Sigurdsen Bygg AS

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Sigurdsen Bygg AS

Skal du bygge nytt hus? Eller kanskje du trenger hjelp til oppussing eller restaurering av hus eller hytte? Da kan vi i Sigurdsen Bygg AS tilby profesjonelt håndverk til meget konkurransedyktige priser.Hos Sigurdsen Bygg AS treffer du erfarne byggmestere som leverer håndverk av høy kvalitet. Snakk med oss om både sms og store byggmester-oppdrag, fra bygging av nye hus til oppussingen av kjøkkenet. Vi på tar oss:

Tømrerarbeid
Restaurering
Byggrenovasjon
Påbygg
Oppussing
Spesialtilpasninger

Når du velger byggmester-tjenester fra oss kan du være trygg på at vi leverer høy kvalitet på både materialer og arbeid. Like betryggende er det også å vite at vi leverer til avtalt tid og til avtalt pris.

En byggmester kjenner sine materialer og sine verktøy. Byggmesteren kan derfor hjelpe til allerede i planleggingsfasen, slik at du får det beste resultatet hver gang. Vi vil anbefale materialer etter hvilke bruksområder de får, og ofte har du mange valgmuligheter her.

Snakk med oss om alle dine prosjekter som krever byggmester i Sandnes, og vi vil med glede komme med gode råd og et godt pristilbud.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften