Siste evalueringer (5)

Bygging av ny garasje

Vi brukte SST til å rive en eldre garasje, og sette opp ny. Vi er fornøyd med hvordan arbeidet ble utført, og ble holdt oppdatert på arbeidets gang og tatt med i diskusjon av ulike løsninger. Fredrik er en behagelig person å samarbeide med, og anbefales.

Anders, Florvåg, 10. sep. 2013

Bytte av vinduer/terrassedører

Sandes Service Team utførte en meget god jobb til en fornuftig pris. Jobben ble også utført raskere en avtalt, i tillegg til at de tok på seg ekstraarbeid som dukket opp under veis. Dyktige, profesjonelle og hyggelige fagfolk!

Sverre, Bergen, 31. des. 2012

Utskifting av gammelt loftsvindu i tomannsbolig

Sandes Service Team gjorde en utmerket jobb; de skiftet ut vinduene til avtalt tid og pris. I tillegg påtok de seg ekstra oppgaver underveis, som ble meget godt utført! Vi kommer helt sikkert til å bruke Sandes Service Team igjen og anbefaler dem varmt.

Øyvind, Bergen, 21. nov. 2012

Skifte takvindu

Jobben ble utført som avtalt og av god kvalitet. Vi fikk også nyttige tips til senere utbedringer. En seriøs og dyktig aktør i bransjen.

Geir, Søreidgrend, 24. sep. 2012

Bygge naust,nordre vågen,foldnes

Sandes service team gjorde en glimrende jobb da de satt opp naust for oss. De jobbet raskt og effektivt, og jobben ble ferdig før tidsfristen gikk ut. Er generellt meget bra fornøy med kvaliteten og finishen. Dette er hyggelige, og flinke folk.

Øyvind, Straume, 15. mars 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sjøvold Elektro AS

4.7 52 evalueringer Kystbasen ågotnes

Sandes Service Team AS

4.8 5 evalueringer ågotnes

St.nordvik AS

  Fjell