Siste evalueringer (27)

Male tak

Fikk malt taket og veggen bak kjøkkenbenken i leiligheten, ble utført raskt og billig. Måtte komme tilbake for å male over rundt lampene i taket, da det var ujevnt malt. Måtte male over veggen bak kjøkkenet også pga det samme, men det valgte jeg å gjøre selv. Blid og hyggelig maler.

Marthe, Trondheim, 1. des. 2021

Maling

Ok pris, pålitelig, godt arbeid. Anbefales.

Unni, Trondheim, 7. okt. 2021

Fikse hull i gipsvegg

Fått sparklet og malet gipsvegg etter hull, ble utført raskt og effektivt med god kommunikasjon mellom kunde og håndverker! Gipsveggen er nå helt strøken. Anbefalest!

Brynjar, Trondheim, 29. sep. 2021

Fra lister til listefritt tak

Vi er fornøyd med kvaliteten på arbeidet, men hele opplevelsen har vært svært merkelig. Kommunikasjonen mellom oss og håndverkeren har vært meget utfordrende. Vi endte opp med å gjøre en stor del av arbeidet på nytt fordi taket ble malt i en farge vi ikke opplyste om, men som maleren mente var riktig. Maleren slo av en liten sum i faktura for dette. Vi ønsker malermesteren lykke til videre, men kommer ikke til å anbefale eller benytte oss av ham igjen.

Jon, Trondheim, 20. sep. 2021

Kunde var svært vanskelig. Hele oppdrag og ønske av Kunde var teknologisk nesten ikkje mulig. Kunde har ikkje holder seg via Avtale med Tilbud. Den Kunde var bare Interessert og presse mindre Prisen. Sammarbeid med Kunde var faktisk ikkje mulig.

KPK Tysk Malermester Anno 1996 Peter Muldsvor 20. sep. 2021

Sparkling å maling av vegg/tak

Pålitelighet og effektivitet! Kvalitet på arbeidet! God kommunikasjon underveis! Grei pris! Peter er en veldig trivelig mann! Han er dyktig og kan tenke selv, det gjør han veldig selvstendig. Jeg ska bruke Peter flere ganger!

Stephanie, Heimdal, 21. aug. 2021

Helsparkling strievegger

Pålitelig og god håndverker. Veldig fornøyd!

Irene, Trondheim, 22. juli 2021

Maling av kjøkkeninnredning

Ikke helt fornøyd med hvordan dette arbeidet ble gjort. I tilbudet så ble det forklart hvilken maling som skulle brukes, men når faktura kom så var det en helt annen . Ikke lakkering, bare en oljebasert maling . Lurer på hvor lenge kjøkkeninnredningen holder før malingen skreller av. Han tåler heller ikke kritikk, og kunden har ikke rett i følge ham.

Ruth, Kvål, 2. juli 2021

eg har meg akkurat holde på tilbud. kunder er faglig ikkje korrekt. pris og utføring av jobb er akkurat lagre via avtale og tilbud. kunde har meg på forklaring med hånd trussel. har ha ingen sjanse og forklare feil av kunder. kunder er ekstremt useriøs. kvalitåt var godt.

KPK Tysk Malermester Anno 1996 Peter Muldsvor 21. aug. 2021

Sliping av ca 35 kvm furugulv

Fikk slipt opp og oljet/lakkert et slitt furugolv. Meget fagmessig og flott utført til en avtalt og hyggelig pris.

Lars, Bosberg, 27. juni 2021

Maling og helsparkling

Profesjonell aktør med skikkelig god kvalitet på arbeidet. God kommunikasjon underveis og dyktig i jobben. Anbefales!

Mats, Trondheim, 16. juni 2021

Maling av tak og vegger ca 20 kvm stue

Peter Muldsvor utførte et flott malerarbeid til avtalt tid og pris. Vi er svært fornøyde med resultatet.

Mari, Trondheim, 5. aug. 2020

Helsparkling av stue

Skulle ha helsparklet og malt stue. Veldig fornøyd med arbeidet, han jobbet effektivt og gjorde godt arbeid. Han tenkte fremover på mulige problem som kunne oppstå og kom med løsninger på dette, det førte til at jeg følte meg trygg på at arbeidet ble bra utført.

Thor-Inge, Ålesund, 19. juli 2020

Sliping av tregulv.

Veldig fornøyd med sliping av furugulv 👍🏻.

Lisa, Ålesund, 28. juni 2020

Maling av tak

Meget dyktig malemester. Taket ble finere enn når det var nytt Anbefales på det sterkeste :).

Tom, Loen, 31. mars 2020

Male stue ca 35 kvm

Punktlig og ryddig, fint gjennomført arbeid, gode innspill underveis og grei pris. Malte, stue,kjøkken og og gang. Tak, vegger, lister og karmer. Godt fornøyd med arbeidet.

Guri, Ålesund, 10. okt. 2019

Sparkling og maling av ny enebolig 200m2

Utrolig dyktig og samvittighetsfull maler. Utført arbeid er i ypperste klasse. Kan anbefales på det sterkeste.

Vidar, Ålesund, 26. aug. 2017

Sliping og lakking av parkettgulv

Jobben ble gjort om til å skifte gulv i stedet for å slipe pga kvaliteten på opprinnelig gulv. Gammelt gulv ble fjernet og nytt gulv lagt. Flott utført arbeid med gjennomgående bra kvalitet på både gulv og lister. KPK Malermester skaffet til veie alt nødvendig utstyr og materiale etter avtale. Arbeid utført til avtalt tid og rimeligere enn først antatt fordi tidsbruken var mindre. Ryddig firma, lett å forholde seg til.

Ingeborg, Ålesund, 8. aug. 2017

Sparkling og maling i tak.

Vi fikk sparklet og grunnet tak og vegger i vårt nye hus. Vi er meget fornøyd med handverket som er utført og jobben ble utført på en rask og effektiv måte. Profft utstyr og materiell ble brukt. Vi var so førnøgd at vi fikk han til å ta flere overflater enn avtalt. Pris er ok, gjennomsnittlig. Anbefaler denne karen her videre.

Ørjan, Nordfjordeid, 8. juni 2017

Sparkle og pusse gips

Effektivt og godt utført arbeid til konkurransedyktig pris. Vi leide KPK for å sparkle, pusse og male ca 300m^2 med listefrie tak og vegger. Er meget godt fornøyd med resultatet. Anbefales.

Kristian, Brattvåg, 7. feb. 2017

Pussing og sparkling av gipsvegger

Veldig fornøyd med jobben. Kom til avtalt tid, ferdig til avtalt tid. Veldig god pris. Anbefales.

Samir, Brattvåg, 10. nov. 2016

Maling av vegger,lister,dørkarmer og vinduskarmer

Meget bra utført arbeid av dyktig fagmann, ryddig, strukturert og effektiv. Mange gode råd og tips ved befaring. Arbeid utført til avtalt tid.

Tommy, Brattvåg, 14. sep. 2016

Maling av butikk,jstorsenteret i ålesund

Godt fornøyd med malejobben som er gjort. Anbefales.

Lise, Ålesund, 22. aug. 2016

Maling av hus,innvendig

Raskt svar og rask befaring. Svært god jobb utført på kort varsel.

Camilla, Ålesund, 9. aug. 2016

Sparkling,pussing og maling av gipstak

Vi hadde en sokkelleilighet under rehabilitering der vi skulle sparkle og male nylagt gipstak og vegger. KPK maleremester utførte arbeidet iht til avtale, og jobben er gjort 100%kvalitetsmessig iht avtalt pris. Kan trygt anbefales.

Hans, Ørsta, 25. juli 2016

Male stue

Meget godt fornøgd med malejobben som er gjort, flott resultat på eit noko dårlig utgangspunkt (gammel tapet med eindel skader). Proffesjonelt utført til avtalt tid og pris, med den malinga vi sjølv ville ha. Anbefales absolutt!

Ann, Volda, 10. juli 2015

Legge gulv og evt lister

Hurtig tilbakemelding, befaring med konkrete forslag til jobben. Gunstig tilbud komplett med materiale og arbeid. Utført fagmessig, raskt og effektiv. Anbefales.

Susanne, Molde, 22. aug. 2014

Male tak og taklister

Hadde problemer med heksesot og måtte male opp igjen tak og vegger. Malermester Peter Muldsvor har pusset, grunnet og malt og det ble et fantastisk resultat. Kan anbefale Malermester Peter Muldsvor på det sterkeste! Høy kvalitet til avtalt pris.

Joachim, Ålesund, 2. sep. 2013

Trenger hjelp til å male stuen vår

Hei. Jobben ble gjort grundig, og vi benytter KPK på vårt neste oppdrag. Grunnen til at tiden strakk litt ut var at veggene tørket sakte (pga ekstrem luftfuktighet og ventilasjonsutfordringer), samt at gulvet måtte slipes ekstra djupt.

Frank, Skei i jølster, 23. aug. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart