjerne igjen. Jens H Rolfsnes.

Jens, Stavanger, 17. april 2017

Nytt bad og oppussing av soverom

Mange var innom og ga tilbud på jobben. Siden Eie og Fjermestad var billigst og vi har brukt firmaet før, var vi trygg på valget. De kom fort igang og jobben var gjort på en drøy måned. Utfordringer ble løst underveis og prisen ble som avtalt. Veldig fornøyd.

Jan, Ålgård, 19. des. 2016

Renovering / oppussing august

Benyttet Eie & Fjermestad til Renovering av gang og 2. Etg i enbolig og kan trygt anbefale andre til å nyttes seg av deres håndverker tjenester for lignende arbeid. Kommunikasjonen er god, leverer arbeid av god kvalitet til avtalt tid og pris. Service minded og hyggelige er de også !

Trond, Stavanger, 5. okt. 2016

Skifte av kledning og takrenner,tomannsbolig

Dette er første gang vi har fått gjort større arbeid med vår bolig og var veldig spente på prosessen. Kunne ikke vært mer fornøyd! Alt har vært strålende fra A til Å. Bruker definitivt EF igjen, og anbefaler gjerne til andre.

Jørgen, Stavanger, 16. sep. 2015

Nytt tak

Meget fornøyd med utført arbeid. E&F kan anbefales.

Bjarne, Sandnes, 3. sep. 2015

Nye takvinduer og innredning loft

Meget godt utført jobb! Kommer til avtalt tid, og gjør jobben til avtalt tid. Fagfolk som bryr seg, og gjør det de kan for å utføre godt håndverk. De gjør også det lille ekstra som gjør oss som kunde fornøyd. Anbefales på det sterkeste. Odd Egil.

Odd, Stavanger, 7. aug. 2015

Innrede kjeller

Er svært godt fornøyd med jobben som ble utført av Eie&Fjermestad. De har innredet en råkjeller og nå ser det råflott ut der! Profesjonelle og dyktige tømrere. Kan absolutt anbefale Eie&Fjermestad. God pris, god kvalitet og veldig hyggelige folk!

Bkvingedal, Sandnes, 18. nov. 2013

Skifte utvendig kledning,etterisolere og skifte takrenner

De startet arbeidet som avtalt men ferdigstillelse ble ca 2 uker senere enn avtalt. Ellers greie å forholde seg til.

Therese, Stavanger, 30. mai 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

REHABLAGET AS

4.9 88 evalueringerBetalt Tananger

Sandnes Byggetjenester AS

4.9 77 evalueringer Sandnes

M.hage AS

4.9 60 evalueringer Sandnes