Bobilsenteret Namsos AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Bobilsenteret Namsos AS

Bobilsenteret Namsos AS ble stiftet i år 2000 og driver med salg av bobiler - både nye og brukte. Vi holder til i Namsos i Nord Trøndelag, men har klart å etablere en stor kundemasse rundt om i hele landet. Vi har godkjent Fiat verksted hvor vi utfører både karosseri- og bilreparasjoner. Vi tilbyr 5 års totalgaranti ved kjøp av ny bobil og 2 års totalgaranti ved kjøp av brukt bobil.Bobilsenteret Namsos har nye lokaler i Axel Sellægs Veg 2. Der har vi butikk, utstillingshall og godkjent fiat veksted, der vi utfører det meste av reperasjoner av bobiler. Vi ligger 2 km unna flysplassen i Namsos, det er også store muligheter for buss fra værnes til Namsos.
Vi har hele 7 forskjelige bobilmerker: Laika - CI - Roller Team - Pilote - LeVoyageur - Bavaria - Mooveo. Der vi er størst på Pilote i Norge. 

Vi er de første i Norge til å tilby 5 års totalgaranti ved kjøp av ny bobil hos oss, dette skaper en god trygghet hos kunden. Vi har også meget gode garanti løsninger ved kjøp av brukt bobil, 2 års totalgaranti. Har man kjøpt bobil hos oss med tetthetsgaranti er det krav om regelmessig fukttest for at garantien skal gjelde. Som første i Norge utfører vi denne fukttesten gratis forutsatt at du har kjøpt bilen hos Bobilsenteret og at fukttesten blir utført av oss. For dere som bor i Mo i Rana og omeng har vi en egen person til å ta fukttest, slik at man slipper å reise til Namsos hver gang. For mer informasjon er det bare å ta kontakt med oss.

For mere infomasjon har vi en meget god hjemmeside der vi kommer med tips, råd og veiledning for førstegangskjøpere og de mest erfarne bobileiere. WWW.BOBILNAMSOS.NO

Hvis du har spørsmål angående noen av våre merker eller ønsker informasjon om andre ting er det bare å kontakte oss .
Tlf: 74209100
Mail: jan.frode@pilote.no / kveli@pilote.no

 

 
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften