Finn Og Albert Egeland Kristiansand AS

5.0 (2 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Nye Teglverks Vei 23, 4632 Kristiansand s

Finn Og Albert Egeland Kristiansand AS

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, trygt og fagmessig i Vest-Agder.Trenger du rørleggertjenester? Drømmer du om et nytt og moderne bad? Vi er etablert med avdelinger på  Kristiansand og Mandal. Her har vi lagt vekt på kundevennlighet, med gode parkeringsmuligheter og lett adkomst. I butikkene møter du dyktige medarbeidere med god kunnskap om produkter og trender. Virksomheten omfatter butikksalg, service og andre typer rørleggertjenester samt fornying av bad.

Finn og Albert Egeland AS er landsdelens største rørleggerbedrift med kontor i Kristiansand og Mandal. Vi påtar oss oppdrag både for privatmarkedet og for industrien. Fra 1.1.2013 er vi 100 % eid av Sig. Halvorsen AS.

Finn og Albert Egeland A/S er medlem av Norsk rørallianse ? en organisasjon etablert for landets største regionale rørleggerbedrifter.

I vår daglige drift er service noe vi verdsetter høyt. For det er fornøyde kunder vi lever av. Derfor har vi til en hver tid en høyst oppegående serviceavdeling som vet å ta godt vare på våre kunder. De blå servicebilene i Mandal og de røde servicebilene i Kristiansand fra Finn og Albert Egeland A/S er ofte å se i trafikken ? til og fra oppdrag, fra de minste til de større.

De siste årene har Finn og Albert Egeland A/S hatt en rekke større oppgaver for industrien og privatmarkedet ? slik som ved Ge Health Care på Lindesnes, Hafnor, Universitetet i Agder på Gimlemoen, Buen kulturhus, leiligheter på Vestnes park og ny fabrikk for Marnar Bruk. I Kristiansand har man utført storprosjektene Idda, med flerbrukshall, ishall og curlinghall, kulturhuset Kilden, samt leilighetsprosjekter på Bystranda. Dette er bare noe.

Produkter:
Vi driver med alt fra sanitærarbeider i leiligheter, enebolig og næringsbygg samt industriarbeider i fra små sveisearbeider til store fabrikker. Vi har også erfaring fra installasjoner på skip.

Kompetanse:
Vi har et stort spekter innen kompetanse, alt fra ferske lærlinger og opp til ingeniører. Vi jobber hele tiden med videreutvikling og ønsker at våres ansatte skal kunne utvikle seg og få den kompetansen som hver ansatte føler tilpass med.

Kunder:
Privatkunder, næringskunder og kommunale kunder. Vi har blant annet et pågående prosjekt sammen med Mandal kommune og Mandal videregående skole ved oppføring av passivhus for å utvikle oss på fremtidsrettete byggemetoder.
 

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Nye Teglverks Vei 23, 4632 Kristiansand s

Kontakt bedriften